Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-04-10
Kwidzyn: sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 81290 - 2015; data zamieszczenia: 10.04.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg 2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część II - MIÓD Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce Kod CPV: 15831600-8 miód Część III - WARZYWA PRZETWORZONE 1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg 2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg 6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy, Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE 1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzone Część V - NAPÓJ W PROSZU 1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające Część VI - KOMPOT 1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce Część VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część VIII - ARTYKUŁY RYBNE 1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane Część IX - DRÓB 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce. Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne Zamawiający informuje, iż nie ponosi kosztów w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5, 15.83.16.00-8, 15.33.10.00-7, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.33.14.27-6, 15.33.11.35-2, 15.98.20.00-5, 15.33.21.00-5, 15.22.90.00-9, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 15.41.22.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny
ul. Lotnicza 1
82-500 Kwidzyn.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.04.2015 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: konserwy i przetwory z mięsa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg 2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: miód.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - MIÓD Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce Kod CPV: 15831600-8 miód.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.16.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: warzywa przetworzone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III - WARZYWA PRZETWORZONE 1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg 2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg 4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg 6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.14.60-9, 15.33.15.00-2, 15.33.14.27-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pieczarki przetworzone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE 1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzone.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.35-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: napój w proszku.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - NAPÓJ W PROSZU 1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.20.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: kopot.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VI - KOMPOT 1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.21.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: mrożone produkty rybne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.90.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: artykuły rybne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VIII - ARTYKUŁY RYBNE 1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: drób.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IX - DRÓB 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: tłuszcz do smarowania pieczywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce. Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KWIDZYNA
więcej: przetargi w Kwidzynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i podrobów drobiowych, mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz ryb.
- "ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI PRZEDSZKOLA SAMORZĄDOWEGO I ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO GMINY ZAMBRÓW"
- Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola w Grębowie w roku szkolnym 2024/2025
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
- "Dostawy różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu II półrocze 2024"
- Sukcesywna dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.