eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koronowo › Dostawa wędlin.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-01-14

Koronowo: Dostawa wędlin.
Numer ogłoszenia: 9376 - 2008; data zamieszczenia: 14.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, fax 0 52 382 09 00.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wędlin..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 1 Mięso wędzone i podroby: 1.Podgardle wędzone - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131200-7, 2.Wątroba wieprzowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15114000-0, 3.Flaki - 1.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15114000-0, Grupa 2 Wędliny: 1.Kiełbasa mielonka firmowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 2.Krakowska parzona - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 3.Mielonka typu turystyczna - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 4.Szynka konserwowa - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131410-2, 5.Salceson czarny - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, 6.Salceson biały - 1.300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 7.Pasztetowa - 1.200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131131-2, 8.Parówkowa - 3.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 9.Parówki cienkie - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 10.Mortadela - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 11.Metka łososiowa - 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 12.Metka zwykła - 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 13.Kiełbasa typu jarmarczna - 3.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 14.Kiełbasa biała - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 15.Kaszanka - 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, 16.Czosnkowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 17.Kanapkowa wędzona - 2.300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 18.Podwawelska - 2.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 19.Żywiecka - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 20.Piwna - 2.100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 21.Dębicka - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.11.40.00-0, 15.11.40.00-0, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.14.10-2, 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.11.31-2, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 24.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie pobiera wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: a) wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych. b)wykonawców, którzy wykonywali czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności, c)wykonawców, którzy złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, d)wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków, lub złożone dokumenty zawierają błędy, z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 ustawy Pzp. e)Nie wnieśli wadium ( jeżeli jest wymagane ). 3. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia 1)Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2)Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczeń wyszczególnionych w rozdziale IX siwz. 3)Jeżeli Wykonawca nie złoży dokumentów lub oświadczeń (wyszczególnionych w rozdziale IX siwz) potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, albo wykonawca złoży dokumenty zawierające błędy, zamawiający wezwie wykonawcę z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 ustawy Pzp do ich uzupełnienia. Jeżeli w wyznaczonym terminie wykonawca ich nie dostarczy, zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Pzp.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych wykonawca składa następujące dokumenty: 1.poprawnie wypełniony(e) formularz(e) cenowy(e) oraz formularz oferty (wzory na załączonych drukach), 2.podpisane oświadczenia wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 i w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (wzory na załączonych drukach), 3.podpisany wzór umowy przez osobę (osoby) uprawnioną do podpisania oferty, która jest dołączona do siwz.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo,.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy.

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.01.2008 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo,.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wędzone i podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Podgardle wędzone - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131200-7, 2.Wątroba wieprzowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15114000-0, 3.Flaki - 1.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15114000-0,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.11.40.00-0, 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 2 Wędliny: 1.Kiełbasa mielonka firmowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 2.Krakowska parzona - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 3.Mielonka typu turystyczna - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 4.Szynka konserwowa - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131410-2, 5.Salceson czarny - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, 6.Salceson biały - 1.300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 7.Pasztetowa - 1.200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131131-2, 8.Parówkowa - 3.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 9.Parówki cienkie - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 10.Mortadela - 1.800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 11.Metka łososiowa - 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 12.Metka zwykła - 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 13.Kiełbasa typu jarmarczna - 3.000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 14.Kiełbasa biała - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 15.Kaszanka - 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, 16.Czosnkowa - 1.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 17.Kanapkowa wędzona - 2.300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 18.Podwawelska - 2.500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 19.Żywiecka - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 20.Piwna - 2.100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6, 21.Dębicka - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131133-6,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.14.10-2, 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.11.31-2, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.34-3, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.