eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gorzów Wielkopolski › Dostawa artykułów spożywczych i ryb dla SPSzW w Gorzowie Wlkp.



Ogłoszenie z dnia 2008-06-17

Gorzów Wielkopolski: Dostawa artykułów spożywczych i ryb dla SPSzW w Gorzowie Wlkp.
Numer ogłoszenia: 131159 - 2008; data zamieszczenia: 17.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp., ul. Walczaka 42, 66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie, tel. 095 7331223, 7331108, fax 095 7331221, 7331225.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.gorzow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych i ryb dla SPSzW w Gorzowie Wlkp..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka ziemniaczana Kg 20 Kawa zbożowa Inka Kg 500 Cukier Kg 5000 Cukierki twarde (w papierkach) Kg 500 Mąka pszenna typ 500 Kg 5000 Kasza manna Kg 2000 musztarda Kg 200 Baton czekoladowy (37 g) Szt. 6000 Wafle ryżowe (160 g) Kg 52 Wafelki w polewie czekoladowej (20 g) Szt. 5000 Herbatniki (80 g) Kg 150 Czekolada gorzka (100 g) Kg 30 ocet L 700 Kisiel (smaki różne) Kg 50 Galaretka owocowa (różne smaki) Kg 15 Koper suszony Kg 20 Kwasek cytrynowy Kg 20 Groszek konserwowy Kg 500 Fasola szparagowa (konserwowa) Kg 800 biszkopty Kg 100 Makaron świderki Kg 8000 Makaron nitki Kg 500 olej L 1500 Przyprawa do zup (w płynie) L 1500 sól Kg 4500 Pieprz ziołowy Kg 40 Pieprz naturalny mielony Kg 40 majeranek Kg 20 Papryka mielona słodka Kg 10 Liść laurowy Kg 10 Ziele angielskie Kg 10 Natka pietruszki suszona Kg 10 Czosnek granulowany Kg 5 Przyprawa typu jarzynka Kg 100 Herbata granulowana Kg 500 Kasza jęczmienna Kg 5000 Grosz suchy łuskany Kg 500 Fasola sucha typu Jaś Kg 900 Płatki owsiane Kg 2000 ryż Kg 6000 Miód naturalny Kg 10 Sok pomidorowy (330 ml) Szt.5000 Sok owocowy (karton - 200 ml) Szt. 6000 dżem Kg 2400 Puree ziemniaczane Kg 40 Suchary dietetyczne Kg 100 Koncentrat pomidorowy (30%) Kg 800 Koncentrat buraczany (0,33 l) Szt.500 Kleik ryżowy (bezmleczny) Kg 300 budyń Kg 50 kakao Kg 30 Chrzan tarty Kg 50 Margaryna Kg 200 Filet ryby mrożonej (miruna) Kg 3300 Filet śledziowy matias Kg 1200 Ryba wędzona (makrela) Kg 900 Paprykarz szczeciński 0,3 kg Kg 6000 Konserwa rybna w sosie pomidorowym Szt. 2000

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.23.00.00 - Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.00.00 - Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone Oryginalny kod CPV: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.23.90.00 - 15.23.90.00 Oryginalny kod CPV: 15.23.50.00 - Ryby konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.50.00 - Ryby konserwowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, który spełni wymagania zawarte w ustawie i wymagania określone w ogłoszeniu i SIWZ. 2.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy spełniający warunki art. 22 ust.1 pkt. 1-4 ustawy, którzy: a)Warunek I: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności w zakresie nie mniejszym niż to wynika z przedmiotu zamówienia. O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy mają zarejestrowaną działalność gospodarczą, co najmniej w zakresie, w jakim będą wykonywać przedmiot zamówienia. b)Warunek II: posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wy­konania zamówienia. c)Warunek III: znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej za­pewniającej wykonanie zamówienia. d)Warunek IV: nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy. Zamawiający dokona oceny spełnienia wymagań stawianych Wykonawcom na podstawie analizy treści złożonych przez wykonawcę oświadczeń i dokumentów wymaganych przez Zamawiającego, na zasadzie spełnia lub nie spełnia wymaganego warunku.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Warunek I-IV Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 ustawy oraz o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Ustawy Warunek I aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert 1 OFERTA, będąca oświadczeniem woli wykonawcy WYPEŁNIONY FORMULARZ OFERTOWY Zaoferowanie przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami zawartymi w pkt. 3 SIWZ, dodatku nr 2 do SIWZ; załącznik cenowy w wersji pisemnej i elektronicznej (np. dyskietka); Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium RP, zamiast wskazanych dokumentów, składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. . Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, którym wykonawca ma siedzibę lub miejsca zamieszkania nie wydaje się wymienionych dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Dokumenty winny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szoital.gorzow.pl.

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp, ul. J. Dekerta 1, 66-400 Gorzów Wlkp. Sekcja Zamówień Publicznych, pok. 014.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp., ul. Dekerta 1, 66-400 Gorzów Wlkp. Kancelaria.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka ziemniaczana Kg 20 Kawa zbożowa Inka Kg 500 Cukier Kg 5000 Cukierki twarde (w papierkach) Kg 500 Mąka pszenna typ 500 Kg 5000 Kasza manna Kg 2000 musztarda Kg 200 Baton czekoladowy (37 g) Szt. 6000 Wafle ryżowe (160 g) Kg 52 Wafelki w polewie czekoladowej (20 g) Szt. 5000 Herbatniki (80 g) Kg 150 Czekolada gorzka (100 g) Kg 30 ocet L 700 Kisiel (smaki różne) Kg 50 Galaretka owocowa (różne smaki) Kg 15 Koper suszony Kg 20 Kwasek cytrynowy Kg 20 Groszek konserwowy Kg 500 Fasola szparagowa (konserwowa) Kg 800 biszkopty Kg 100 Makaron świderki Kg 8000 Makaron nitki Kg 500 olej L 1500 Przyprawa do zup (w płynie) L 1500 sól Kg 4500 Pieprz ziołowy Kg 40 Pieprz naturalny mielony Kg 40 majeranek Kg 20 Papryka mielona słodka Kg 10 Liść laurowy Kg 10 Ziele angielskie Kg 10 Natka pietruszki suszona Kg 10 Czosnek granulowany Kg 5 Przyprawa typu jarzynka Kg 100 Herbata granulowana Kg 500 Kasza jęczmienna Kg 5000 Grosz suchy łuskany Kg 500 Fasola sucha typu Jaś Kg 900 Płatki owsiane Kg 2000 ryż Kg 6000 Miód naturalny Kg 10 Sok pomidorowy (330 ml) Szt.5000 Sok owocowy (karton - 200 ml) Szt. 6000 dżem Kg 2400 Puree ziemniaczane Kg 40 Suchary dietetyczne Kg 100 Koncentrat pomidorowy (30%) Kg 800 Koncentrat buraczany (0,33 l) Szt.500 Kleik ryżowy (bezmleczny) Kg 300 budyń Kg 50 kakao Kg 30 Chrzan tarty Kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ryby solone, mrożone, wędzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet ryby mrożonej (miruna) Kg 3300 Filet śledziowy matias Kg 1200 Ryba wędzona (makrela) Kg 900.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.00.00-0, 15.22.00.00-3, 15.23.90.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ryby konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paprykarz szczeciński 0,3 kg Kg 6000 Konserwa rybna w sosie pomidorowym Szt. 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.50.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.