eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jarosław › Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych w następujących kategoriach- PIECZYWO, - PRODUKTY MLECZARSKIE, - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE, - DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY - JAJA -

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-05-27

Jarosław: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych w następujących kategoriach: - PIECZYWO, - PRODUKTY MLECZARSKIE, - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE, - DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY - JAJA - WARZYWA, OWOCE I PODOBNE PRODUKTY
Numer ogłoszenia: 170156 - 2009; data zamieszczenia: 27.05.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , pl. Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, woj. podkarpackie, tel. 0-16 624-37-80, faks 0-16 624-37-80.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jaroslaw.domypomocy.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych w następujących kategoriach: - PIECZYWO, - PRODUKTY MLECZARSKIE, - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE, - DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY - JAJA - WARZYWA, OWOCE I PODOBNE PRODUKTY.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych w następujących kategoriach: - PIECZYWO, - PRODUKTY MLECZARSKIE, - MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE, - DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, - MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY - JAJA - WARZYWA, OWOCE I PODOBNE PRODUKTY. Zakres zamówienia obejmie sukcesywne dostawy do siedziby zamawiającego począwszy od dnia 01.07.2009 do 31.12.2009r.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1.Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych; 2.Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 3.Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonywania zamówienia; 4.Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 5.Spełniają wymogi określone w SIWZ. Z udziału w niniejszym postępowaniu wyklucza się: 1.Wykonawców, którzy wyrządzili szkodę nie wykonując zamówienia lub wykonując je nienależycie, jeżeli szkoda ta została stwierdzona prawomocnym orzeczeniem sądu wydanym w okresie 3 lat przed wszczęciem postępowania; 2.Wykonawców, w stosunku do których otwarto likwidację lub których upadłość ogłoszono; 3.Wykonawców, którzy zalegają z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, z wyjątkiem przypadków gdy uzyskali oni przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie, rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu; 4.Osoby fizyczne, które prawomocnie skazano za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przestępstwo przekupstwa, przestępstwo przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne przestępstwo popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; 5.Spółki jawne, których wspólnika prawomocnie skazano za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przestępstwo przekupstwa, przestępstwo przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne przestępstwo popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; 6.Spółki partnerskie, których partnera lub członka zarządu prawomocnie skazano za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przestępstwo przekupstwa, przestępstwo przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne przestępstwo popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; 7.Spółki komandytowe oraz spółki komandytowo - akcyjne, których komplementariusza prawomocnie skazano za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przestępstwo przekupstwa, przestępstwo przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne przestępstwo popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; 8.Osoby prawne, których urzędującego członka organu zarządzającego prawomocnie skazano za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przestępstwo przekupstwa, przestępstwo przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne przestępstwo popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; 9.Podmioty zbiorowe, wobec których sąd orzekł zakaz ubiegania się o zamówienie, na podstawie przepisów o odpowiedzialności podmiotów zbiorowych za czyny zabronione pod groźbą kary; 10.Wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt. 1-3; 11.Wykonawców, którzy wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności; 12.Wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków; 13.Wykonawców, którzy nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą. 14.Złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania. Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w rozdziale 9 SIWZ..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty wymagane od Wykonawców przystępujących do postępowania: 1.Ofertę należy złożyć (wypełnić, parafować i podpisać) na drukach oferty zgodnie z załączonym wzorem (Załączniki nr 1 i 2 do SIWZ) 2.Oświadczenie wynikające z treści art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. (Załącznik nr 3 do SIWZ) 3.Oświadczenie wynikające z treści art. 24 ust. 1, ust. 2 pkt 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Załącznik nr 4 do SIWZ) 4.Zatwierdzony projekt umowy ( Załącznik Nr 5 do SIWZ) 5.Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, potwierdzone przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania firmy, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 6.Oświadczenie o spełnianiu wymogów wynikających z systemu HACCP zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006r Nr 171, poz. 1225). 7.Dla wykonawców kategorii III Mięsa i wyroby garmażeryjnej - Aktualna decyzja lub zaświadczenie właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub powiatowego Inspektora Weterynarii stwierdzające dopuszczenie wykonawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej niż 6 m-cy przed terminem składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jaroslaw.domypomocy.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej, Plac Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, budynek administracji - biuro.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.06.2009 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, Plac Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, budynek administracji - biuro.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: chleb pszenno-żytni, krojony 4000kg, chleb pszenny, krojony 2100kg, bułki pszenne 1500kg, chleb razowy krojony300kg, rogale słodkie1400szt, bułka tarta50kg, bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim 2000szt, babka drożdżowa 40kg, pączki z nadzieniem 100szt, bułki drożdżowe z kapustą 500szt, bułki drożdzowe z ziemniakami i kaszą 1000szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane 3,2%-6.000l, Śmietana 18% folia-600l, Śmietana 30%-20l, Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82%-900kg, Ser biały półtłusty-550kg, Ser żółty typu edamski-40kg, Ser żółty typu salami-40kg, Ser żółty wędzony-30kg, Ser topiony smakowy-110 kg, Ser topiony (kiełbaska)-50kg, Jogurt owocowy-250l, Jogurt bez cukru naturalny-30l, Maślanka folia-350l, Kefir (kubek 200 - 250g)-300l, Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100 - 150g)-130kg, Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100 - 150g)-150kg, Serek biały ziarnisty (100-200g)-50kg, Mleko w proszku-30kg, Ser Feta-15kg, Ser Mozarella-15kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa zwyczajna - 250kg, Kiełbasa mortadela-120kg, Kiełbasa żywiecka wieprzowa -100kg, Kiełbasa szynkowa-70kg, Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami -100kg, Kiełbasa firmowa -80kg, Kiełbasa wiejska - 120kg, Kiełbasa golonkowa-90kg, Kiełbasa kanapkowa -90kg, Szynka wieprzowa-100kg, Szynka wiejska-60kg, Polędwica wieprzowa gotowana-50kg, Boczek wędzony gotowany-40kg, Baleron-60kg, Lencz -100kg, Kiszka gryczana-100kg, Pasztetowa wieprzowa-60kg, Pasztet zapiekany-120kg, Salceson wieprzowy-80kg, Słonina-25kg, Smalec-15kg, Kości wieprzowe-300kg, Kości wędzone-20kg, Karkówka bez kości-250kg, Udziec wołowy-70kg, Metka -500kg, Nogi wieprzowe-60kg,Rosół tani, szponder-20kg, Rosół drogi, rostbef-60kg, Schab bez kości-60kg, Schab faszerowany-60kg, Parówkowa-250kg, Wątroba wieprzowa-80kg, Biodrówka-20kg, Mięso od szynki-80kg, Kiełbasa biała-120g, Kiełbasa grillowa-120kg, Kęski piwne-10kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 80
    • 2. jakość - 20

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE I PODROBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żołądki drobiowe 50kg, udka drobiowe 180kg, filet z kurczaka 150 kg, filet z indyka 60 kg, kurczak 35kg, porcja rosołowa 25kg, wątroba drobiowa 100kg, kiełbasa drobiowa 60kg, parówki drobiowe 50kg, salceson z indyka 50 kg, szynka drobiowa 50 kg, pasztetowa 70 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kalafior 40kg, bukiet jarzyn 40 kg, mieszanka kompotowa 40kg, truskawka 60 kg, fasolka szparagowa zielona40 kg, brokuły 20kg, wiśnia bez pestki 30 kg, ryba panga platy 120kg, ryba mintaj - kostki 50kg, fasola szparagowa żółta 20kg, brukselka 30kg, mieszanka chińska 20 kg, lody owocowe kubek 150g - 210 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja świeże 12.000 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: arbuz 60kg, burak ćwikłowy 450kg, banan 250 kg, botwinka pęczki 30szt, borowik krojony 0,6kg, brzoskwinia 50kg, borówka 40kg, brukselka 20kg, brokuły 40szt, cebula 450kg, cebula czerwona 20 kg, czosnek 20 kg, cytryna 250 kg, cebulka zielona pęczki 130 szt, cukinia 20 kg, fasola Jaś 40kg, fasola szparagowa 40kg, gruszka 130 kg, jabłko 1000kg, kapusta młoda 120szt, kapusta biała 250 kg, kapusta pekińska 40szt, kapusta czerwona 25kg, kapusta włoska 60 kg, kapusta kiszona 150kg, koper zielony pęczki 120 szt, kalarepa 12szt, klementynka 80 kg, kalafior 100szt, marchew 900 kg, malina 12kg, orzechy włoskie 6kg, ogórek świeży 250kg, ogórek kiszony 90kg, owoce suszone 3 kg, pieczarka 150kg, pietruszka korzeń 130kg, pietruszka natka pęczki 350 szt, podgrzybek krojony 0,6kg, pomidory 300kg, pomidory koktailowe 10kg, papryka świeża 10kg, por 50kg, pomarańcze 60kg, porzeczka czarna 6kg, porzeczka czerwona 6kg, rzodkiewka pęczki 45szt, rabarbar 12kg, seler korzeń 200kg, seler nać 12szt, sałata zielona 120 szt, sałata lodowa 40szt, śliwka węgierka 160kg, śliwka jerozolimska 20kg, śliwka kalifornijska wędzona 2kg, truskawka 30kg, winogron biały 20kg, winogron ciemny 20kg, ziemniaki 9000kg, ziemniaki młode 1000kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej słonecznikowy 400 l,Margaryna mleczna 90 kg,Oliwa z oliwek 3 l Ananas kawałki 20 kg,Dżem owocowy200 kg,Marmolada40 kg,Groszek konserwowy 50 kg,Kukurydza konserwowa 30 kg,Chrzan tarty 30 kg,Majonez 180 kg, Keczup (0,25 - 1l) 150 kg,Koncentrat pomidorowy 30% 80 kg,Koncentrat buraczany 15 l,Miód prawdziwy 80 kg,Musztarda stołowa 60 kg,Ogórek konserwowy 80 kg,Pieczarki marynowane 30 kg,Papryka marynowana 40 kg, Powidło 40 kg,Sałatka z kapustą i warzywami 40 kg, Sałatka z ogórków krojonych 20 kg, Sałatka z buraczków i papryki 20 kg, Przyprawa do zup w płynie 80 l, Bulion drobiowy w kostkach 2,5 kg, Bulion grzybowy w kostkach 1,2 kg, Kostki ziołowe do zup 20szt, Brzoskwinie w syropie40 kg, Mleko zagęszczone słodzone 533g 50 szt Żurek 50 l, Ocet 15 l, Sok marchwiowo - owocowy od 0,3-0,35l 1200 szt Soki zagęszczone do herbaty 40l, sok pomarańczowy 2l 20 szt, sok z czarnej porzeczki 2l 20 szt, sok jabłkowy 2l 20szt, sok wieloowocowy 2l 20szt, sok owocowy b/cukru 200-300g 60szt, krem orzechowy do smarowania pieczywa 60kg, czekolada nadziewana 40kg, czekolada b/cukru 8kg, drożdże 5kg, seler marynowany 20kg, pomidory w puszce 20kg, sos pomidorowo-paprykowy 8kg, sos pieczeniowy 6kg, sos pieczarkowy 2kg, budyń 45kg, zupa grzybowa w proszku 3,5kg, zupa pieczarkowa w proszku 4,5kg, zupa ogonowa w proszku 7kg, zupa grochowa w proszku 3kg, zupa cebulowa w proszku 3kg, barszcz biały w proszku 2kg, galaretka owocowa 14kg, cukier waniliowy 4,5kg, kisiel owocowy 35kg, kakao 6kg, wafle tortowe suche 200g 60szt, wafelki śmietankowe 40kg, wafelki czekoladowe 20 kg, ciastka z galaretką typu delicje 20kg, ciastka hernbatniki z cukrem 25kg, ciastka przekładane kremem typu markiz 30kg, ciastka b/c wafle 12kg, ciastka b/c kruche 6kg, cukierki czekoladowe 25kg, galaretka w czekoladzie 20kg, pierniki nadziewane w czekoladzie 30kg, pierniczki lukrowane 30kg, biszkopty 30kg, krakersy 3kg, paluszki 100g 25szt, wafelek czekoladowy 50g 200 szt, wafelek śmietankowy 50g 200szt, baton z nadzieniem owocowym 42g 250szt, pierniczki w czekoladzie 160g 250 szt, ciastka kruche z marmoladą 50kg, mikołajki nadziewane 30g 110szt, kawa zbożówa 8kg, kawa naturalna 3kg, kawa naturalna 100g 110 szt, herbata granulowana 70 kg, herbata owocowa ekspresowa 35g 110 szt, makaron łazanka 120kg, makaron nitka 120kg, makaron muszelka 60kg, makaron świderki 300kg, makaron wstążka falowana 60kg, makaron zacierka 20kg, makaron z semoliną nitka 20kg, makaron z semoliną muszelka 20kg, makaron z semoliną świderki 20kg, cukier puder 25kg, cukier kryształ 1200kg, kasza gryczana 100kg, kasza jęczmienna 90kg, kasza kukurydziana 45kg, kasza manna 90kg, groch połówki 30kg, mąka pszenna zwykła typ 500 500kg, maka pszenna tortowa 150 kg, mąka ziemniaczana 60kg, płatki owsiane górskie 45kg, płatki kukurydziane 60kg, ryż 180 kg, sól 250 kg,woda mineralna gazowana 1800l, woda mineralna niegazowana 1,5l 150l, filet z makreli w oleju 170g 180 szt, filet z makreli w pomidorach 170g 180szt, paprykarz 300g 270szt, tuńczyk w oleju w kawałkach 185g 400szt, filet panga w pomidorach 170g 150szt, pasztecik drobiowy 130-135g 1250szt, pasztet wieprzowy300g 90szt, fasola czerwona w puszce 400g 20szt, oliwki marynowane 10kg, gulasz angielski 300g 500szt, szprot w pomidorach 170g 150szt, śledzie marynowane w oleju 90kg, szynka wieprzowa konserwowa 30kg, rodzynki 3kg, wiórki kokosowe 1kg, masa makowa 850g 20szt, przyprawa do zup i sosów w proszku 8kg, sos sałatkowy 0,3kg, kminek 1,5kg, liść laurowy 0,3 kg, majeranek 0,3kg, papryka słodka 2kg, pieprz 6kg, ziele angielskie 0,3 kg, zioła prowansalskie 0,3kg, cynamon 0,3kg, kwasek cytrynowy 3kg, proszek do pieczenia 1kg, przyprawa piernikowa 0,4kg, soda oczyszczona 0,6kg, bazylia 0,3kg, oregano 0,3kg, imbir 0,3kg, gałka muszkatołowa 0,3kg, przyprawa do mięs w proszku 0,6kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.