eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radom › Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji KMP/KPP/KP nr postępowania 113/14

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-01-13

Radom: Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji KMP/KPP/KP nr postępowania 113/14
Numer ogłoszenia: 7886 - 2015; data zamieszczenia: 13.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 263097 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Wojewódzka Policji z siedzibą w Radomiu, ul. 11 Listopada 37/59, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, tel. 48 3453103, faks 48 3452002.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji KMP/KPP/KP nr postępowania 113/14.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW PROFILAKTYCZNYCH DLA PRACOWNIKÓW POLICJI KMP/KPP/KP zgodnie z ofertą częściową. 1) Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój - posiłek musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal. 2) Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych przez Zamawiającego na konkrety dzień, opatrzny pieczęcią osoby wydającej bony. 3) Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze. 4) Z możliwością konsumpcji posiłku w punkcie gastronomicznym Wykonawcy zamówienia, przy czym siedziba Wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadania od 1 do 10) musi znajdować się w odległości 1000m od siedziby jednostki lub w obrębie administracyjnym miasta z koniecznością dowozu posiłku do danej jednostki policji. 5) Koszt surowca /posiłek/ 2,99 zł + 100% marży gastronomicznej - 5,98 zł Koszt surowca /napój/ 1,00 zł +100% marży gastronomicznej - 2,00 zł (napój) Wartość posiłku + napój gorący łącznie z należnym podatkiem VAT - 7,98 zł brutto 6) Marża gastronomiczna nie może przekroczyć 100% wysokości marży, jaką Wykonawca zaoferuje, nie może przekroczyć 100% kosztu surowca (wsadu) do przygotowania posiłków wg. ww. stawek. 7) Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji, KWP/KMP/KPP w dni powszednie w godzinach co najmniej od 11.00 do 15.00. Posiłki powinny być wydawane w czasie regulaminowych przerw w pracy, w zasadzie po 3-4 godzinach pracy (czas przerwy wynosi 30 min.). Zadanie, nazwa jednostki, oraz szacunkowa Ilość posiłków /szt./ 1.KMP Siedlce szt.3, szacunkowa Ilość posiłków 186; 2.KPP Białobrzegi szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 3.KPP Grójec szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 4.KPP Maków Mazowiecki szt. 1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 5.KPP Ostrów Mazowiecka szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 6.KPP Płońsk szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 7.KPP Przasnysz szt.3, szacunkowa Ilość posiłków 186; 8.KPP Pułtusk szt.2, szacunkowa Ilość posiłków 124; 9.KPP Szydłowiec szt.1, szacunkowa Ilość posiłków 62; 10.KPP Wyszków szt.2, szacunkowa Ilość posiłków 124; TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA: od daty zawarcia do 31.03.2015r...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 10   

Nazwa: KPP Wyszków

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHUP BAS Bar PINGWIN s.c. Bajno Franciszka Henryka, Sierewicz Stanisław, ul. I Armii Wojska Polskiego 87, 07-200 Wyszków, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 916,22 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 989,52

  • Oferta z najniższą ceną: 989,52 / Oferta z najwyższą ceną: 989,52

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.