eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Janów Lubelski › Prowadzenie zajęć zawodowych w sporządzaniu potraw kuchni śródziemnomorskiej, parzeniu kawy, obsłudze pilarki i kasy fiskalnej oraz ze sztuki barmańskiej w ramach projektu Młodzi, zdolni zawodowcy

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-01-27

Janów Lubelski: Prowadzenie zajęć zawodowych w sporządzaniu potraw kuchni śródziemnomorskiej, parzeniu kawy, obsłudze pilarki i kasy fiskalnej oraz ze sztuki barmańskiej w ramach projektu Młodzi, zdolni zawodowcy
Numer ogłoszenia: 14365 - 2013; data zamieszczenia: 27.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 1217 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół, ul. J. Zamoyskiego 68, 23-300 Janów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 15 87-20-843, faks 15 87-20-843.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Prowadzenie zajęć zawodowych w sporządzaniu potraw kuchni śródziemnomorskiej, parzeniu kawy, obsłudze pilarki i kasy fiskalnej oraz ze sztuki barmańskiej w ramach projektu Młodzi, zdolni zawodowcy.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Opracowywanie narzędzi diagnostycznych do oceny postępów w nauce uczestników zajęć. Opracowanie szczegółowego programu nauczania dla każdej grupy zawodowej oraz poziomu uczestników zajęć. Realizacja zajęć zgodnie z opracowanym programem nauczania oraz harmonogramem. Opracowanie materiałów dydaktycznych wykorzystywanych podczas zajęć (zgodnie ze wskazówkami Zamawiającego dotyczącymi grafiki i informacji o źródłach finansowania projektu oraz powielenie i dostarczenie ich każdemu uczestnikowi jak też Zamawiającemu). Przeprowadzenie w trakcie realizacji zajęć i na ich zakończenie badań ewaluacyjnych zleconych przez Zamawiającego. Prowadzenie dokumentacji zajęć, w szczególności: dzienników zajęć, ewidencji obecności uczestników oraz list potwierdzających otrzymane materiały dydaktyczne. Zachowanie należytej staranności i rzetelności w prowadzeniu zajęć. Przestrzeganie zasad BHP i ppoż. podczas prowadzonych zajęć. Część I - zajęcia zawodowe z zakresu profesjonalnego parzenia i zdobienia kawy dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 4 grupy x 20 godz. = 80 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część II - zajęcia zawodowe w sporządzaniu potraw w kuchni śródziemnomorskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 2 grupy x 20 godz. = 40 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część III - zajęcia zawodowe ze sztuki barmańskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 4 x 40 godz. = 160 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część IV - zajęcia zawodowe w obsłudze pilarki dla uczniów technikum leśnego 1grupa x 140 godz. = 140 godz. w tym 70 godz. zajęć praktycznych w terenie realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupie 10 osobowej. Część V - zajęcia zawodowe w obsłudze kasy fiskalnej 4 grupy x 30 godz. = 120 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.20.00.00 - Usługi szkolnictwa średniego 80.21.20.00 - Usługi edukacji zawodowej na poziomie szkoły średniej .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Program Operacyjny Kapitał Ludzki. Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 2   

Nazwa: Zajęcia zawodowe w sporządzaniu potraw w kuchni śródziemnomorskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 2 grupy x 20 godz. = 40 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Podkarpacka Akademia Kulinarna Jacek Świerk, ul. Staroniwska 291/1, 35-083 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8800,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Zajęcia zawodowe ze sztuki barmańskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 4 x 40 godz. = 160 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Fundacja Inicjatyw Lokalnych, Regionalny Ośrodek Kształcenia w Janowie Lubelskim 23-300 Janów Lubelski, ul. Zamoyskiego 52, ul. Zamoyskiego 52, 23-300 Janów Lubelski, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 30400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Zajęcia zawodowe w obsłudze pilarki dla uczniów technikum leśnego 1grupa x 140 godz. = 140 godz. w tym 70 godz. zajęć praktycznych w terenie realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupie 10 osobowej.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SANNORT Sp. z o.o., ul. Ożarowska 75, 27-600 Sandomierz, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13860,00

  • Oferta z najniższą ceną: 13860,00 / Oferta z najwyższą ceną: 14000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Zajęcia zawodowe w obsłudze kasy fiskalnej 4 grupy x 30 godz. = 120 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Podkarpacka Akademia Kulinarna Jacek Świerk, ul. Staroniwska 291/1, 35-083 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19200,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.