eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Wykonanie usługi cateringowej dla 200 osób podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B w dniach 21-22 kwietnia 2010 r. w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83 w Warszawie. Znak sprawyr/44/PR/2010



Ogłoszenie z dnia 2010-04-21

Warszawa: Wykonanie usługi cateringowej dla 200 osób podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B w dniach 21-22 kwietnia 2010 r. w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83 w Warszawie. Znak sprawy: r/44/PR/2010
Numer ogłoszenia: 90837 - 2010; data zamieszczenia: 21.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Pańska 81/83, 00-834 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. (022) 432 80 80, faks (022) 432 86 20.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Agencja działająca na podstawie ustawy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringowej dla 200 osób podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B w dniach 21-22 kwietnia 2010 r. w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83 w Warszawie. Znak sprawy: r/44/PR/2010.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia: Zapewnienie usługi cateringowej (CPV: 55300000-3) podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B, organizowanej w ramach międzynarodowego projektu Net4Biz. Giełda odbędzie się w dniach 21-22 kwietnia 2010 w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83, Warszawa. Przewidziany jest udział 200 osób. Zamówienie obejmuje usługę cateringową w formie posiłków stojących podczas obu dni giełdy. Przedmiot zamówienia obejmuje następujące elementy: 1. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 11:30-12:00 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego przerwę kawową: a. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), b. dwa rodzaje ciastek do wyboru (ciastka kruche, na słodko), 2. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 14:30-15:30 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego lunch ciepły z serwisem kawowym: a. trzy rodzaje ciepłych przekąsek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; przekąski typu: babeczki z nadzieniem na ciepło, roladki z nadzieniem na ciepło, pierożki z farszem na ciepło), b. trzy rodzaje sałatek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; sałatki powinny zawierać przynajmniej 4 składniki, w tym przynajmniej jeden to mięso, wędlina lub ser), c. pieczywo, d. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), 3. dostarczenie cateringu na kolację rozpoczynającą się o godzinie 18:00 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego kolację: a. trzy rodzaje zimnych przekąsek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; przekąski typu: kanapki z przynajmniej 3 dodatkami, tartinki z przynajmniej dwoma dodatkami, roladki z nadzieniem z nadzieniem na zimno), b. woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), c. dwa rodzaje deserów do wyboru (desery typu sernik i szarlotka) d. lampka wina - po jednej na osobę; do wyboru wino białe i czerwone, 4. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 11:30-12:30 w dniu 22 kwietnia 2010 r. obejmującego lunch zimny z serwisem kawowym: a. trzy rodzaje kanapek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; kanapki z przynajmniej 3 dodatkami), b. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób). Ponadto każdorazowo zamówienie obejmie: 1. zapewnienie stołów z obrusami do ekspozycji posiłków (stołów cateringowych), zastawy i serwetek, podgrzewaczy do dań ciepłych oraz termosów do napojów gorących, nakrycie stołów cateringowych i rozstawienie cateringu na stołach cateringowych, 2. obsługę kelnerską, 3. sprzątnięcie i odbiór naczyń i stołów..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agencja Cateringowa PARTY Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 34580,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 22053,86

  • Oferta z najniższą ceną: 22053,86 / Oferta z najwyższą ceną: 51360,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 69 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Przedmiotem zamówienia jest usługa powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych, a wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.