eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grajewo › Podniesienie poziomu kształcenia zawodowego poprzez adaptację, remont i wyposażenie pracowni praktycznej nauki zawodu w Zespole Szkół w Wojewodzinie - dostawa i montaż wyposażenia pracowni praktycznej nauki zawodu.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-27

Grajewo: Podniesienie poziomu kształcenia zawodowego poprzez adaptację, remont i wyposażenie pracowni praktycznej nauki zawodu w Zespole Szkół w Wojewodzinie - dostawa i montaż wyposażenia pracowni praktycznej nauki zawodu.
Numer ogłoszenia: 133052 - 2011; data zamieszczenia: 27.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 103346 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zarząd Powiatu Grajewskiego, ul. Strażacka 6B, 19-200 Grajewo, woj. podlaskie, tel. 0-86 2738479, 2738463, faks 0-86 2738462.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Podniesienie poziomu kształcenia zawodowego poprzez adaptację, remont i wyposażenie pracowni praktycznej nauki zawodu w Zespole Szkół w Wojewodzinie - dostawa i montaż wyposażenia pracowni praktycznej nauki zawodu..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż fabrycznie nowego wyposażenia pracowni praktycznej nauki zawodu w Zespole Szkół w Wojewodzinie. tj. dostawa i montaż kompletnego wyposażenia pracowni technologii gastronomicznej, pracowni higieny, recepcji oraz sali obsługi konsumenta. Pracownia technologii gastronomicznej: 1.Piec konwekcyjno-parowy 10xGN1-1 z opcją rotor.KLEAN, 1 szt, Wymiary 750x 728x960,Moc elektryczna [kW]-18,6; Zasilanie [V]- 400 42340000-1;+ podstawa pod piec- 1szt;Wymiary 748x550x850;+ zmiękczacz wody-1szt. 2.Piec konwekcyjno-parowy 5xGN1/1 z opcją rotor.KLEAN- 1 szt; Wymiary- 750 x 728x 625; Moc elektryczna [kW]- 5,3; Zasilanie[V]-400;+ zmiękczacz wody-1szt. 3.Schładzarko-zamrażarka szokowa 5XGN1/1-1 szt; Wymiary-750x793x983; Moc elektryczna [kW]-1,5;Zasilanie[V]- 230. 4.Szafa chłodnicza ze stali nierdzewnej GN2/1- 1szt; Wymiary-740x830x2010;Moc elektryczna [kW]-0,46;Zasilanie[V] -230. 5.Szafa mroźnicza ze stali nierdzewnej GN2/1- 1szt; Wymiary -740x830x2010;Moc elektryczna [kW] -1;Zasilanie[V] -230. 6.Urządzenie do gotowania makaronu elektryczne o poj. 30 l -1szt;Wymiary- 400x700x900;Moc elektryczna [kW] -8;Zasilanie[V] - 400. 7.Płyta grillowa elektryczna gładka/ryflowana na szafce otwartej- 1szt, Wymiary 800x700x900; -7,5;Zasilanie[V]- 400. 8.Patelnia uchylna elektryczna-1szt, Wymiary -800x700x900,Moc elektryczna [kW]-9;Zasilanie[V]- 400. 9.Frytkownica 1-koszowa o poj. 10l elektryczna -1szt;Wymiary-400x700x900; Moc elektryczna [kW] -6;Zasilanie[V]- 400. 10. Element neutralny -4szt; Wymiary-400x700x900. 11. Kuchnia elektryczna 2-płytowa z okrągłymi płytami na szafce otwartej- 5 szt;Wymiary-400x700x900;Moc elektryczna [kW]-5,2;Zasilanie[V]-400. 12.Stół przyścienny ze zlewem 1-komorowym i półką-5 szt; Wymiary 600x700x900 + bateria sztorcowa-5 szt. 13.Stół chłodniczy 2-drzwiowy-5szt;Wymiary-1360x700x900;Moc elektryczna [kW]- 0,34; Zasilanie[V]-400. 14.Okap wentylacyjny centralny z oświetleniem i filarami tłuszczowymi- 2 szt; Wymiary -1000x2000x450;Moc elektryczna [kW]-0,3;Zasilanie[V]-230. 15.Okap wentylacyjny przyścienny z filtrami tłuszczowymi- 1szt;Wymiary 1800x1000x450. 16.Okap wentylacyjny centralny z oświetleniem i filtrami tłuszczowymi- 1szt;Wymiary- 2200x2000x450;Moc elektryczna [kW]-0,3;Zasilanie[V]-230. 17.Maszyna kapturowa do mycia naczyń o wyd. ok. 1000 talerzy/h-1 szt; Wymiary 650x775x1500;Moc elektryczna [kW]-10,75;Zasilanie[V]-400 + zmiękczacz wody-1szt. 18.Stół załadowczy ze zlewem 1-komorowym- 1 szt; Wymiary 1600x700x900;+ prysznic gastronomiczny-1 szt + młynek koloidalny-1szt. 19.Stół odstawczy- 1szt;Wymiary-700x700x900; 20.Szafa zamykana magazynowa- 1szt;Wymiary -1200x700x1800.Stal nierdzewna, zamek patentowy. 21.Regał magazynowy- 1szt; Wymiary 1400x700x1800.Stal nierdzewna, składany z elementów, 5 półek, wysokość półek regulowana, półki pełne. 22.Pakowarka próżniowa- 1 szt;Wymiary- 450x525x385;Moc elektryczna [kW]-0,55;Zasilanie[V]-230. 23. Szatkownica -cutter - uniwersalny robot R 301 z kompletem 6 tarcz-1 szt; Wymiary 300x350x555; Moc elektryczna [kW]-065;Zasilanie[V]-230. 24.Piec 1-komorowy do pizzy z podstawą- 1szt;Wymiary975x815x415;Moc elektryczna [kW]-4,5;Zasilanie[V]-400. 25.Okap wentylacyjny centralny z oświetleniem i filtrami tłuszczowymi- 1szt; Wymiary-2000x2000x450. 26.Stół przyścienny z szafką, drzwi suwane- 1szt; Wymiary 1350x700x900. 27.Mikser spiralny-1szt; Wymiary -380x628x535;Moc elektryczna [kW]-0,75; Zasilanie[V]-230. 28.Umywalka zabudowana- 1 szt; Wymiary 400x410x240;+ bateria sztorcowa-1szt. 29.Krajalnica profesjonalna- 1szt; Wymiary570x480x400;Moc elektryczna [kW]-0,16; Zasilanie[V]-230. 30.Mikser ręczny- 1szt; Wymiary 1=250;Moc elektryczna [kW]-0,27;Zasilanie[V]-230. 31.Maszynka do mielenia mięsa-1 szt;Wymiary- 250x540x430;Moc elektryczna [kW]-0,75;Zasilanie[V]- 230. Pracownia -Sala obsługi konsumenta - wyposażenie ogólno-dydaktyczne: 1.Biurko nauczyciela- 1szt;Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusz, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, 1 zamek w drzwiczkach, szafka otwarta na stację dysków, plecy na całości biurka z płyty 18 mm, przepust na kabel do monitora 80 mm, półka wyjazdowa na klawiaturę do komputera. 2.Krzesło nauczyciela- 1szt;obrotowe tapicerowane. PODSTAWOWE CECHY FOTELA: mechanizm typu Multiblock pozwalający zablokować odchył fotela w 5 położeniach, możliwość swobodnego bujania, wysokie oparcie front tapicerowany skórą ekologiczną, pozostałe elementy tapicerowane skórą ekologiczną, kółka przystosowane do powierzchni twardych, płynna regulacja wysokości siedziska, stabilna, metalowa podstawa, w kolorze grafitowym, chromowanym fotel posiada atest badań wytrzymałościowych. KOLORYSTYKA: front: beż, pozostałe elementy: beż 3.Duży stół do degustacji-1szt;Opis: płyta laminat lub fornir bukowy Bawaria utwardzony HDF, kolor buku Bawarii, lakierowany, rozkładany, wymiary długość 140 x szer. 80 wys. 75 cm, po rozłożeniu 180, pod blatem zamontowany mechanizm spinający części blatu i automatycznie je rozsuwający, zaoblone rogi, nogi lekko wygięte. 4.Krzesło do stołu prezentacyjnego- 8szt;Wykonanie: buk Bawaria, siedzisko tapicerowane pluszem, rozmiar: 99 cm x 44 cm x 49 cm, Nogi lekko wygięte ( jak u stołu), wykonanych z chromowanych rur. 5.Biblioteczka zawodowa-1szt;Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie ABS, blat 3,6 cm grubości, uchwyty srebrne - chromowane, 1 zamek w drzwiczkach plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości. 6.Tablica poglądowa zamykana , oszklona -2szt;Tablica poglądowa zamykana , oszklona gabloty wykonane są z profili aluminiowych anodowanych (kolor srebrny mat) , głębokość wewnątrz gabloty - 1,5 cm, głębokość zewnętrzna gabloty - 3 cm , szyba gabloty w ramie aluminiowej, zamykanie na zamek patentowy , profile gabloty - anodowane , szyba gabloty wykonana z poliwęglanu, gablota otwierana do góry, plecy gabloty wykonane z blachy (mocowanie materiałów za pomocą magnesów), kolor pleców gabloty może być dowolny - wybrany z zakresu kolorów dostępnych materiałów, gablota może być wykonana z fryzem, szerokość 120 cmx wysokość 80 cm zamykana na zamek patentowy. 7.Tablica magnetyczna -1szt;Opis: Tablica magnetyczna: emaliowana, 180 cm x 90 cm 8.Szafka z bielizną stołową potrzebną do prezentacji i degustacji potraw-1szt; Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie AS, blat 3,6 cm grubości, uchwyty srebrne - chromowane, 2 zamki w drzwiczkach, plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości. Bielizna stołowa 1. Obrusy: 80x80 cm ( kolor łososiowy/brzoskwinia) - 8 szt. 90x90 cm ( kolor pistacjowy/groszkowy) - 8 szt. 100x170 cm ( kolor biały) - 8 szt. 140x 190 cm( kolor biały) - 2 szt. 150x170 cm( kolor biały) - 12 szt. 230x 140 cm 9 kolor biały) - 2 szt. obrus ze skirtingiem: ( blat 140x90 cm, wysokość falbany 65 cm) - 1 szt. (blat 180x90 cm, wysokość falbany 65 cm ) - 1 szt. 2.Serwetki ( 40x40 cm, materiał - len) - 24 szt. 3 . Fartuch sommeliera - elegancki krój - wkładany przez głowę - pasek na szyi posiada regulator - wiązany z tyłu - rozmiar uniwersalny - kolor czarny 2 szt. 4. Elegancki fartuszek damski wiązany w pasie - brzeg fartuszka ozdobiony koronką - wewnętrzna kieszonka - rozmiar uniwersalny - kolor biały - 10 szt. 5. Fartuszek damski typu zapaska - 6 szt. 6. Fartuch kelnerski męski typu zapaska, długi - 3 szt. 7.Ścierki kelnerskie - 8 szt. 8. Ścierki kuchenne ( bawełniane) - 20szt. 9.Pokrowce na krzesła (w kolorze łososiowym/brzoskwinia) - 8 szt. 9.Szafka z naczyniami, serwisami z zastawą stołową i sztućcami oraz galanterią szkalan i tacami 1szt;. Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie AS, blat 3,6 cm grubości, uchwyty srebrne - chromowane, 2 zamki w drzwiczkach, plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości. Zastawa stołowa 1. Sztućce a) duże podstawowe: łyżka - 30 szt. widelec - 30 szt. nóż - 30 szt. łyżka/widelec - sztućce do nakładania potraw specjalnych - 10 szt. b) średnie podstawowe: łyżka - 30 szt. widelec - 30 szt. nóż - 30 szt. nóż i widelec do konsumpcji ryb - po 30 szt. nóż do ryb/widelec do ryb (półmiskowe) - 10 szt. łyżka/widelec/nóż - sztućce do nakładania potraw specjalnych - 10 szt. c) małe podstawowe: łyżka do zup w bulionówkach - 30 szt. łyżeczki do dużych filiżanek - 30 szt. łyżeczki do małych filiżanek - 30 szt. łyżeczki do mokki - 30 szt. łyżeczka do cukru - 10 szt. szczypce do cukru - 10 szt. łyżeczki do tortu - 12 szt. widelczyki do tortu - 12 szt. łopatka do tortu - 5 szt. d) sztućce specjalne: nóż do kawioru - 1 szt. widelec do ostryg - 1 szt. widelec do krabów - 1 szt. nóż do krabów - 1 szt. sztućce do homara ( widelec-kopystka) - 1 szt. sztućce do ślimaków ( widelczyk i szczypce) - 1 szt.łyżki do sosu: mała - 5 szt. duża - 5 szt. łyżka wazowe do zup - 5 szt. sprzęt do podawania i rozdrabniania serów ( zestaw) - 1 szt. sztućce do tranżerowania ( widelec i nóż) - 3 szt. e) walizkowy zestaw noży kuchennych - 1 szt. 2. Naczynia szklane: kieliszki do wina czerwonego - 24 szt. kieliszki do wina białego - 24 sz. kieliszek do Bordeaux - 6 szt. kieliszki do sherry - 6 szt. kieliszki do wina deserowego - 6 szt. kieliszki do wina różowego - 6 szt. kieliszki do szampana ( na wysokich nóżkach, wąskie) - 24 szt. kieliszki do likieru - 6 szt. szklanki do whisky - 6 szt. kieliszki do wódki ( 25 ml) - 12 szt. kieliszki do wódki (50 ml) - 6 szt. tumbler wysoki do long drinków - 12 szt. kieliszki do koniaku - 6 szt. pucharki cocktailowy - 6 szt. kielich do grogu - 4 szt. szklanka do herbaty /ponczu - 12 szt. szkło do iris-coffee - 6 szt. karafki do wody z lodem - 6 szt. kieliszki do wody - 12 szt. karafka do dekantacji wina - 1 szt. naczynia do piwa: kufle - 6 szt. pokale do piwa - 6 szt. waza do ponczu - 1 szt. 3. Inne naczynia szklane: salaterki: małe - 6 szt. średnie - 6 szt. duże - 6 szt. naczynie żaroodporne ( różne kształty i wielkości) - 6 szt. 4. Sprzęt ze stali szlachetnej: podgrzewacz - 3 szt. klosz do podawania potraw - 6 szt. tace kelnerskie ( okrągłe i prostokątne): duże - 6 szt. średnie - 6 szt. małe - 6 szt. podtalerz - 8 szt. nelsonki - 8 szt. etażerka - 4 szt. koszyczek do pieczywa - 6 szt. korkociąg - 3 szt. otwieracz do konserw - 5 szt. pierścienie do serwetek - 24szt. tace do ciast - 4 szt. 5. Naczynia porcelanowe (klasyczny wzór): talerze: duże płaskie - 12 szt. głębokie - 12 szt. przekąskowe - 12 szt. deserowe - 12 szt. na odpadki ( średnica 15 cm) - 12szt. filiżanki do kawy - 24 szt filiżanki do herbaty - 12 szt. filiżanki do mokki - 6 szt. podtalerz - 12 szt. talerz do fondue - 1 szt. półmiski do wędlin owalne: duże - 6 szt. średnie - 6 szt. małe - 6 szt. półmiski do wędlin kwadratowe: duże - 6 szt. średnie - 6 szt. małe - 6 szt. półmiski z przedziałkami - 2 szt. talerz do tortu - 2 szt. salaterki do jarzyn: średnie - 6 szt. małe - 6 szt. wazy do zup (poj. 2 l) - 4 szt. sosjerki - 6 szt. imbryk do herbaty - 2 szt. dzbanek do kawy duży - 2 szt. dzbanek do kawy mokki (mały) - 2 szt. dzbanek do herbaty - 2 szt. kieliszki do jaj - 12 szt.świecznik - 10 szt. kompotierka - 12 szt. bulionówki ( 250 ml) - 12 szt. dzbanuszki do mleka - 6 szt.kokilki - 12 szt.cukiernice - 6 szt.wazonik do kwiatów - 10 szt.pojemniki do przypraw ( zestaw) - 3 szt. 6. Sprzęt różny:zestaw do fondue - 1 szt.zamrażalnik/wiaderko do win i wódek - 1 szt.patelnia do ślimaków - 1 szt.warnik do wody wykonany z polerowanej stali nierdzewnej, posiada wbudowany termostat z zabezpieczeniem termicznym, niekapiącą pokrywkę oraz płaski grzejnik nierdzewny. Urządzenie łatwe w czyszczeniu i odkamienianiu - 1 szt.termosy ( 1,9 ml) - 5 szt. łyżka do nakładania lodów - 2 szt. zestaw przyrządów do dekoracji potraw - 2 szt.zestaw do dekoracji ciast - 2 szt. 10.Komputer z oprogramowaniem służącym do obsługi zakładu gastronomicznego-1szt; Komputer z oprogramowaniem służącym do obsługi zakładu gastronomicznego Opis: CPU: Intel Core i5 2500K RAM: min. 4GB GPU: min. 2GB HDD: 500GB SATA3, pamięć cache: min. 16 MB NAPĘD: nagrywarka DVD KARTA SIECIOWA: Ethernet CZYTNIK KART PAMIĘCI CASE: Midi Tower ATX MONITOR: 22 dotykowy GŁOŚNIKI: 2+1 MYSZ: Optyczna KLAWIATURA: Standardowa UPS: 1000 W Oprogramowanie: SYSTEM: Windows 7 PAKIET BIUROWY: Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Access, Power Point) PROGRAM ANTYWIRUSOWY PROGRAMY ŻYWIENIOWY DLA EDUKACJI ( Wikt Pro 1.2) technikum żywienia Program do obsługi konsumenta 11.Stół -8szt;Opis: Powierzchnia blatu - laminat lub fornir bukowy Bawaria utwardzony HDF podstawa - noga drewniana bukowa oskrzynia sklejkowa dewniana połączenia kątowniki metalowe dwuśrubowe pogrubienie blatu wymiary długość 120 x szer. 50 wys. 75 cm. 12.Krzesło do stolików- 16szt;Wykonanie: buk Bawaria, siedzisko tapicerowane pluszem, rozmiar: 99 cm x 44 cm x 49 cm, Nogi lekko wygięte ( jak u stołu), wykonanych z chromowanych rur. Pracownia higieny - wyposażenie ogólno-dydaktyczne: 1.Biurko nauczyciela -1szt;Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusz, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, 1 zamek w drzwiczkach, szafka otwarta na stację dysków, plecy na całości biurka z płyty 18 mm, przepust na kabel do monitora 80 mm, półka wyjazdowa na klawiaturę do komputera. 2.Krzesło nauczyciela -1szt;krzesło nauczyciela ; obrotowe tapicerowane. PODSTAWOWE CECHY FOTELA: - mechanizm typu Multiblock pozwalający zablokować odchył fotela w 5 położeniach, - możliwość swobodnego bujania, - wysokie oparcie - front tapicerowany skórą ekologiczną, - pozostałe elementy tapicerowane skórą ekologiczną, - kółka przystosowane do powierzchni twardych, - płynna regulacja wysokości siedziska, - stabilna, metalowa podstawa, w kolorze grafitowym, chromowanym - fotel posiada atest badań wytrzymałościowych. KOLORYSTYKA: front: beż, pozostałe elementy: beż. 3.Stół-toaletkaOpis: wymiary 120 cm x 50 cm -1szt; 4.Krzesło z oparciem-1szt;obrotowe tapicerowane. PODSTAWOWE CECHY FOTELA: mechanizm typu Multiblock pozwalający zablokować odchył fotela w 5 położeniach, możliwość swobodnego bujania, wysokie oparcie front tapicerowany skórą ekologiczną, pozostałe elementy tapicerowane skórą ekologiczną, kółka przystosowane do powierzchni twardych, płynna regulacja wysokości siedziska, stabilna, metalowa podstawa, w kolorze grafitowym, chromowanymfotel posiada atest badań wytrzymałościowych. KOLORYSTYKA: front: beż, pozostałe elementy: beż. 5.Biblioteczka zawodowa- 3szt;Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości, blaty z płyty 1,8 cm. 6.Apteczka z wyposażeniem-1szt; 7.Stół do pielęgnacji niemowląt-1szt;metalowy szkielet malowany proszkowo, tapicerowane leże, Wbudowana szafka wysuwana, półka boczna z płyty meblowej, wymiary: wys.87cm x szer. 90 cm x gł. 70 cm 8.Podręczna szafka-1szt;Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości, blaty z płyty 1,8 cm 9.Łóżko typu kozetka-1szt;Opis: lekka drewniana konstrukcja i wygodny materac, obity wysokiej jakości materiałem skóropodobnym - kolor ecru. Pod leżyskiem znajduje się funkcjonalna półka do przechowywania kosmetyków i materiałów niezbędnych do wykonywania masażu lub fizykoterapii. Wysokość leżanki jest regulowana za pomocą łatwych w obsłudze drewnianych gałek, a ruchoma część leżyska pozwala na ułożenie pacjenta nie tylko w pozycji leżącej, ale również w pozycji półleżącej lub siedzącej. Dodatkowe wyposażenie leżanki to podgłówek i wieszak na papier. Długość: 194 cm Szerokość: 70 cm Wysokość regulowana skokowo: 58-83 cm 10.Stolik lub szafka dla chorego- 1 szt;Stolik lub szafka dla chorego Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, plecy z pilśni białej, cokolik 5 cm wysokości, blaty z płyty 1,8 cm. 11.Pralka automatyczna-1szt;Opis; ładowanie od frontu, prędkość obrotowa - 1000, wsad: 4,5 - 5 kg, klasa A+, głębokość - 40 cm, szerokość- 60 cm, wysokość - 85 cm, wyświetlacz elektroniczny, 12.Maszyna do szycia-1szt;Opis: Tradycyjna, biała, wyposażenie|: stopki - szt. 4 - do ogólnego zastosowania, do suwaków, do obrzucania dziurek, do przyszywania guzików, płytka wyłączająca transporter, nożyk do dziurek, igły, zapasowe szpulki, olej śrubokręt Funkcje: Pikowanie, haftowanie, szycie wstecz, przyszywanie guzików, obszywanie dziurek, płynna regulacja długości ściegu, płynna regulacja prędkości szycia. 13.Fotel kosmetyczny-1szt;fotel kosmetyczny: funkcja łóżka do masażu, podstawa wykończona chromem, obicie łatwe do utrzymania w czystości - ekoskóra- kolor ecru, kąt oparcia regulowany mechanicznie, podnóżki opuszczane i podnoszone manualnie, podłokietniki. 14.Łóżko szpitalne- 1 szt;wymiary: 214x108, regulacja wysokości leża : 40 do 80 cm, kąt uniesienia oparcia pleców: 70 , kąt uniesienia segmentu uda 20, średnica kół jezdnych: 12, 5 cm. , materac antyodleżynowy Regulacje wysokości leża, nachylenia oparcia pleców oraz nachylenia segmentów uda realizowane siłownikami elektrycznymi. 15.Łóżeczko dla niemowląt-1szt;Opis: Łóżeczko niemowlęce , materac o wymiarach 120 x 60 cm. , Łóżeczko posiada drążki ze wszystkich stron , dwa boki stałe Wymiary zewnętrzne : 124 x 92 x 65 cm. wykonane jest z płyty MDF oraz z płyty drewnopochodnej okleinowanej na biało (środki) , oraz z litego buku i sosny lakierowanych na satynowo biało.. 16.Komputer z oprogramowaniem-1szt;Opis: CPU: Intel Core i5 2500K RAM: min. 4GB GPU: min. 2GB HDD: 500GB SATA3, pamięć cache: min. 16 MB NAPĘD: nagrywarka DVD KARTA SIECIOWA: Ethernet CZYTNIK KART PAMIĘCI CASE: Midi Tower ATX MONITOR: 22 GŁOŚNIKI: 2+1 MYSZ: Optyczna KLAWIATURA: Standardowa UPS: 1000 W Oprogramowanie: SYSTEM: Windows 7 PAKIET BIUROWY: Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Access, Power Point) PROGRAM ANTYWIRUSOWY 17.Lustro- 1szt;Lustro wiszące lustro: szer.100 cmx wys. 60 cm 18.Gablota - tablica poglądowa, zamykana, oszklona-3szt;Opis: gabloty wykonane są z profili aluminiowych anodowanych (kolor srebrny mat) głębokość wewnątrz gabloty - 1,5 cm głębokość zewnętrzna gabloty - 3 cm szyba gabloty w ramie aluminiowej zamykanie na zamek patentowy profile gabloty - anodowane szyba gabloty wykonana z poliwęglanu gablota otwierana do góry plecy gabloty wykonane z blachy (mocowanie materiałów za pomocą magnesów), kolor pleców gabloty może być dowolny - wybrany z zakresu kolorów dostępnych materiałów gablota może być wykonana z fryzem szerokość 120 cmx wysokość 80 cm zamykana na zamek patentowy 19.Tablica magnetyczna-1szt;Tablica magnetyczna; emaliowana 90 cm x 60 cm. Pracownia recepcji - wyposażenie ogólno-dydaktyczne: 1.Lada recepcyjna w kształcie półokrągłym- 1szt;Opis: Blaty: blat górny wykonany z płyty lub szkła hartowanego satynowanego gr. 12mm, blat roboczy - płyta gr. 28mm, obrzeże PCV gr. 2mm w kolorze płyty, od strony wewnętrznej podparty nogami wykonanymi z rury stalowej 40mm. Blat roboczy wyposażony w przeloty kablowe O 80mm. Konstrukcja nośna: wykonana z płyty gr. 18mm, boki - monolit gr. 52mm. Front: w ladach prostych wykonany z płyty gr. 18mm, w ladach łukowych oklejony laminatem HPL. 2.Krzesło z oparciem -1szt;Krzesło z oparciem - poz. 2 : obrotowe tapicerowane PODSTAWOWE CECHY FOTELA: - mechanizm typu Multiblock pozwalający zablokować odchył fotela w 5 położeniach, - możliwość swobodnego bujania, - wysokie oparcie - front tapicerowany skórą ekologiczną, - pozostałe elementy tapicerowane skórą ekologiczną - kółka przystosowane do powierzchni twardych, - płynna regulacja wysokości siedziska, - stabilna, metalowa podstawa, w kolorze grafitowym, chromowanym - fotel posiada atest badań wytrzymałościowych. KOLORYSTYKA: front: beż, pozostałe elementy: beż. 3.Aparat telefoniczny z faksem-1szt;Aparat telefoniczny z faksem - Wielofunkcyjne urządzenie biurowe o wydruku laserowym Druk laserowy o rozdzielczości 600 x 600 dpi Skanowanie z rozdzielczością 400 x 400 dpi Powiększanie / pomniejszanie (50-200%) Identyfikacja numeru dzwoniącego Książka telefoniczna Podajnik papieru na min 100 ark. Przyjmowanie dokumentów do pamięci przy braku papieru Funkcja kopiowania 4.Czytnik kart kredytowych-1szt; 5.Komputer sprzężony z czytnikiem kart oraz z oprogramowaniem licencyjnym -1szt;CPU: Intel Core i5 2500K RAM: min. 4GB GPU: min. 2GB HDD: 500GB SATA3, pamięć cache: min. 16 MB NAPĘD: nagrywarka DVD KARTA SIECIOWA: Ethernet CZYTNIK KART PAMIĘCI CASE: Midi Tower ATX MONITOR: 22 GŁOŚNIKI: 2+1 MYSZ: Optyczna KLAWIATURA: Standardowa UPS: 1000 W Oprogramowanie: SYSTEM: Windows 7 PAKIET BIUROWY: Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Access, Power Point) PROGRAM ANTYWIRUSOWY 6.Karta magnetyczna do drzwi plus mechanizm otwierający-1szt;Zamek na kartę magnetyczną Zamek hotelowy pracujący w trybie off-line Czytnik kart elektronicznych podłączony do komputera (IC) Karty Chipowe 10 szt. Oprogramowanie recepcyjne współpracujące z czytnikiem IC 7.Sprzęt audiowizualny: a) telewizor -1sztRodzaj ekranu: LCD Przekątna ekranu: 40 cali Rozdzielczość: 1920x1080 Format obrazu: 16:9, 14:9, 4:3, Zoom, Smart, Wide Standard HD: Full HD Częstotliwość odświeżania: 100 Hz Obsługiwane standardy sygnału: NTSC, PAL, SECAM Głośniki Czytnik kart pamięci: tak Wejście USB: tak Złącza: HDMI, cyfrowe wyjście audio (optyczne), D-Sub, wejścia komponentowe, kompozytowe wejście wideo, USB, antenowe, słuchawkowe, 2 x Scart (RGB), gniazdo na karty PCMCIA Możliwość montażu na ścianie: tak (za pomocą uchwytu nie załączonego w zestawie) b) magnetowid lub odtwarzacz DVD-1szt;Standardy odtwarzania obrazu: DVD Video, DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DivX, VCD, SVCD Standardy odtwarzania dźwięku: CD Audio, CD-R/RW, MP3, Dolby Digital, DTS Standardy odtwarzania zdjęć: JPEG Obsługiwane formaty napisów: tak Menu w języku polskim: tak Wejścia / Wyjścia: Cyfrowe wyjście HDMI, Złącze USB, Wyjście komponentowe c) rzutnik pisma-1szt; Typ matrycy: DLP Moc lampy: min 180 W Żywotność lampy (normal): min 3000 h Głośniki: 1 x min. 2 W Obraz: rozdzielczość podstawowa HD 1080p (1920 x 1080) Format obrazu (standardowy): 16:9 Minimalna wielkość obrazu 26 cali Wejścia / wyjścia: Wejście HDMI, Wejście komponentowe, Wejście D-Sub 15pin, Wejście S-Video d) ekran rozwijany ścienny-1szt; Ekran elektryczny przekątna min. 240 cm Sterowanie pilot. 8.Kasa fiskalna-1szt;wymiary: do 220x120x300 mm (szer. x wys. x dł) masa do 2,8 kg bez zasilacza zasilanie sieciowe (przez zasilacz, 220V, 50Hz, 24 V) zasilanie (219V, 3,42A) pobór mocy do Max: 68 W elektroniczny zapis kopii wydruków kolor biały elektroniczny zapis kopii wydruków na kartę pamięci SD wyposażenie kasy do 4 portów komunikacyjnych możliwość współpracy z komputerem, czytnikiem kodów kreskowych, wagą oraz terminalem kart płatniczych drukarka termiczna szerokość papieru do 58,0 mm możliwość przeglądania pozycji paragonu, poprzednich transakcji, kwoty utargu lub wybranych raportów na wyświetlaczu kasy możliwość realizacji płatności różnymi walutami obcymi wydruk do 700 paragonów do 100 grup towarowych do 14 000 kodów towarowych do 60 opakowań zwrotnych do 100 kasjerów do 18/26 znakowe nazwy towarów LCD graficzny podświetlany na biało, maks. do 12 linii po 26 znaki automatyczna współpraca z wagą do 5 form płatności 4xRS-232, 1xUSB, 1xszuflada do 4 funkcje rabatów procentowych, do 44 funkcje rabatów kwotowych 9.Klucznica-1szt;Klucznica metalowa zamykana na 80 kluczy. 10.Biblioteczka zawodowa-1szt; .Opis: płyta laminowana drewnopodobna, dzika grusza, blat grusza grubości 3,6 cm, okleina grusza w systemie ABS, uchwyty srebrne - chromowane, cokolik - wysokości 5 cm, 2 zamki na kluczyk, plecy z pilśni białej. Podstawowe cechy kserokopiarki: druk czarno-biały, stron A3/min.: 15, stron A4/min.: 20, max. zoom: 25-400%, rozdzielczość drukarki: 600x600 1200x1200,pojemność podajnika oryginałów: min 50,jednorazowa ilość kopii:1-999, drukowanie dwustronne, toner wliczony w cenę, funkcja taryfikacji...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00 - Sprzęt kuchenny 39.14.10.00 - Meble i wyposażenie kuchni 42.21.41.00 - Piece kuchenne 39.71.11.10 - Chłodziarkozamrażarki 39.71.11.21 - Zamrażarki szafowe 39.71.11.00 - Chłodziarki i zamrażarki 39.71.13.00 - Urządzenia elektrotermiczne 39.71.14.00 - Ruszty, płyty grzewcze (AGD), płytki do podgrzewania potraw i pierścienie do gotowania 39.71.12.11 - Miksery kuchenne 39.71.12.10 - Rozdrabniacze żywności 39.31.21.00 - Krajalnice do mięsa 39.71.31.00 - Zmywarki do naczyń 39.71.13.61 - Kuchenki elektryczne 39.15.12.00 - Stoły robocze 42.52.10.00 - Urządzenia do odprowadzania dymu 42.21.40.00 - Piece kuchenne, suszarki do produktów rolnych oraz urządzenia do gotowania lub podgrzewania 39.17.30.00 - Meble do przechowywania 42.91.23.00 - Maszyny i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody 39.12.11.00 - Biurka 39.11.00.00 - Siedziska, krzesła i produkty z nimi związane, i ich części 33.19.20.00 - Meble medyczne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt pt:Podniesienie poziomu kształcenia zawodowego poprzez adaptację, remont i wyposażenie pracowni praktycznej nauki zawodu w Zespole Szkół w Wojewodzinie jest dofinansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2007-2013, Osi priorytetowej VI. Rozwój Infrastruktury Społecznej, Działania 6.1. Rozwój infrastruktury z zakresu edukacji...

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MIG Import-Eksport Głowacki Sp.J, ul. Elewatorska 29A, 15-620 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 285011,23 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 303208,65

  • Oferta z najniższą ceną: 303208,65 / Oferta z najwyższą ceną: 303208,65

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.