eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Mrzeżyno › dostawa mleka i przetworów mleczarskich



Ogłoszenie z dnia 2006-02-10

POZYCJA 7944

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Mrzeżyno: dostawa mleka i przetworów mleczarskich

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa 3346, do kontaktów: Romualda ZAWIERUCHA, 72-330 Mrzeżyno, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4815900, fax 091 4815289, 4815289, e-mail: jw3346@2kop.mil.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mleka i przetworów mleczarskich. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: 1.mleko w proszku, pełne-luz w ilości 2500 kg, 2.mleko świeże 3,2%- folia 1-5 l w ilości 35000 l, 3.mleko UHT 3,2% - karton 0,5 l w ilości 5000 l, 4.masło śmietankowe- kostka 200g w ilości 3500 kg, 5.masło roślinne - kostka 250g w ilości 4500 kg, 6.ser twarogowy póltłusty w ilości 2500 kg, 7.serek homogenizowany/100-150g/ w ilości 4000 kg, 8.ser topiony - kostka 100g w ilości 1000 kg, 9.ser topiony - 25g /zegar/ w ilości 1000 kg, 10.ser żółty typu Gouda pełnotłusty w ilości 1500 kg, 11.ser żółty wędzony w ilości 1000 kg, 12.ser pleśniowy 100-200 g w ilości 800 kg, 13.kefir 150-200g w ilości 1200 kg, 14.jogurt owocowy /100-150g/ w ilości 4800 kg, 15.deser owocowy/100-150 g/w ilości 4500 kg, 16.śmietana 18% - kubek 0,4 l w ilości 1900 kg, 17.śmietana 36% - luz w ilości 1900 l. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Jednostka Wojskowa 3346 w Mrzeżynie. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: powyżej 60 000 euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 10 000 (dziesięć tysięcy 0/100). 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: -SPEŁNIAJĄ WARUNKI Z ART. 22.1 ORAZ NIE PODLEGAJĄ WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 I 2 -posiadają decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia; -zostali zakwalifikowani przez organy Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z art. 3 ust. 6 pkt. 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. o Inspekcji Weterynaryjnej ( Dz. U. z 2004 r. nr 33, poz. 287) oraz § 8 ust. 1 pkt. 5 Rozporządzenia Ministra Obrony Narodowej z dnia 19.04.2004 r. w sprawie Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej ( Dz. U. z 2004 r. nr 89 poz. 857) do zaopatrywania jednostek wojskowych w produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego; -posiadają certyfikat systemu HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP zatwierdzone w drodze decyzji przez organa urzędowej kontroli żywności; -posiadają decyzję wydaną zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności (Dz. U. Nr 21, poz. 179 z 2003 r.).

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 29.03.2006. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 30.03.2006 godzina 10:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 30.03.2006, godzina 11:00, Jednostka Wojskowa 3346, 72-330 Mrzeżyno, budynek nr 6, pkój nr 110.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 06.02.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.