eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › artykuły żywnościowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-09

Kwidzyn: artykuły żywnościowe
Numer ogłoszenia: 97881 - 2008; data zamieszczenia: 09.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie, ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły żywnościowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Konserwy i przetwory z mięsa 1.Pasztet drobiowy w puszce szybkootwieranej o gramaturze 160g w ilości do 3 000 kg Kod CPV 1513100 - 5 konserwy i gotowe dania mięsne Część II - Dżemy 1.Dżem, w opakowaniach 1 - 15 kg w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Część III - Dżemy w opakowaniach jednorazowych 1.Dżem w opakowaniach jednorazowych o gramaturze 25 g w ilości do 200 szt Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Część IV - Miód 1.Miód sztuczny płynny w opakowaniach 370g, w ilości do 2 000 kg Kod CPV 15831600 - 8 miód Część V - Warzywa przetworzone 1.Leczo pieczarkowe, w opakowaniach 0,5- 5 kg, w ilości do 2 400 kg 2.Szczaw konserwowy, w opakowaniach 0,9- 3 kg, w ilości do 800 kg 3.Groszek konserwowy - odciek, w opakowaniach 0,2 -3 kg, w ilości do 500 kg 4.Kukurydza konserwowa - odciek, w opakowaniach 0,2- 3 kg, w ilości do 500 kg 5.Ogórek konserwowy - odciek, w opakowaniach 0,5- 3 kg, w ilości do 3 000 kg 6.Koncentrat pomidorowy 30%, w opakowaniach 0,5- 5 kg, w ilości do 2 600 kg Kod CPV 15331400- 1 warzywa przetworzone i/lub puszkowane, 15331462- 3 groch konserwowy, 15331470- 2 kukurydza słodka Część VI - Kasze 1.Kasza jęczmienna perłowa średnia, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 4000 kg 2.Kasza manna, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1100 kg 3.Płatki owsiane, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1000 kg 4.Ryż długoziarnisty, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1100 kg Kod CPV 15613100 - 9 kasze, 15613380-5 płatki owsiane, 15614100-6 ryż długoziarnisty Część VII - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550 w opakowaniach 1 kg, w ilości do 3 000 kg 2. Mąka ziemniaczana (skrobia ziemniaczana), w opakowaniach 1 kg, w ilości do 1000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna, 15612300-4 mąka i mączka warzywna Część VIII - Napoje 1.Woda mineralna, niegazowana, butelki plastikowe 1,5 l, w ilości do 750 l Kod CPV 15981000-8 woda mineralna Część IX - Jaja 1.Jaja spożywcze, w ilości do 80 000 szt. zgodne z klasą A, wg kategorii M (średnie), oznakowane zgodnie z normą, na opakowaniach transportowych musi być umieszczona etykieta lub nalepka z informacjami zawierającymi nazwę i adres producenta, klasę jakości, kategorię wagowa, datę pakowania. Termin do spożycia min. 14 dni. Częstotliwość dostaw 1 raz w tygodniu. Kod CPV 01242000-5 jaja spożywcze

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.31.00 - Kotlety wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.33.22.90 - Dżemy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.90 - Dżemy Oryginalny kod CPV: 15.83.16.00 - Miód Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.16.00 - Miód Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.98.10.00 - Wody mineralne Kod CPV wg słownika 2008: 15.98.10.00 - Wody mineralne 01.24.20.00 - 01.24.20.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o zamówienia publiczne wyklucza się wykonawców którzy: nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust 1 Prawa zamówień publicznych wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania nie złożyli oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust.3 Prawa zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zawarte w formularzu ofertowym

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.05.2008 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82 - 500 Kwidzyn sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Konserwy i przetwory z miesa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Konserwy i przetwory z mięsa 1.Pasztet drobiowy w puszce szybkootwieranej o gramaturze 160g w ilości do 3 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dżemy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Dżemy 1.Dżem, w opakowaniach 1 - 15 kg w ilości do 3 500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dżemy w opakowaniach jednorazowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III - Dżemy w opakowaniach jednorazowych 1.Dżem w opakowaniach jednorazowych o gramaturze 25 g w ilości do 200 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Miód.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - Miód 1.Miód sztuczny płynny w opakowaniach 370g, w ilości do 2 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.16.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - Warzywa przetworzone 1.Leczo pieczarkowe, w opakowaniach 0,5- 5 kg, w ilości do 2 400 kg 2.Szczaw konserwowy, w opakowaniach 0,9- 3 kg, w ilości do 800 kg 3.Groszek konserwowy - odciek, w opakowaniach 0,2 -3 kg, w ilości do 500 kg 4.Kukurydza konserwowa - odciek, w opakowaniach 0,2- 3 kg, w ilości do 500 kg 5.Ogórek konserwowy - odciek, w opakowaniach 0,5- 3 kg, w ilości do 3 000 kg 6.Koncentrat pomidorowy 30%, w opakowaniach 0,5- 5 kg, w ilości do 2 600 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1, 15.33.14.62-3, 15.33.14.70-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Kasze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VI - Kasze 1.Kasza jęczmienna perłowa średnia, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 4000 kg 2.Kasza manna, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1100 kg 3.Płatki owsiane, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1000 kg 4.Ryż długoziarnisty, w opakowaniach do 5 kg, w ilości do 1100 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9, 15.61.33.80-5, 15.61.41.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VII - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550 w opakowaniach 1 kg, w ilości do 3 000 kg 2. Mąka ziemniaczana (skrobia ziemniaczana), w opakowaniach 1 kg, w ilości do 1000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2, 15.61.23.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VIII - Napoje 1.Woda mineralna, niegazowana, butelki plastikowe 1,5 l, w ilości do 750 l.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IX - Jaja 1.Jaja spożywcze, w ilości do 80 000 szt. zgodne z klasą A, wg kategorii M (średnie), oznakowane zgodnie z normą, na opakowaniach transportowych musi być umieszczona etykieta lub nalepka z informacjami zawierającymi nazwę i adres producenta, klasę jakości, kategorię wagowa, datę pakowania. Termin do spożycia min. 14 dni. Częstotliwość dostaw 1 raz w tygodniu..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.