eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jędrzejów › dostawy do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-04-23

Jędrzejów: dostawy do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 84203 - 2008; data zamieszczenia: 23.04.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie, Mnichów 135, 28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 38-73-512, fax 0-41 38-73-512.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: powiatowa jednostka samorządu terytorialnego.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie mięsa i wędlin.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: - pakiet Nr 1 (mięso wołowe i wieprzowina) ; - pakiet Nr 2 (wędliny).

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkami udziału w postępowaniu jest złożenie w wymaganym miejscu i terminie oddzielnych ofert na pakiety asortymentowe, które Wykonawca chce dostarczać tj. ofert które : a) są wypełnionym drukiem (wzoru) oferty, przyporządkowanym do poszczególnych pakietów Nr 1- 2 ; b) zawierają wypełnione, opieczętowane i podpisane załączniki wymagane drukami wzorów ofert przyporządkowanych do poszczególnych pakietów Nr 1 - 2, a mianowicie : - Zał. Nr 1 - formularz asortymentowo-cenowy ; - Zał. Nr 2 - oświadczenie o spełnieniu przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust 1 ustawy ; - Zał. Nr 3 - aktualny wyciąg z właściwego rejestru lub aktualny wyciąg z wpisu do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopię należy potwierdzić za zgodność . Zamawiający oceni spełnienie warunków na podstawie złożonych w/w dokumentów i oświadczeń.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Potwierdzeniem spełnienia warunków udziału w postępowaniu jest złożenie na pakiet asortymentu, który Wykonawca chce dostarczać : a) oferty na wypełnionym, podpisanym, opieczętowanym wzorze oferty, przyporządkowanym do każdego pakietu Nr 1- 2 oddzielnie. Wypełniony wzór oferty dla danego pakietu, stanowić będzie ofertę Wykonawcy na dostarczanie asortymentu wyszczególnionego Zał. Nr 1 do tego pakietu ; b) Załączenie do składanej oferty (osobnej dla każdego pakietu), wypełnionego, wyliczonego, podpisanego i opieczętowanego Zał. Nr 1 formularza asortymentowo-cenowego, stanowiącego Zał. Nr 1 do oferty Wykonawcy dla danego pakietu ; c) Załączenie do składanej oferty (osobnej dla każdego pakietu), wypełnionego, podpisanego i opieczętowanego Zał.Nr 2 (oświadczenia) stanowiącego Zał. Nr 2 do oferty Wykonawcy dla danego pakietu ; d) Załączenie do składanej oferty (osobnej dla każdego pakietu) Zał. Nr3 tj. aktualnego wyciagu z właściwego rejestru lub aktualnego wyciagu z wpisu do ewidencji działalności gospodarczej. Kserokopie potwierdzić za zgodność.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jedrzejow.finn.pl - kliknąć : -jedn.organiz.powiatu, -dom pom. społ. -zamówienia publiczne

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie ; Mnichów 135 ; 28-300 Jedrzejów dział administracyjno-techniczny.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.05.2008 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie ; Mnichów 135 ; 28-300 Jedrzejów ; sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pakiet nr 1 (mięso wołowe i wieprzowina).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 1 (mięso wołowe ; wieprzowina) - łopatka wieprzowa z/k - 1600 kg. ; - słonina - 20 kg. ; - schab wieprzowy z/k - 160 kg. ; - boczek surowy - 60 kg. ; - karczek wieprzowy z/k - 500 kg. ; - kark wołowy z/k - 450 kg. ; - antrykot z/k - 100 kg. ; - wołowina pieczeniowa b/k - 100 kg. ; - łopatka wołowa z/k - 350 kg...
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet Nr 2 (wędliny).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 2 (wędliny) - biodrówka wędzona ( ogonówka) - 330 kg. ; - kiełbasa zwyczajna - 240 kg. ; - kiełbasa krakowska parzona - 180 kg. ; - kiełbasa szynkowa wieprzowa - 180 kg. ; - kiełbasa wiejska wędzona - 200 kg. ; - kiełbasa parówkowa wieprzowa - 150 kg. ; - parówki cienkie wieprzowe - 240 kg. ; - szynka wieprzowa wiejska - 280kg. ; - kiełbasa toruńska - 140 kg. ; - pieczeń tyrolska - 220 kg. ; - pieczeń rzymska - 100 kg. ; - kaszanka (jęczmienna, gotowana) - 100 kg. ; - kiszka pasztetowa (firmowa) - 120 kg. ; - salceson włoski - 70 kg. ; - salceson wiejski - 100 kg. ; - boczek wędzony parzony - 80 kg...
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.