eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie



Ogłoszenie z dnia 2022-01-26


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Centralny Ośrodek Sportu z siedzibą w Warszawie, (00-449), ul. Łazienkowska 6A, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie (84-120) ul. Żeromskiego 52

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 14273335600035

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Żeromskiego 52

1.5.2.) Miejscowość: Władysławowo

1.5.3.) Kod pocztowy: 84-120

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL634 - Gdański

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi.wladyslawowo@cos.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - instytucja gospodarki budżetowej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


sport

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywne dostawy przypraw, sosów i dresingów wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-84adf5bb-5ce2-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00036429

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-01-26

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00019786/05/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.10 Dostawy sosów, półproduktów

1.2.11 Dostawy przypraw,sosów,dresingów

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00315006/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 18/2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 44922,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Cześć I: Rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodaki do dań, desery
1 Sos podstawowy baza tak zwany Demi-Glace - bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. Opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 20 litrów z 1 kg - typu Knor lub produkt równoważny ...............................................................*/ kg 12
2 SOS PIECZENIOWY -( w paście), intensywny, mięsy smak pieczeni, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu i sztucznych barwników opakowanie eurokontener maksimum a'2 kg o wydajności minimum 7 litrów z 1 kg, typu Knor lub produkt równoważny........................................................................* / kg 12
3 Sos typu – CAFE de PARIS - aromatyczny ziołowy sos o unikalnej recepturze, dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zachowuje swoją jakość, kremową konsystencję (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 5 litrów z 1 kg, nie zawiera glutaminianu, sztucznych barwników i konserwantów typu Knor lub produkt równoważny- ..........................................................................*/ kg 16
4 sos Chili słodko-pikantny -dodatek do ryb,drobiu,aromatyczny,pikantny opakowanie max 1 kg typu Tao-Tao lub produkt rownoważny…......................................................... kg 40
5 Baza do sosu typu - FIX DO POTRAW CHIŃKICH - dobrze rozpuszcza się w gorącej wodzie, zawiera kompozycję warzyw i przypraw charakterystycznych dla potraw z dalekiego wschodu. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 11,0 litrów z 1 kg typu Knor lub produkt równoważny.................................................................*/ kg 20
6 GRZANKI ZIOŁOWO-CZOSNKOWE-skład:kostki chleba pszennego 64,2%/mąka pszenna/olej rzepakowy,sól.drożdze,tłuszcz palmowy,aromaty/czosnkowy 4,5%,ziołowy-2%/w tym seler/przeciwutleniacz/wyciągi z rozmarynu/- opakowanie karton lub folia max 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny………………………………….. kg 80
7 GROSZEK PTYSIOWY- skład;mąka pszenna,tłuszcz palmowy.sół,jaja kurze w proszku,mleko w proszku odtłuszczone,drożdże,bez suropu glukozowo-fruktozowego-,opakowanie karton lub folia max 1 kg ,typu Knor lub produkt rownoważny…………………………………………....*/ kg 36
8 Cebula smażona - cebulka opakowanie PET max 1000 g………………………………………* kg 80
9 SOS SAŁATKOWY typu KOPERKOWY w proszku – stosowany dodatek do sosów na bazie oliwy lub majonezu, o charakterystycznym koperkowym smaku. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg o wydajności minimum 12 litrów z 1 kg ,typu Knor lub produkt rownoważny ..........................................................................*/ kg 6,5
10 Pulpa pomidorowa typu - TOMATO PRONTO – gęsta o intensywnej czerwonej barwie, z najlepszych jakościowo odmian czerwonych pomidorów. opakowanie puszka maksimum a' 2,00 kg typu Knorr lub produkt równoważny............................................................................* / kg 180
11 KONCENTRAT POMIDOROWY 30% - Produkowany z pomidorów pierwszej jakości, nie zawiera skórek i nasion. Zawiera 30% pomidorów w suchej masie. opakowanie puszka maksimum a' 1kg typu złoty Bażant,Pudliszki,Łowicz , lub produkt rownoważny............................................................................*/ kg 255
12 Pomidory bez skórki - krojone lub w całości, opakowanie puszka max 3 kg netto-należy podać cenę netto za surowiec bez zalewy typu Dawtona ,Pudliszki,Łowicz lub produkt równoważny………………………………….. kg 500
13 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA BAZYLIOWA – skład: olej roślinny bazylia (min 36%) substancje wzmacniające smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg tupu Knor lub produkt równoważny...............................................................* / kg 6,8
14 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA CZERWONE PESTO – skład: olej roślinny, koncentrat pomidorowy (min 12%), bazylia (min 10%), sól, substancja wzmacniająca smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 g typu Knor lub produkt równoważny........................................................................*/ kg 7
15 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA GRZYBOWA - skład: olej roślinny, pieczarki (min 22%), sól, tłuszcz roślinny utwardzony, substancja wzmacniająca smak i zapach. Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor Lub produkt rownoważny............................................................* / kg 7
16 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA PESTO - olej roślinny, bazylia (min 22%), oliwa z oliwek, orzeszki pinii (min 8%), sól, substanacja wzmacniajaca smak i zapach Bez konserwantów i sztucznych barwników. opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt równoważny..........................................................................*/ kg 4
17 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA PROWANSALSKA - tłuszcz roślinny, zioła i przyprawy min 38% sól, substanacja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; czosnek (min 8%), tymianek, bazylia, rozmaryn, opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................................*/ kg 3
18 Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA TYMIANKOWA - tłuszcz roślinny, zioła i przyprawy min 38% sól, substanacja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu; czosnek (min 8%), tymianek, bazylia, rozmaryn, opakowanie słoiczek maksimum a' 0,5 kg typu Knor lub produkt rownoważny........................................*/ kg 3
19 Pasta szafranowa , bez konserwantów, nadaje kolor i smak szafranu opakowanie maksimum 1 kg .typu Knor lub produkt rownoważny.......................................*/ kg 1
20 Sos typu BARBECUE- sos o aromacie wędzonych śliwek i dymu z ogniska opakowanie max 1 kg -termin przydatności co najmniej 3 miesiące od daty dostawy,typu Dawtona lub produkt rownoważny………………………………………………*/ kg 70
21 Sos typu - HOLENDERSKI - dobrze rozpuszcza się w zimnej wodzie, jasno zółty sos o wyrazistym maślano-winnym smaku, zachowuje swoją jakość (nie rozwarstwia się) podczas bemarowania. bez dodatku glutaminianu sodu, bez konserwantow i sztucznych barwników, opakowanie eurokontener max 1 kg o wydajności min 6l z 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny............................................................................*/ kg 20
22 Śmietana roślinna typu - Rama Cremefine Profi 31% – połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych zawartość tłuszczu min 31%, 2,5 krotny przyrost obietości po ubiciu. Stabilna nawet 2 godziny po ubiciu. Nie żółknie zachowuje śnieżnobiały kolor. Nadaje się do zapiekania. opakowanie max 1l …………………………………………………*/ litr 8
23 Kapary w zalewie - Opakowanie puszka lub słoik o wadze max 1 kg . Cenę należy podać w odniesieniu do wagi wsadu surowca netto (bez zalewy)/kg ,typu Helcom lub produkt równoważny………………………………………*/ kg 5
24 Zakwas do żurku-koncentrat-wydajność min.4 l żurku z 1 l koncentratu,składniki -naturalny zakwas żytni,przeciery warzywne/z cebuli,ziemniaków/,tłuszcz wieprzowy,serwatka,mąka-żytnia,pszenna,laktoza,białko mleka,odłuszczone mleko w proszku,ekstart grzybowymajeranej,, - butelka lub kartonik o pojemnośći max 1,0 litr typu Krakus,lub produkt równoważny…………………………………………………*/ litr 170
25 AUSZPIK – naturalny bez konserwantów, sztucznych barwników i ulepszaczy smakowych, bez glutaminianu sodu. Dobrze rozpuszczalny w wodzie. opakowanie eurokontener maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownowazny...........................................................................*/ kg 10
26 Sos Worcestershire-fermentowany sos kulinarny o korzennym smaku i płynnej konsystencji.składniki-m.innymi -ocet słodowy,ocet,melasa,cukier,szalotka,przyprawy,aromaty,ekstrat z tamaryndowca,Doskonały do mięs,sosów,warzyw,makaronów.Opakowanie butelka max 1 litr.................................................... litr 5
27 Sos sojowy typu kikkoman-skład-woda,ziarno soi,pszenica,sól,słony,intensywny z nutką słodyczy smak - Opakowanie max 1 litr …………………………………………………*/ litr 10
28 Sos sojowy ciemny - do zup, marynat i sosów. Opakowanie max1000ml. litr 10
29 Pikantny sos z chili z pomidorami typu KNOR-opak max 1 litr,skład:woda,cukier,papryka chili/co najmniej 6%/,koncentrat pomidorowy suszony/ nie mniej niż 4%/,cebula,sól.imbir,szczypiorek,olej palmowy,ekstrakt przyprawowy,substancje zagęszczające i konserwujące.lub produkt równoważny........................................................ litr 10

4.5.3.) Główny kod CPV: 15871260-4 - Sosy

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15891000-0 - Zupy i buliony

4.5.5.) Wartość części: 26671,50 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część II: Przyprawy jednolite i mieszane
1 Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM - do drobiu; gruboziarnista, z solą morską, mieszanka czerwonej papryki, czosnku, marchwi, rozmarynu, oliwy z oliwek, pieprzu cayenne, nasion kolendry, kozieradki, liści pietruszki, kurkumy i gorczycy, bez sztucznych barwników, bez glutaminianu, bez konserwantów. opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny............................................................................*/ kg 40
2 Przyrawa typu - MARYNATA PREMIUM-do ryb i owoców morza; mieszanka cebuli, skórki cytrynowej, czosnku, rozmarynu, natki pietruszki, koperku i kurkumy, bez sztucznych barwników, bez glutaminianu, bez konserwantów opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt równoważny............................................................................./* kg 15
3 Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM - do wieprzowiny; mieszanka czosnku, cebuli, marchwi, bazylii, skórki pomarańczowej, natki pietruszki i szałwii. Zawiera sól morską oraz oliwę z oliwek. bez glutaminianu, bez konserwantów, bez sztucznych barwników opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt rownoważny.............................................................................* / kg 18
4 Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM- do wołowiny; mieszanka czosnku, gorczycy, kolendry, papryki, chili, kminku, gałki muszkatołowej i nasion selera. Zawiera sól morską oraz oliwę z oliwek. bez glutaminianu, bez konserwantów, bez sztucznych barwników opakowanie PET maksimum a' 1 kg typu Knor lub produkt równoważny............................................................................*/ kg 14
5 ZIOŁA PROWANSALSKIE -mieszanka rozmarynu, bazylii, tymianku, szałwi, mięty, leboidka i majeranku. Opakowanie PET maksimum a' 500g typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny………………………………………………….*/ kg 2
6 ROZMARYN - zioła suszone opakowanie max 300g -przyprawa o silnym aromatycznym zapachu oraz korzennym,palącym nieco gprzkim smaku.Służy do przyprawiania potraw mięsnych.również do zup jarzynowych,sosów- typu Kamis,Prymat lub produkt rownoważny………………………………………………..*/ kg 2
7 CZOSNEK GRANULOWANY- opakowanie PET max 0,50 kg ............................................................................*/ kg 1
8 MAJERANEK SUSZONY- o wyrazistym smaku i zapachu,,opakowanie max 250 g...........................................................................*/ kg 6
9 BAZYLIA - liscie bazylii wonnej, opakowanie PET maks.300 g……………………………………………..*/ kg 2
10 TYMIANEK – o wyrazistym smaku i zapachu Opakowanie PET maksimum a' 300g ………………………………………………….*/ kg 1
11 KURKUMA – Koloru żółtego, drobno mielona be grudek. O wyraźnym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy. Opakowanie PET max a' 600g typu Prymat lub produkt równowazny………………………………………………….*/ kg 1
12 PAPRYKA SŁODKA, MIELONA – Koloru ciemnoczerwonego, bez grudek, drobno mielona, O wyraźnym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy. opakowanie PET max1,0 kg typu Prymat,Kamis Kotanyi lub produkt rownowazny..............................................................................*/ kg 8
13 PIEPRZ CZARNY, MIELONY - Drobno mielony, bez grudek, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max1,0 kg typu Prymat,Kamis,Knor lub produkt rownoważny..........................................................................* / kg 20
14 LIŚĆ LAUROWY opakowanie max 25 g ……………………………………………..*/ kg 1,5
15 PIEPRZ CZARNY, CAŁY – Całe ziarna pieprzu czarnego, aromatyczne, o, charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 700g typu Prymat,Kamis lub produkt rownowazny………………………………………………….*/ kg 1
16 PIEPRZ KOLOROWY MŁOTKOWANY – młotkowane ziarna kolorowego pieprzu, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET maksimum a' 500g, typu Kamis,Prymat lub produkt równoważny.............................................................................*/ kg 1
17 ZIELE ANGIELSKIE - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 800g typu Kamis,Prymat lub produkt równoważny.............................................................................*/ kg 7
18 SÓL WARZONA JODOWANA - spożywcza opakowanie max. 1 kg …………………………………………………*/ kg 400
19 Przyprawa typu – Delikt Przyprawa warzywna Szefa Kuchni – mieszanka przypraw i warzyw nie zawiera konserwantów i sztucznych barwiników. Opakowanie max 10 kg .typu Knor lub produkt równoważny...........................................................................*/ kg 400
20 Cynamon mielony – Drobno mielony, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 600g ……………………………………………..*/ kg 3
21 Oregano - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie pet max 500g ………………………………………………….*/ kg 1,5
22 Kminek - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 500 g ………………………………………………….*/ kg 2
23 Gorczyca - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy – opakowanie PET max 1 kg ………………………………………………..*/ kg 1
24 Curry – drobno mielona, pikantna przyprawa o ciemno żółtym kolorze, charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 1 kg ………………………………………………*/ kg 2
25 Przyprawa typu - Przyprawa do flaków - sól, warzywa suszone (marchew, czosnek, cebula, pasternak, liście selera), papryka słodka, imbir, gałka muszkatołowa, gorczyca, cukier, hydrolizat białkowy sojowy, pieprz czarny, chili, liście laurowe, kurkuma. opakowanie max 1 kg ,typu Prymat lub produkt rownoważny……………………………………………….*/ kg 2
26 Sól himalajska spożywcza opakowanie max 1 kg………………………………………………….*/ kg 2
27 WANILIA LASKA – pakowana pojedynczo, zabezpieczona przed wyschnięciem, jędrna o intensywnym waniliowym zapachu. Nie wysuszona. opakowanie blister 1 szt ……………………………………………….*/ szt 4
28 CHILI – drobno mielona, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 600g ……………………………………………..*/ kg 2
29 Owoc jałowca - przyprawa korzenna opakowanie PET max 600g typu Kamis lub produkt równoważny…………………………………* / kg 1
30 Gałka muszkatałowa – proszek drobno mielony, bez zbryleń, o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie pet max 1 kg …………………………………..*/ kg 1
31 Kmin Rzymski - Cumin w proszku o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie max 1 kg ………………………………………*/ kg 2
32 Goździki - o charakterystycznym smaku i zapachu typowym dla tej przyprawy opakowanie PET max 500g ……………………………………….*/ kg 1
33 Przyprawa typu - Delikat przyprawa do gyrosa– pikantna przyprawa zawierająca sól, cebulę, paprykę, oregano, kolendrę, czosnek, gorczycę, pieprz czarny, rozmaryn, cukier i pieprz cayenne. Bez konserwantów i stucznych barwników opakowanie Pet max 1 kg typu Knor lub produkt równoważny.........................................................*/ kg 2
34 Przyprawa do frytek i ziemniaków-skladniki-sól,czosnek,papryka,cukier,olej słonecznikowy,pieprz biały-opak max 500 gr typu Knor lub produkt równoważny…..................... kg 5
35 Przyprawa w płynie typu - Delikat przyprawa w płynie – bez sztucznych barwników. opakowanie butelka max 1 l typu Knor lub produkt rownoważny.........................................................*/ litr 300

4.5.3.) Główny kod CPV: 15872000-1 - Zioła i przyprawy korzenne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15872400-5 - Sól

15893200-6 - Mieszanki deserowe

4.5.5.) Wartość części: 18250,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 28923,93 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 32816,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 30505,83 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Stemar Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 383763178

7.3.3) Ulica: Portowa 3

7.3.4) Miejscowość: Władysławowo

7.3.5) Kod pocztowy: 84-120

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-18

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 30505,83 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 9 miesiące

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 19764,48 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 20723,01 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 19764,48 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Stemar Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 383763178

7.3.3) Ulica: Portowa 3

7.3.4) Miejscowość: Władysławowo

7.3.5) Kod pocztowy: 84-120

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-01-11

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 19764,48 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 9 miesiące

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.