eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bartoszyce › Przetarg nieograniczony na dostawy wybranych artykułów spozywczych do AS w Bartoszycach przez okres 8 miesiecy

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-04-28

Bartoszyce: Przetarg nieograniczony na dostawy wybranych artykułów spozywczych do AS w Bartoszycach przez okres 8 miesiecy
Numer ogłoszenia: 95032 - 2011; data zamieszczenia: 28.04.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 69766 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Warszawska 5, 11-200 Bartoszyce, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 7622294 w. 131, faks 089 7626254.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy wybranych artykułów spozywczych do AS w Bartoszycach przez okres 8 miesiecy.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 3.1 Opis części 1 zamówienia: przyprawa w płynie (op. 0,5 - 1l) w ilości 276l przyprawa uniwersalna sypka (op. 0,5 kg) w ilości 200kg pieprz czarny mielony(op. 200g - 500g) w ilości 17 kg majeranek (op. 200g - 500g)w ilości 10kg liść laurowy (op. 200g - 500g)w ilości 10kg ziele angielskie(op. 200g - 500g) w ilości 10kg pietruszka nać suszona (op. 200g - 500g)w ilości 9kg włoszczyzna suszona (op. 1kg)w ilości 130kg susz marchwi (op. 1kg) w ilości 250kg susz buraczków (op.1kg) w ilości 290kg koper suszony(op. 200g - 500g) w ilości 14kg sól (op. 1 kg). W ilości 575kg czosnek suszony mielony(op. 200g - 500g) w ilości 50kg musztarda (op. 1 kg) w ilości 514kg ketchup (op. 1 kg) w ilości 590kg kawa zbożowa (op.1kg) w ilości 404kg herbata(op. 1kg) w ilości 100kg majonez (op. 400 - 900g) w ilości 90kg ocet (op. 0,5 - 1l) w ilości 60l a) wymagania jakościowe minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni; dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy; smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów; b/ cechy dyskwalifikujące: objawy psucia się, wilgoci; niedostateczna ocena organoleptyczna produktu; brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia. c/ opakowanie i oznakowanie dostawy: opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH; oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień). 3.2 Opis części 2 zamówienia: cukier (op.1kg) w ilości 1190kg dżem owocowy (op.do 7 kg) w ilości 502kg marmolada wieloowocowa (op.do 7 kg) w ilości 486kg dżem wieloowocowy (op. 25g) w ilości 134kg. a) wymagania jakościowe minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni; dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy; smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów; b/ cechy dyskwalifikujące: objawy psucia się, wilgoci; niedostateczna ocena organoleptyczna produktu; brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia. c/ opakowanie i oznakowanie dostawy: opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH; oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień). 3.3 Opis części 3 zamówienia: groszek konserwowy (op.400g) w ilości 140kg fasolka konserwowa (op.400g) w ilości 130kg koncentrat pomidorowy (op.900ml) w ilości 426kg szczaw konserwowy (op. 900g) w ilości 136kg chrzan tarty (op.800 - 900g) w ilości 100kg sos biały (op. do 1 kg) w ilości 66kg sos pieczeniowy (op. do 1 kg) w ilości 100kg zupa pieczarkowa (op. do 2kg) w ilości 114kg zupa żurek (op. do 2 kg) w ilości 110kg zupa kalafiorowa (op. do 2 kg) w ilości 70kg zupa szparagowa (op. do 2 kg) w ilości 70kg zupa barszcz biały (op. do 2 kg) w ilości 90kg rosół jarzynowy (op. do 1 kg) w ilości 260kg a) wymagania jakościowe minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60 dni; dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy; smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów; b/ cechy dyskwalifikujące: objawy psucia się, wilgoci; niedostateczna ocena organoleptyczna produktu; brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia. c/ opakowanie i oznakowanie dostawy: opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH; oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ... rok, miesiąc, dzień). 3.4 Opis części 4 zamówienia: kostka sojowa (op. 1 - 3kg) w ilości 270kg granulat sojowy (op. 1 - 3kg) w ilości 270kg kotlet sojowy (op. 1kg) w ilości 200kg wymagania jakościowe minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy minimum 60dni; dostawa partii przedmiotu zamówienia musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości w ramach jednej dostawy; smak i zapach charakterystyczny dla w/w artykułów, o dobrej jakości i dobrych walorach smakowych, bez obcych posmaków i zapachów; b/ cechy dyskwalifikujące: objawy psucia się,; niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przed lub po jego przyrządzeniu; brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zanieczyszczenia mechaniczne, zabrudzenia. c/ opakowanie i oznakowanie dostawy: opakowania - jednorazowe bezzwrotne, wszystkie muszą być dopuszczone do kontaktu z żywnością, posiadać atest PZH; oznakowanie - musi zawierać: nazwę dostawcy, producenta, adres, nazwę opakowania, a etykieta powinna uwzględniać wartość odżywczą (wartość energetyczną, tłuszcze, węglowodany, białka) danego produktu , pojemność opakowania warunki przechowywania, datę i termin przydatności do spożycia (należy spożyć do... rok, miesiąc, dzień).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.33.11.50 - Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przyprawy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Lipro, Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19305,78 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16145,98

  • Oferta z najniższą ceną: 16145,98 / Oferta z najwyższą ceną: 16720,09

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: cukry

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Lipro, Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17048,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11670,91

  • Oferta z najniższą ceną: 11670,91 / Oferta z najwyższą ceną: 14660,67

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Zupy, przetwory owoców i warzyw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H Polaris, Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9426,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8877,81

  • Oferta z najniższą ceną: 8877,81 / Oferta z najwyższą ceną: 9792,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: soja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Lipro, Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4896,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4356,72

  • Oferta z najniższą ceną: 4356,72 / Oferta z najwyższą ceną: 5201,28

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.