Ogłoszenie z dnia 2022-02-23
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00325820/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-12-21
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny
1.3.) Oddział zamawiającego: ZK Czerwony Bór
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 451095215
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Czerwony Bór 2
1.5.2.) Miejscowość: Łomża
1.5.3.) Kod pocztowy: 18-400
1.5.4.) Województwo: podlaskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL842 - Łomżyński
1.5.7.) Numer telefonu: +48862153583
1.5.8.) Numer faksu: +48862764850
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_czerwony_bor@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
www.zp.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-881ab9ee-6263-11ec-8c2d-66c2f1230e9c
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00066432
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-02-23
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00020094/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.11 Dostawa mrożonek i produktów rybnych
1.2.15 Dostawa różnych artykułów spożywczych (przyprawy, cukier, itp)
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00325820/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKW.2232.12.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 271327,43 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mrożonek i produktów rybnych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze oraz jego Oddziału Zewnętrznego w Grądach-Woniecko przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia:1.Kotlet, burger rybny- CPV 15229000-9 – 5360 kg
2. Paprykarz rybny - CPV 15240000-2 – 3600 kg
3. Sałatka makrelowa z warzywami – 3900kg
4. Filet śledziowy solony – CPV 15230000-9 – 850kg
5. Kalafior mrożony- CPV 15331170-9 – 1320kg
6. Mieszanka warzywna – CPV 15331170-9 - 2120 kg
7. Filet rybny z mintaja CPV 15230000-9 – 1500 kg
8. Filet rybny z morszczuka CPV 15230000-9 - 300 kg
9. Leczo warzywne – CPV 15331170-9 - ilość 1700 kg
10. Brokuł różyczki mrożony – CPV 15331170-9 - ilość 120 kg
11. Fasolka szparagowa mrożona – CPV 15331170-9 -ilość 120 kg
12. Marchew z groszkiem mrożona – CPV 15331170-9 ilość 120 kg
13. Kukurydza konserwowa – CPV 15331170-9 ilość 300 kg
14. Szprot w pomidorach – CPV 15235000-4 - ilość 100 kg
15. Szprot w oleju – CPV 15235000-4 ilość 100 kg
16. Śledź w pomidorach – CPV 15235000-4 ilość 100 kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15229000-9 - Mrożone produkty rybne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15230000-9 - Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone
15235000-4 - Ryby konserwowane
15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone
15331170-9 - Warzywa mrożone
4.5.5.) Wartość części: 122846,52 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze oraz jego Oddziału Zewnętrznego w Grądach-Woniecko przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia:1. Sól warzona spożywcza jodowana –CPV 15872400-5 – ilość 1900 kg
2. Herbata czarna, CPV 15863000-5 – ilość 1500 kg
3. Ketchup łagodny – CPV 15871230-5 – ilość 1200 kg
4. Przyprawa do zup w płynie - CPV 15871270-7 – ilość 1600 kg
5. Przyprawa warzywna w proszku – CPV 15872270-7 – ilość 1000 kg
6. Koper nać suszona – CPV 15893000-4 – ilość 62 kg
7. Pietruszka nać suszona- CPV 15893000-4 – ilość 62 kg
8. Czosnek mielony- CPV 15870000-7 – ilość 36 kg
9. Liść laurowy- CPV 15872200-3 ilość 48 kg
10. Majeranek otarty- CPV 15800000-6 – ilość 68 kg
11. Papryka mielona słodka – CPV 15872200-3 – ilość 25 kg
12. Pieprz czarny naturalny mielony CPV 15872100-2 – ilość 88 kg
13. Pieprz ziołowy- CPV 15872100-2 – ilość 48 kg
14. Ziele angielskie- CPV 15870000-7 – ilość 48 kg
15. Kwasek cytrynowy- CPV 15870000-7 - 62 kg
16. Ocet 10% -CPV 15871100-5 – ilość 360 litrów
17.Majonez – CPV 15871273 - ilość 1100 kg
18. Musztarda- CPV 15871250-1 – ilość 1000 kg
19. Chrzan tarty- CPV 15331400-1 – ilość 570 kg
20. Szczaw konserwowy – CPV 15332170-6 – ilość 800kg
21.Włoszczyzna suszona- CPV 15331110-1 – ilość 1500 kg
22. Koncentrat pomidorowy 30%- CPV 15331427-6 – ilość 4600 kg
23. Zupa żurek – CPV 15891400-4 ilość 410 kg
24. Cukier kryształ - CPV 15831000-2 – ilość 16500 kg
25.Woda mineralna niegazowana –CPV15981000-7 – ilość 5000 litrów
26.Przecier ogórkowy – CPV 15331000-7 – ilość 700 kg
27.Sałatka obiadowa waga bez zalewy, CPV 15331000-7 – ilość 4500 kg
28.Ogórek konserwowy waga bez zalewy, CPV 15331500-2 – ilość 1500 kg
29. Bulion drobiowy CPV 15891400-4 – ilość 620 kg
30.Bulion warzywny- CPV 15891400-4 – ilość 600 kg
31.Zupa barszcz biały- CPV 15891400-4 – ilość 360 kg
32. Wafle ryżowe naturalne – CPV 15820000-2 – ilość 80 kg
33.Syrop owocowy - CPV 15321800-2 – ilość 9 800 litrów
34.Sos boloński - CPV 15871260-4 – ilość 100 kg
35. Kawa zbożowa – , CPV 15860000-4 - ilość 300 kg
36. Herbata granulowana – CPV 15863000-5 - ilość 180 kg
37. Ketchup pikantny – CPV 15871230-5 - ilość 150 kg
38. Papryka mielona ostra – CPV 15870000-7 - ilość 20 kg
39. Przyprawa do bigosu – CPV 15871270-7 - ilość 8 kg
40. Przyprawa do drobiu – CPV 15871270-7 - ilość 12 kg
41. Przyprawa do mięsa mielonego – CPV 15871270-7 - ilość 12 kg
42. Przyprawa do ryb – CPV 15871270-7 - ilość 6 kg
43. Zupa w proszku - pieczarkowa – CPV 15891410-7 - ilość 100 kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15321800-2 - Soki skoncentrowane
15331000-7 - Warzywa przetworzone
15331110-1 - Przetworzone warzywa korzeniowe
15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
15331427-6 - Skoncentrowany przecier pomidorowy
15331500-2 - Warzywa konserwowane w occie
15332170-6 - Szczaw alpejski
15820000-2 - Sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości
15831000-2 - Cukier
15860000-4 - Kawa, herbata i podobne produkty
15863000-5 - Herbata
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15871100-5 - Ocet i substytuty octu
15871230-5 - Ketchup
15871250-1 - Musztarda
15871260-4 - Sosy
15871270-7 - Mieszanki przypraw
15871273-8 - Majonez
15872100-2 - Pieprz
15872200-3 - Przyprawy korzenne
15872400-5 - Sól
15891400-4 - Zupy
15891410-7 - Mieszanki zup
15893000-4 - Produkty suszone
15981000-8 - Wody mineralne
4.5.5.) Wartość części: 148480,91 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 157894 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 186663,12 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 157894 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7221027136
7.3.3) Ulica: ul. Szpitalna 24
7.3.4) Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
7.3.5) Kod pocztowy: 18-200
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
jakie przetargi wygrała firma
Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-25
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 157894 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-01-25 do 2023-01-24Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 205929,48 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 284988,72 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 205929,48 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Jolanta Zdunek F.H. GRACJA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8321110558
7.3.3) Ulica: ul. Mickiewicza 13
7.3.4) Miejscowość: Siemkowice
7.3.5) Kod pocztowy: 98-354
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-25
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 205929,48 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2022-01-25 do 2023-01-24INNE PRZETARGI Z ŁOMŻY
- Dostawa odczynników i akcesoriów do diagnostyki laboratoryjnej dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży,
- Dostawa sezonowych owoców i warzyw dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży.
- Przebudowa ul. Studenckiej w Łomży
- Opracowanie dokumentacji projektowej na rozbudowę drogi powiatowej nr 1909B o długości ok. 0,55 km w obrębie m. Grzymały, gm. Nowogród
- Opracowanie dokumentacji projektowej w zakresie zwiększenia mocy jednostek wytwarzania energii elektrycznej dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży z Odnawialnych Źródeł Energii
- Prace remontowe budynku Prokuratury Okręgowej i Rejonowej w Łomży
więcej: przetargi w Łomży »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ Nr 2 im Ks. WARCISŁAWA IV W SZCZECINKU
- sukcesywna dostawa żywności
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 4 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 4 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 2 im. Czesława Janczarskiego w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 1 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Mrożone produkty rybne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.