eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-03-29

Katowice: Świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej
Numer ogłoszenia: 99397 - 2011; data zamieszczenia: 29.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 81087 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej dla 36 osób - uczestników dwudniowego, wyjazdowego szkolenia dla pośredników pracy wykonujących zadania EURES w powiatowych urzędach pracy województwa śląskiego oraz kadry EURES w WUP w dniach 28 - 29 kwietnia 2011 r. 1) USŁUGA HOTELARSKA Usługa hotelarska zorganizowana zostanie w całorocznym obiekcie (hotel, pensjonat, ośrodek wypoczynkowy), usytuowanym na terenie województwa śląskiego w miejscowościach turystycznych w Beskidzie Śląskim, Beskidzie Żywieckim lub na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej. Wykonawca zapewni jeden nocleg w dniu 28 kwietnia br. dla 34 osób w pokojach dwuosobowych (17 pokoi) oraz jeden nocleg w dniu 28 kwietnia br. dla 2 osób w pokojach jednoosobowych (2 pokoje) wraz ze śniadaniem. Pokoje powinny mieć powierzchnię min. 10m2 (w przypadku pokoju 1-osobowego) lub 14m2 (w przypadku pokoju 2-osobowego). W pokojach 2-osobowych powinny znajdować się 2 oddzielne łóżka. Minimalne wyposażenie pokoi (zarówno 1 jak i 2-osobowych) to: łóżko lub łóżka, biurko lub stół, krzesło lub inny mebel do siedzenia (nie mniej niż 2 na pokój), lustro, wieszak na okrycie wierzchnie, telewizor. Wszystkie pokoje powinny posiadać łazienki wyposażone min. w wannę z baterią i natryskiem lub kabinę natryskową z dostępem do zimnej i ciepłej wody przez 24 godziny na dobę, umywalkę z blatem lub półką, WC, zestaw ręczników. Obiekt powinien posiadać ogrzewanie zapewniające temperaturę co najmniej 20°C i umożliwiające gościom samodzielną regulację temperatury w pokoju. Dodatkowo w w/w terminie Wykonawca powinien zapewnić nocleg dla 2 osób - wykładowców w pokojach jednoosobowych, przy czym osoby te opłacają noclegi we własnym zakresie. Wykonawca ponadto zapewni salę konferencyjno - szkoleniową dla ok. 40 osób z dostępem do Internetu, wyposażoną w klimatyzację, ekran, tablicę typu flipchart oraz sprzęt techniczny niezbędny do przeprowadzenia prezentacji (projektor multimedialny, laptop). Sala powinna znajdować się w tym samym obiekcie, w którym zakwaterowani będą uczestnicy szkolenia. Wykonawca zapewni transport uczestników szkolenia z Katowic (miejsce wyjazdu: siedziba Zamawiającego) do miejsca odbywania szkolenia w dniu 28 kwietnia br. oraz do Katowic po zakończeniu szkolenia w dniu 29 kwietnia br. zgodnie z wstępnym harmonogramem, będącym załącznikiem do Umowy. 2) USŁUGA GASTRONOMICZNA Wykonawca zapewni usługę gastronomiczną, składającą się z: a) 2 obiadów dla 36 osób przygotowanych i podanych w dniach 28 i 29 kwietnia br. w formie bufetu szwedzkiego. Zupy (w pierwszym dniu szkolenia 2 zupy do wyboru: rosół z makaronem i ogórkowa, w drugim dniu: 1 zupa - krem z pieczarek z grzankami), danie główne na ciepło (1 dzień: 1 rodzaj mięsa, danie bezmięsne - ryba, 2 dzień: 1 rodzaj mięsa, 1 danie wegetariańskie), dodatki (puree ziemniaczane lub ziemniaki zapiekane lub frytki oraz ryż), 2 rodzaje sosów, dodatki warzywne (sałatki lub/i surówki - 3 rodzaje), deser, napoje ciepłe (kawa lub herbata wraz z dodatkami - śmietanką, cukrem, cytryną) i zimne (woda mineralna i soki owocowe); b) 1 kolacji dla 36 osób (danie ciepłe, zimny bufet, napoje), podanej w dniu 28 kwietnia br. przygotowanej i wydanej w formie bufetu szwedzkiego, składającej się z: dania ciepłego jednogarnkowego z pieczywem, zimnej płyty (wędliny lub/i mięsa, deski serów, drobne przekąski typu tym baliki, koreczki, kanapki bankietowe, 3 rodzaje sałatek, świeże i marynowane warzywa), drobne słodkie ciasteczka, pieczywo, masło, napoje ciepłe (kawa lub herbata wraz z dodatkami - śmietanką, cukrem, cytryną) i zimne (woda mineralna i soki owocowe); c) 3 przerw kawowych dla 36 osób: 2 przerwy w dniu 28 kwietnia br. 1 przerwa w dniu 29 kwietnia br. zgodnie z załączonym harmonogramem. W ramach każdej przerwy uczestnicy szkolenia będą mogli korzystać z: kawy, herbaty wraz z dodatkami - śmietanką, cukrem, cytryną, soków, woda mineralnej - gazowanej i niegazowanej, drobnych słodkich i słonych przekąsek, owoców; Uwaga: 1) usługa gastronomiczna rozpoczyna się w dniu 28 kwietnia br. przerwą kawową, a kończy się obiadem w dniu 29 kwietnia br. zgodnie z załączonym harmonogramem; 2) w zakresie realizacji zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia pełnego serwisu gastronomicznego związanego z wyżywieniem tzn. przygotowaniem, obsługą kelnerską, nakryciem stołów, zapewnieniem zastawy (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców, talerzy itp.) oraz innych naczyń niezbędnych do serwowania zimnych i ciepłych posiłków w formie bufetu szwedzkiego (np. podgrzewacze, warniki, zaparzacze, termosy); 3) miejsce zakwaterowania, miejsce wydawania posiłków, sala wykładowa powinny być zlokalizowane w obrębie jednego kompleksu hotelowego. Przewidywana liczba osób uczestniczących w szkoleniu to 36 osób, przy czym Zamawiający przekaże Wykonawcy, na jego adres e-mailowy informację o ostatecznej ilości uczestników szkolenia, najpóźniej w dniu 21 kwietnia 2011 r. a zapłata nastąpi za faktyczną liczbę osób korzystających z usługi hotelarskiej i gastronomicznej..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Grant EURES.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.03.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 11.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ADAM Ośrodek Leczniczo - Opiekuńczy i Wypoczynkowy Chabrzyk i Wspólnicy, ul. Radosna 3, 43-370 Szczyrk, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13836,58 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7744,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7744,00 / Oferta z najwyższą ceną: 30712,96

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.