eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dębica › Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.



Ogłoszenie z dnia 2022-07-06


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W DĘBICY

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000782959

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Sandomierska 41

1.5.2.) Miejscowość: Dębica

1.5.3.) Kod pocztowy: 39-200

1.5.4.) Województwo: podkarpackie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL824 - Tarnobrzeski

1.5.7.) Numer telefonu: /14/681-56-56

1.5.8.) Numer faksu: /14/681-56-59

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_debica@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ac5efcbb-e00f-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00240871

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-07-06

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00073310/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00185770/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.5.2022.MJ

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 272069,28 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE I – Mięso wieprzowe i wołowe, podroby i kości wieprzowe.

1
Mięso wieprzowe gulaszowe II a – elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, bez kości, nierozmrożone, bez skóry (min. 80% mięsa, max. 20 % tłuszczu), zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia, kawałki nie mniejsze niż ok. 6 cm. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
3 240

2
Mięso drobne wołowe II - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, bez kości, nierozmrożone, bez skóry, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
816

3
Wątroba wieprzowa - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, nierozmrożone, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
1860

4
Kości wieprzowe – rurki - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, nierozmrożone, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
3180

4.5.3.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15111000-9 - Mięso wołowe

15114000-0 - Podroby

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 77530,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE II – Wędliny wieprzowe i drobiowe
1
Mielonka /blok/ - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

2
Kiełbasa parówkowa - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

3
Kiełbasa popularna - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

4
Szynka zielonogórska - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
264

5
Szynka domowa - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
336

6
Szynka konserwowa - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
264

7
Parówki drobiowe - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
2 820

8
Szynka drobiowa - W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
336

9
Filet z indyka /blok prasowany/ - W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
300

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.5.5.) Wartość części: 208400,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 66896,40 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 66896,40 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 66896,40 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Mięsny Nowy Maxpol R.J Kizior sp. j.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 872-00-08-583

7.3.3) Ulica: Leśna 2

7.3.4) Miejscowość: Brzeźnica

7.3.5) Kod pocztowy: 39-207

7.3.6.) Województwo: podkarpackie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-17

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 66896,40 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 197418,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 197418,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 197418,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Mięsny Nowy Maxpol R.J. Kizior sp.j

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 82-00-08-583

7.3.3) Ulica: Leśna 2

7.3.4) Miejscowość: Brzeźnica

7.3.5) Kod pocztowy: 39-207

7.3.6.) Województwo: podkarpackie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-17

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 197418,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.