eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gliwice › Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Dziennego Domu Pomocy Społecznej i DD "Senior +"



Ogłoszenie z dnia 2021-07-07


Powiązane ogłoszenia:
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00106941 z dnia 2021-07-07

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy
Dziennego Domu Pomocy Społecznej i DD "Senior +"

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W GLIWICACH

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003451973

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Górnych Wałów 9

1.5.2.) Miejscowość: Gliwice

1.5.3.) Kod pocztowy: 44-100

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL229 - Gliwicki

1.5.7.) Numer telefonu: 32 335-97-00

1.5.8.) Numer faksu: 32-230-80-27

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ops@ops.gliwice.eu

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://opsgliwice.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ops.bip.gliwice.eu/zamowieniaPubliczne

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy
Dziennego Domu Pomocy Społecznej i DD "Senior +"

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-2724ae1e-bc76-11eb-911f-9ad5f74c2a25

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00106941

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-07

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00001010/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.4 Usługa cateringowa dla DDPS i Dziennego Domu Senior+

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00065640/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP.321.17.2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

CZĘŚĆ I
Przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) śniadań, obiadów i podwieczorków do Dziennego Domu Pomocy Społecznej ul. Kozielska 71

1. Zestaw śniadaniowy:
Gramatura poszczególnych składników śniadaniowych (jednej porcji):

I. PIECZYWO: 150 g
- 1,5 kanapki z pieczywa pszenno-żytniego
(3 kromki chleba z dodatkami przekrojone na pół)

II. DODATKI DO PIECZYWA:
- szynka 50 g
- wędliny kanapkowe 50 g
- salceson 100 g
- pasztet 80 g
- pasty (rybna, jajeczna, itp.) 100 g
- serek topiony 50 g
- ser żółty 50 g
- ser biały 80 g
- jajko 1 szt.
- dżem 80 g
- inne

III. MASŁO 82% tłuszczu: 20 g
IV. HERBATA owocowa/czarna – codziennie, 1 saszetka na 1 osobę
Cytryna 10 g na osobę do herbaty czarnej
Cukier 10 g na osobę codziennie

3 x w tygodniu wędlina, szynka, pasztet, itp.
2 x w tygodniu np. nabiał, jajko, dżem, pasta, itp.
Do kanapek dodatek min. 15 g na osobę w postaci sałaty, rzodkiewki, ogórka, itp.
Codziennie świeże pieczywo.
Poszczególne zestawy śniadaniowe mogą powtórzyć się dopiero w następnym tygodniu.
Zaopatrzenie w: ketchup (30 ml/ na 1 osobę/ na miesiąc), musztarda (30 ml/ na 1 osobę/ na miesiąc).


2. Zestaw obiadowy:
Gramatura poszczególnych składników obiadowych (jednej porcji):
I. ZUPA: 400 ml
II. DRUGIE DANIE:
- ziemniaki 200 g
- ryż 200 g
- kasza 200 g
- makaron 200 g
- pyzy z mięsem 300 g + tłuszcz
- krokiety 300 g
- naleśniki (3 szt.) 300 g
- pierogi 300 g + tłuszcz
- kopytka 300 g
- gołąbki 300 g + 100 ml sosu
- mięso 120 g
- udko pieczone z kurczaka z kością 200 g
- gulasz 120 g mięsa +100 ml sosu
- bigos 300 g
- ryba smażona 125 g
- śledź w śmietanie 125 g
- jajka sadzone 2 szt.
- jajka w sosie 2 szt. + 100 ml sosu
- placki ziemniaczane 300 g
- fasolka po bretońsku 400 g
- łazanki z kapustą i mięsem 300 g
III. MIZERIA, SURÓWKA, WARZYWA GOTOWANE 100 g
Poza daniami typu: bigos, fasolka po bretońsku, gołąbki, itp.
IV. SOK OWOCOWY-KONCENTRAT 25 ml/dziennie/na 1 osobę
V. WODA 250 ml/dziennie/na 1 osobę

3 x w tygodniu obiad mięsny
1 x w tygodniu obiad półmięsny – gołąbki, łazanki z kapustą i mięsem, kluski z mięsem, itp.
1 x w tygodniu obiad bezmięsny (w piątek) – ryba, jajka, placki ziemniaczane, pierogi, kopytka, itp.
Poszczególne zestawy obiadowe mogą powtórzyć się po 14 dniach kalendarzowych.


3. Podwieczorek:
- produkty mleczne np. jogurt naturalny, kefir, serek (min. 125g na 1 osobę),
- owoce (min. 200g na 1 osobę),
- wypieki cukiernicze min 120g na osobę,
- soki (min. 200ml na 1 osobę)
- 1 x w miesiącu ciasto na sztuki (200g na 1 osobę) na spotkania okolicznościowe,
- 1 x w miesiącu kawa (15g na 1 osobę),
- 1 x w miesiącu śmietanka do kawy (10g na 1 osobę),
- 1 x w miesiącu cukier (10 g na 1 osobę).
W ramach wykonywanej umowy Wykonawca zapewni posiłki, mające charakter świąteczny
z uwzględnieniem tradycyjnych potraw i ciast na Boże Narodzenie, Wielkanoc.

4.Pozostałe:
I. Przygotowanie i dostarczanie 30posiłków od poniedziałku do piątku w dni pracujące


ŚNIADANIA 7:30 – 8:00
OBIADY 12:30 – 13:00
ŚREDNIA ILOŚĆ PORCJI NA JEDNĄ PLACÓWKĘ: 30

Zgodnie z wytycznymi MRPiPS, MZ i PIS w zakresie profilaktyki zakażeń SARS-CoV-2 wprowadzono Procedurę bezpieczeństwa, ograniczono liczbę miejsc do 15.


ŚNIADANIA 7:30 – 8:00
OBIADY 12:30 – 13:00
ŚREDNIA ILOŚĆ PORCJI NA JEDNĄ PLACÓWKĘ: 10


II. Strony umowy są zobowiązane do przekazywania informacji o ilości posiłków z jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 10:00.

III. Dostarczane posiłki muszą być pełnowartościowe, odpowiadające wszelkim normom odżywczym i energetycznym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia (zgodnie ze standardami HACCP).
Temperatury właściwe dla dań:
- zupa, sosy – min. 750C
- surówki, sałatki – od 40C do 60C
- nabiał – od 40C do 60C
- warzywa, owoce – w zależności od rodzaju, od 40C do 60C lub temp. otoczenia
- dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne, itp. oraz deserów gorących ( budynie itp.) – min. 630C
- napoje gorące (kawa, herbata) – min. 800C

IV. Posiłki należy przygotowywać zgodnie z procedurami niezbędnymi do zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia z uwzględnieniem zapisów określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
V. Wykonawca dostarcza jadłospis z kilkudniowym wyprzedzeniem wraz z informacjami - nazwa dania, składniki, gramatura oraz wykaz alergenów.
VI. Wykonawca będzie dostarczać posiłki w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw.
VII. Wykonawca zadba o czystość termosów, w których odbywać się będzie transport posiłków, zapewnia mycie i dezynfekcje we własnym zakresie termosów i opakowań, w których będą dostarczane posiłki, zgodnie z zasadami i przepisami sanitarnymi i mikrobiologicznymi oraz normami HACCP.
VIII. Zgodnie z rekomendacjami MRPiPS, MZ, PIS dotyczącymi bezpieczeństwa żywieniowego Wykonawca dostarcza posiłki w naczyniach jednorazowego użytku oraz sztućce niezbędne do ich spożycia.
IX. Wykonawca usługi jest zobowiązany do pobierania próbek posiłków we własnym zakresie oraz przechowywania zgodnie z wytycznymi.
X. Wykonawca zobowiązany jest do odbioru, wywożenia i utylizacji odpadów związanych z usługą żywienia i ponosi tym samym odpowiedzialność za gospodarowanie tymi odpadami oraz ponosi koszty z tym związane zgodnie z ustawą o odpadach.
XI. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia należy zabezpieczyć pojazd posiadający wymagane zgody na transport gotowych posiłków (decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego).
XII. Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w zaoferowanej cenie wszelkie koszty związane z przedmiotem zamówienia: koszty przygotowania posiłku, koszty naczyń, koszty transportu i wniesienia.
XIII. Wykonawca zapewnia na własny koszt i we własnym zakresie ciągłość żywienia w przypadku awarii urządzeń, bądź wystąpienia innych okoliczności uniemożliwiających kontynuację procesu.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55322000-3 - Usługi gotowania posiłków

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 151200,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

CZĘŚĆ II
Przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) śniadań, obiadów i podwieczorków do DD "Senior +" ul. Partyzantów 30

1. Zestaw śniadaniowy:
Gramatura poszczególnych składników śniadaniowych (jednej porcji):

I. PIECZYWO: 150 g
- 1,5 kanapki z pieczywa pszenno-żytniego
(3 kromki chleba z dodatkami przekrojone na pół)

II. DODATKI DO PIECZYWA:
- szynka 50 g
- wędliny kanapkowe 50 g
- salceson 100 g
- pasztet 80 g
- pasty (rybna, jajeczna, itp.) 100 g
- serek topiony 50 g
- ser żółty 50 g
- ser biały 80 g
- jajko 1 szt.
- dżem 80 g
- inne

III. MASŁO 82% tłuszczu: 20 g
IV. HERBATA owocowa/czarna – codziennie, 1 saszetka na 1 osobę
Cytryna 10 g na osobę do herbaty czarnej
Cukier 10 g na osobę codziennie

3 x w tygodniu wędlina, szynka, pasztet, itp.
2 x w tygodniu np. nabiał, jajko, dżem, pasta, itp.
Do kanapek dodatek min. 15 g na osobę w postaci sałaty, rzodkiewki, ogórka, itp.
Codziennie świeże pieczywo.
Poszczególne zestawy śniadaniowe mogą powtórzyć się dopiero w następnym tygodniu.
Zaopatrzenie w: ketchup (30 ml/ na 1 osobę/ na miesiąc), musztarda (30 ml/ na 1 osobę/ na miesiąc).


2. Zestaw obiadowy:
Gramatura poszczególnych składników obiadowych (jednej porcji):
I. ZUPA: 400 ml
II. DRUGIE DANIE:
- ziemniaki 200 g
- ryż 200 g
- kasza 200 g
- makaron 200 g
- pyzy z mięsem 300 g + tłuszcz
- krokiety 300 g
- naleśniki (3 szt.) 300 g
- pierogi 300 g + tłuszcz
- kopytka 300 g
- gołąbki 300 g + 100 ml sosu
- mięso 120 g
- udko pieczone z kurczaka z kością 200 g
- gulasz 120 g mięsa +100 ml sosu
- bigos 300 g
- ryba smażona 125 g
- śledź w śmietanie 125 g
- jajka sadzone 2 szt.
- jajka w sosie 2 szt. + 100 ml sosu
- placki ziemniaczane 300 g
- fasolka po bretońsku 400 g
- łazanki z kapustą i mięsem 300 g
III. MIZERIA, SURÓWKA, WARZYWA GOTOWANE 100 g
Poza daniami typu: bigos, fasolka po bretońsku, gołąbki, itp.
IV. SOK OWOCOWY-KONCENTRAT 25 ml/dziennie/na 1 osobę
V. WODA 250 ml/dziennie/na 1 osobę

3 x w tygodniu obiad mięsny
1 x w tygodniu obiad półmięsny – gołąbki, łazanki z kapustą i mięsem, kluski z mięsem, itp.
1 x w tygodniu obiad bezmięsny (w piątek) – ryba, jajka, placki ziemniaczane, pierogi, kopytka, itp.
Poszczególne zestawy obiadowe mogą powtórzyć się po 14 dniach kalendarzowych.


3. Podwieczorek:
- produkty mleczne np. jogurt naturalny, kefir, serek (min. 125g na 1 osobę),
- owoce (min. 200g na 1 osobę),
- wypieki cukiernicze min 120g na osobę,
- soki (min. 200ml na 1 osobę)
- 1 x w miesiącu ciasto na sztuki (200g na 1 osobę) na spotkania okolicznościowe,
- 1 x w miesiącu kawa (15g na 1 osobę),
- 1 x w miesiącu śmietanka do kawy (10g na 1 osobę),
- 1 x w miesiącu cukier (10 g na 1 osobę).
W ramach wykonywanej umowy Wykonawca zapewni posiłki, mające charakter świąteczny
z uwzględnieniem tradycyjnych potraw i ciast na Boże Narodzenie, Wielkanoc.

4.Pozostałe:
I. Przygotowanie i dostarczanie 30posiłków od poniedziałku do piątku w dni pracujące


ŚNIADANIA 7:30 – 8:00
OBIADY 12:30 – 13:00
ŚREDNIA ILOŚĆ PORCJI NA JEDNĄ PLACÓWKĘ: 30

Zgodnie z wytycznymi MRPiPS, MZ i PIS w zakresie profilaktyki zakażeń SARS-CoV-2 wprowadzono Procedurę bezpieczeństwa, ograniczono liczbę miejsc do 15.


ŚNIADANIA 7:30 – 8:00
OBIADY 12:30 – 13:00
ŚREDNIA ILOŚĆ PORCJI NA JEDNĄ PLACÓWKĘ: 10


II. Strony umowy są zobowiązane do przekazywania informacji o ilości posiłków z jednodniowym wyprzedzeniem do godziny 10:00.

III. Dostarczane posiłki muszą być pełnowartościowe, odpowiadające wszelkim normom odżywczym i energetycznym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia (zgodnie ze standardami HACCP).
Temperatury właściwe dla dań:
- zupa, sosy – min. 750C
- surówki, sałatki – od 40C do 60C
- nabiał – od 40C do 60C
- warzywa, owoce – w zależności od rodzaju, od 40C do 60C lub temp. otoczenia
- dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne, itp. oraz deserów gorących ( budynie itp.) – min. 630C
- napoje gorące (kawa, herbata) – min. 800C

IV. Posiłki należy przygotowywać zgodnie z procedurami niezbędnymi do zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia z uwzględnieniem zapisów określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
V. Wykonawca dostarcza jadłospis z kilkudniowym wyprzedzeniem wraz z informacjami - nazwa dania, składniki, gramatura oraz wykaz alergenów.
VI. Wykonawca będzie dostarczać posiłki w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw.
VII. Wykonawca zadba o czystość termosów, w których odbywać się będzie transport posiłków, zapewnia mycie i dezynfekcje we własnym zakresie termosów i opakowań, w których będą dostarczane posiłki, zgodnie z zasadami i przepisami sanitarnymi i mikrobiologicznymi oraz normami HACCP.
VIII. Zgodnie z rekomendacjami MRPiPS, MZ, PIS dotyczącymi bezpieczeństwa żywieniowego Wykonawca dostarcza posiłki w naczyniach jednorazowego użytku oraz sztućce niezbędne do ich spożycia.
IX. Wykonawca usługi jest zobowiązany do pobierania próbek posiłków we własnym zakresie oraz przechowywania zgodnie z wytycznymi.
X. Wykonawca zobowiązany jest do odbioru, wywożenia i utylizacji odpadów związanych z usługą żywienia i ponosi tym samym odpowiedzialność za gospodarowanie tymi odpadami oraz ponosi koszty z tym związane zgodnie z ustawą o odpadach.
XI. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia należy zabezpieczyć pojazd posiadający wymagane zgody na transport gotowych posiłków (decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego).
XII. Wykonawca zobowiązany jest uwzględnić w zaoferowanej cenie wszelkie koszty związane z przedmiotem zamówienia: koszty przygotowania posiłku, koszty naczyń, koszty transportu i wniesienia.
XIII. Wykonawca zapewnia na własny koszt i we własnym zakresie ciągłość żywienia w przypadku awarii urządzeń, bądź wystąpienia innych okoliczności uniemożliwiających kontynuację procesu.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55322000-3 - Usługi gotowania posiłków

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 151200,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 1474200,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 147420,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 147420,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Dom Dziennego Pobytu "Rodzina" Caritas Diecezji Gliwickiej

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 648-268-40-68

7.3.3) Ulica: Wolności 586

7.3.4) Miejscowość: Zabrze

7.3.5) Kod pocztowy: 41-806

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-30

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 147420,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-05-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 147420,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 147420,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 147420,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Dom Dziennego Pobytu "Rodzina" CARITAS Diecezji Gliwickiej

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 6482684068

7.3.3) Ulica: Wolności 586

7.3.4) Miejscowość: Zabrze

7.3.5) Kod pocztowy: 41-806

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-06-30

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 147420,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-05-31

SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE

Zamawiający odrzucił ofertę złożoną przez firmę MAJA GERINGER-KOPCZOWSKA Awarto
ul. Robotnicza 4, 44-100 Gliwice

Uzasadnienie:
Uzasadnienie faktyczne:
07.06.2021r Miniportal.uzp potwierdził błędne złożenie oferty przez Wykonawcę poprzez złe wpisanie identyfikatora postępowania- posłużono się identyfikatorem z portalu ezamowienia.pl zamiast z miniportalu.uzp.

Uzasadnienie prawne:
Zgodnie z art. 226 ust. 1 pkt. 6 Pzp
Zamawiający odrzuca ofertę, jeżeli:
6) nie została sporządzona lub przekazana w sposób zgodny z wymaganiami
technicznymi oraz organizacyjnymi sporządzania lub przekazywania ofert przy
użyciu środków komunikacji elektronicznej określonymi przez zamawiającego.
2021-07-07 Biuletyn Zamówień PublicznychOgłoszenie o wyniku postępowania - - Usługi

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.