eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawa pieczywa i ciasta.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-08

Popów: Dostawa pieczywa i ciasta.
Numer ogłoszenia: 96777 - 2008; data zamieszczenia: 08.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, fax 034 3103653.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa pieczywa i ciasta..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa. Zadanie nr 2 Dostawa ciasta.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb Oryginalny kod CPV: 15.81.14.00 - Bułeczki Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.14.00 - Bułeczki Oryginalny kod CPV: 15.81.22.00 - Ciasta Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.22.00 - Ciasta Oryginalny kod CPV: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, - Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia , - Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, - Spełniają warunki określone w SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42 - 110 Popów.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.05.2008 godzina 10:30, miejsce: w Ośrodku Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42 - 110 Popów Sekretariat pawilon Liswarta.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 17.06.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.P.Nazwa artykułu/Kod CPV/Opis przedmiotu zamówienia/Jedn. miary/Ilość 1.Chleb baltonowski 15811100-7 Kształt prostokątny, o wadze 1,20 wypiekany z formach. Skórka lekko chropowata i błyszcząca jasnobrązowa. Krojony, pakowany w worki foliowe i pojemnik PN-93/A-74103 Kg 6000 2.Chleb firmowy ze słonecznikiem 15811100-7 Bochenki prostokątne o wadze 500g wypiekane z mąki żytniej i mąki pszennej w formach smarowanych olejem. Ciemna skórka o grubości 2,5 mm na przekroju widoczne nasiona. Krojony pakowany w worki foliowe i pojemnik Kg 1000 3.Bułka - baton 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 0,37 kg. Kolor jasno złoty w przekroju jednolity. Pakowany w pojemnik PN-93/A-74105 Szt. 100 4.Bułka słodka 15811400-0 Różne kształty o wadze 0,09 kg nadzienie 0,02 kg. Kolor jasno złoty, posypana cukrem pudrem lub pomadą PN-93/A-74106 Szt. 1200 5.Bułka pszenna zwykła 15811400-0 Kształt okrągły o wadze 0,05 kg wypiekana na blachach smarowanych olejem. Jasna skórka posypana makiem, lub sezamem PN-93/A-74105 Szt. 24000 6.Bułka do hot - dogów 15811400-0 Kształt podłużny o wadze 90 - 100 g/szt PN-93/A-74105 Szt. 1200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 Dostawa ciasta..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Babka piaskowa 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowo- tłuszczowego dodatkiem kakao lub o innym smaku np. (cytrynowym, adwokatowym, pomarańczowym, karmelowym). Kształt prostokątny o dł 35 cm, szer. 12cm, nadany formą. Posypany cukrem pudrem lub polewą kakaową. Niedopuszczalne grudki surowców, zakalec. PN-A88106 Kg 180 2.Ciasto drożdżowe z kruszonką 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego bez dodatku rodzynek. Wykańczany kruszonką i cukrem pudrem. Wypiekane na blachach. Kształt nadany formą, w której jest wypiekany, spulchniony drożdżami. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej, wykończona górna powierzchnia cukrem pudrem. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. PN-A88106 Kg 100 3.Jabłecznik 15812200-5 Wyrób otrzymany z połączenia korpusu z ciasta kruchego o gr 1,5 cm, masy jabłkowej o grubości 3 cm, ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o grubości 2 cm. Wykończony cukrem pudrem. Wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm. Kształt nadany formą. Barwa złocista do jasnobrązowej. Nadzienie ściśle przylega do korpusu i górnej warstwy. Niedopuszczalne zagniecenia i uszkodzenia oraz stęchły lub obcy smak PN-A88106 Kg 250 4.Keksik owocowy 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego wytwarzanego z napowietrzonej masy jaj, cukru, mąki i innych surowców z dodatkiem owoców z syropu, rodzynek, orzechów. Prostokąt o wymiarach 35 x 12 x 7 cm, kształt nadany formą. Powierzchnie gładkie z charakterystycznym pęknięciem podłużnym. Wykończony cukrem pudrem lub glazurą udekorowany owocami z syropu. Barwa złocista do jasnobrązowej. Smak i zapach słodki, wyczuwalne użyte dodatki. PN-A88106 Kg 250 5.Piernik 15812200-5 Wyrób otrzymany z ciasta piernikowego przełożony marmoladą, wykończony polewą kakaową. Kształt nadany formą dł 35 x 12 x 7 cm. O charakterystycznym podłużnym pęknięciu, waga 900 g. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej, struktura średnio porowata. Nie dopuszczalne występowanie zakalca i ciemniejszych smug. Warstwa polewy ściśle połączona z miękiszem. Smak i zapach charakterystyczny do użytych składników PN-A88106 Kg 250 6.Ptasie mleczko 15812200-5 Wyrób z ciasta biszkoptowego, wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm. Otrzymany przez przełożenie biszkoptu kremem otrzymanym z napowietrzonej śmietanki kremowej z cukrem pudrem i galaretką owocową. Górna warstwa wykończona galaretką owocową i owocami z syropu. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Powierzchnia sucha bez przypaleń i zagnieceń. Galaretka o strukturze jednorodnej, zapach zbliżony do zapachu owoców. Masa kremowa delikatna, puszysta, ściśle przylegająca do biszkoptu. PN-A88106 Kg 250 7.Rogaliki z kremem waniliowym 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego drożdżowego kształcie malutkich rogaliczków nadziewany kremem budyniowym o smaku waniliowym. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej wykończona cukrem pudrem. Pakowane- układane do tekturowych kartonów o wadze 2 kg. PN-A88106 Kg 150 8.Rolada makowa 15812100-4 Wyrób otrzymany przez połączenie blatu biszkoptowego biszkoptowego masą makową w kształcie rulonu. Wykończony polewą kakaową. Długość 60 cm. Udekorowany wiórkami kokosowymi. Waga 2 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Zwoje ciasta biszkoptowego biszkoptowego 0 drobnej i równomiernej porowatości ściśle przylegająca do masy makowej. Smak słodki, właściwy dla zastosowanych dodatków PN-A88106 Kg 250 9. Rolada z bitą śmietaną 15812100-4 Wyrób otrzymany przez połączenie blatu biszkoptowego biszkoptowego masą kremową otrzymaną biszkoptowego napowietrzonej śmietanki świeżej 30 % i paskiem galaretki owocowej. Wykończone polewą kakaową lub cukrem pudrem. Długość 60 cm, waga 1,80 kg. Barwa biszkoptu złocista do jasnobrązowej. Zwoje ciasta biszkoptowego biszkoptowego drobnej i równomiernej porowatości. Ściśle połączone z nadzieniem z bitej śmietany. Smak i zapach właściwy dla ciasta biszkoptowego, użytej słodkiej śmietanki. PN-A88106 Kg 250 10.Sernik wiedeński 15812200-5 Wyrób z ciasta kruchego, wypiekany na blachach o wielkości 40-60 cm, wysokość masy serowej 5 cm, korpusy z ciasta kruchego do grubości 1 cm, wykończone polewą kakaową, udekorowany wiórkami kokosowymi. Waga ciasta 8 kg. Barwa masy serowej kremowej do jasnozłotej, jednorodna struktura masy bez oznak kruszenia, puszysta. Korpusy kruche, jasnokremowe do żółtej. Smak i zapach swoisty charakterystyczny dla użytych dodatków. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. PN-A88106 Kg 300 11.Babeczki kruche 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta kruchego, którym wylepione są foremki w kształcie babeczki o gramaturze 40g, a następnie wypiekane. Kształt nadany formą. Wyrób charakteryzujący się dużą kruchością. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i dodatków. PN-A88106 Kg 150 12.Pączki 15812100-4 Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Nadziewany przetworami owocowymi, wykończone glazurą, lub cukrem pudrem. Smażone na tłuszczu. Kształt okrągły, masa 0,07. Smak i zapach typowy dla drożdżowych wyrobów smażonych. Barwa skórki złocista do jasnobrązowej. Bez oznak zakalca. PN-A88106 Kg 50 13.Seromakowiec 15812200-5 Korpusy z ciasta kruchego o grubości 1 cm przełożony masą makową gr 3 cm i masą serową gr. 3 cm. Masy przylegają ściśle do siebie. Wypiekane na blachach o wielkości 40 x 60 cm. Wykończone polewą. Korpusy kruche, plastyczne, jasnokremowe do żółtej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych dodatków, bez oznak zakalca. Barwa masy serowej kremowa do jasnozłotej. Smak słodkawo-kwaśny charakterystyczny dla zastosowanych skadników. Masa makowa zwarta drobnoziarnista. Masy ściśle przylegające do siebie nie wykazujące oznak kruszenia PN-A88106 Kg 150 14.Przewijak z makiem 15812200-5 Wyrób z ciasta drożdżowego wykonanego przez połączenie mąki, tłuszczu, jaj, cukru mleka oraz innych surowców, spulchnionego drożdżami, z nadzieniem z masy makowej. Kształt podłużny nadany formą dł. 35 cm, szer. 12 cm, wys. 7 cm. Wykończony glazurą. Smak i zapach typowy dla użytych surowców i aromat. PN-A88106 Kg 50 15.Przewijak z serem 15812200-5 Wyrób z ciasta drożdżowego wykonanego przez połączenie mąki, tłuszczu, jaj, cukru mleka oraz innych surowców, spulchnionego drożdżami, z nadzieniem z masy serowej. Kształt podłużny nadany formą dł. 35 cm, szer. 12 cm, wys. 7 cm. Wykończony glazurą. Smak i zapach typowy dla użytych surowców i aromatów. PN-A88106 Kg 50 16.Seromurzynek 15812200-5 Ciasto piernikowe o gr. 2 cm, dł. 60 cm, układane na blachach w odległości 2 cm uzupełnione masą serową na przemian. Tworzy na przekroju charakterystyczną szachownicę. Wykończony białą polewą. Waga 7 kg. Barwa ciasta piernikowego brązowa do ciemnobrązowej. Barwa masy serowej kremowa do jasnozłotej PN-A88106 Kg 150 17.Orzechowiec 15812200-5 Wyrób wypiekany na blachach o wielkości 40 x 60 cm. Korpusy ciasta miodowego o gr. 2 cm, połączone kremem budyniowym o gr 1 cm. Na wierzchu zapieczone orzechy włoskie wykończone kreseczkami z polewy .Korpust ściśle przylegające do nadzienia. Dobra krajalności, bez oznak rozwarstwienia i kruszenia się. Smak i zapach właściwy dla użytych składników, wyraźny aromat użytego miodu i orzechów włoskich. Barwa jasnobrązowa do ciemnobrązowej PN-A88106 Kg 150 18.Ciasto jogurtowe z owocami sezonowymi 15812200-5 Ciasto na bazie koncentratu ciasta jogurtowego. Kształt prostokątny o wym. 40 x 60 cm, nadane formą w której było wypiekane. Na całej powierzchni ułożone owoce sezonowe i szprycowane charakterystycznym paskiem kremem budyniowym. Wykończona kruszonką. Smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność. PN-A88106 Kg 150 19.Makowiec glazurowany 15812200-5 Wyrób otrzymany przez połączenie korpusu z ciasta kruchego o gr. 2 cm. Oraz masy makowej o gr. 5 cm . Wykończony polewą kakaową wypiekane na blachach o wielkości 40 - 60 cm. Waga 8 kg. Udekorowany płatkami migdałowymi. Korpusy kruche, barwa jasnokremowa do żółtej , smak i zapach swoisty, bez oznak kruszenia i rozsypywania. Dobra krajalność PN-A88106 Kg 150 20.Babka drożdżowa z rodzynkami 15812200-5 Wyrób otrzymany na bazie koncentratu ciasta drożdżowego drożdżowego maślanym aromacie. Wypiekane na blachach o wielkości 30 x 40 cm z dodatkiem skorki pomarańczowej i rodzynek. Wykończony kruszonka i cukrem pudrem lub wypiekany w foremkach karbowanych. Barwa skorki złocista do jasnobrązowej. Smak i zapach właściwy dla użytych surowców i aromatów. Niedopuszczalny stęchły lub inny obcy bez oznak zakalca. PN-A88106 Kg 120 21.Ciasto orkiszowe ze śliwką 15812200-5 Ciasto wypiekane na bazie zboża-orkiszu. Wypiekane na blachach o wielkości 60 x 40 cm. Waga 7 kg. Na blacie ciasta równomiernie rozłożone polki śliwek, posypane płatkami migdałowymi lub cynamonem. Wykończony cienka warstwa żelu. Dobra krajalność bez oznak kruszenia łamania i rozwarstwiania. Zapach i smak właściwy dla użytych składników łagodny , lekko orzechowy z wyraźnym smakiem i aromatem śliwki. PN-A88106 Kg 200 22.Ciasto piernikowe 15812200-5 Ciasto na bazie ciasta korzennego zawierającego zestaw przypraw korzennych. Wypiekane w foremkach foremkach wiekości 10 x 30 cm. Przełożone kremem z kaszy manny , kokosu i alkoholu. Wykończony polewą kakaową. Barwa ciemnobrazowa , masa kokosowa ściśle przylegająca do górnej i dolnej warstwy ciasta, bez oznak rozwarstwienia i kruszenia , polewa jednorodna , bez prześwitów i smug. Smak i zapach charakterystycznych przypraw PN-A88106 Kg 100 23.Ciasto jogurtowo-czekoladowe 15812200-5 Ciasto na bazie koncentratu ciasta czekoladowego czekoladowego jogurtowego. Wypiekane na blachach o wielkości 40- 60 cm, o wadze 7 kg. Na przemian szprycowane paski ciasta czekoladowego czekoladowego jogurtowego , na którym układane są brzoskwinie i ananasy z syropu. Ciasto wykończone cienką warstwą żelu. Dobra krajalność , bez oznak kruszenia i rozwarstwienia . Żel klarowy, widoczne użyte owoce na powierzchni ciasta. PN-A88106 Kg 100 24.Babka marmurkowa 15812200-5 Wyrób na bazie koncentratu ciasta biszkoptowo- tłuszczowego. Kształt prostokątny o dł. 35 x 12 cm . Nadany formą w której został wypieczony. Na powierzchni górnej charakterystyczne pęknięcie . Część powierzchni babki może mieć powierzchnie brązową. Waga 900 g. Wykończone polewą kakaową. Smak i zapach właściwy dla dla użytych składników lekko słodki wyczuwalny dodatek kakao niedopuszczalny stęchły lub inny obcy. Barwa jasnożółta z brązową. Nie dopuszczalne grudki surowców, zakalec. PN-A88106 Kg 150.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.22.00-5, 15.81.21.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.