To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-05-02
Ogłoszenie nr 77967 - 2017 z dnia 2017-05-02 r.
Warszawa: Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie - nr sprawy DKw2232/2/2017.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 47387-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Warszawa-Białołęka, krajowy numer identyfikacyjny
1719119400000, ul.
ul. Ciupagi
,
03016
Warszawa, państwo
Polska, woj.
mazowieckie, tel.
22 279 73 00, faks
22 279 73 21, e-mail
dkw_zk_bialoleka@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca os. prawnej - wymiar sprawiedliwości
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie - nr sprawy DKw2232/2/2017.
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część nr 1 - mięso i wędliny:1.Baleron 80kg, 2.Boczek wędzony b/ż 80kg, 3.Szynka wędzona 80kg, 4.Kiełbasa kanapkowa 1200kg,5.Mortadela 4000kg, 6.Kiełbasa parówkowa 2000kg, 7.Kiełbasa zwyczajna 3200kg, 8.Luncheon 1400kg, 9.Parówki 2000kg, 10.Kiełbasa żywiecka 80kg, 11.Kiełbasa podwawelska 1200kg, 12.Salceson włoski 1200kg, 13.Pasztetowa wieprzowa 1400kg, 14.Kaszanka gryczana 2400kg, 15.Pasztet mięsny 1400kg,16.Pieczeń wiedeńska 1400kg, 17.Mięso mielone wołowo-wieprzowe 3200kg, 18.Słonina 1000kg, 19.Podgardle 400kg, 20.Boczek surowy b/ż 600kg, 21.Łopatka wieprzowa b/k 2200kg, 22.Żeberka paski 1600kg, 23.Wątroba wieprzowa 2200kg, 24.Mięso wołowe b/k z łopatki 1200kg, 25.Kości 4000kg, 26.Korpus drobiowy 700kg, 27.Kiełbasa drobiowa 40kg, 28.Szynka drobiowa 40kg, 29.Mięso mielone 40kg, 30.Udko z kurczaka 40kg, 31.Wątroba drobiowa 40kg, 32.Pasztet drobiowy 40kg, 33.Parówki drobiowe 40kg, 34.Baleron drobiowy 40kg, 35.Filet z indyka wędzony 40kg, 36.Rolada drobiowa 40kg, 37.Filet z piersi z kurczaka b/k 40kg, 38.Filet z piersi z kurczaka z/k 40kg, 39.Polędwica drobiowa 40kg, 40.Szynka delikatesowa z kurcząt 40kg. Część nr 2 - konserwy mięsne:1.Konserwa turystyczna 100-300g (puszka z samootwieraczem) 1400kg, 2.Pasztet wieprzowy konserwowy 130-140g (opakowanie alupak z otwieranym wieczkiem) 800kg, 3.Pasztet drobiowy konserwowy 130-140g (opakowanie alopak z otwieranym wieczkiem) 1200kg. Część nr 3 - konserwy rybne:1.Paprykarz konserwowy 100-330g (puszka z samootwieraczem) 2200kg, 2.Śledź w pomidorach 100-330g (puszka z samootwieraczem) 1000kg. Część nr 4 - ryby mrożone:1.Filet z mintaja w opakowaniu zbiorczym do 10 kg, mrożony oddzielnie o zawartości glazury 30%-40% - 1400kg, 2.Burger rybny opakowanie zbiorcze do 10kg -1400 kg, 3.Pyza ziemniaczana (po ugotowaniu nie może się rozpadać, sklejać, pod względem smakowym bez zastrzeżeń), opakowanie zbiorcze do 3kg - 40kg, 4.Kopytka (pod względem smakowym bez zastrzeżeń), opakowanie zbiorcze do 3kg - 40kg, 5.Pierogi z truskawkami (pod względem smakowym bez zastrzeżeń), opakowanie zbiorcze do 3kg - 40kg, 6.Knedle z truskawkami (pod względem smakowym bez zastrzeżeń), opakowanie zbiorcze do 3kg - 40kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15131130-5
Dodatkowe kody CPV:
15110000-2,
15131000-5,
15243000-3,
15221000-3
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: mięso i wędliny |
Postępowanie/część zostało unieważnione
tak
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważnienia postępowania na podstawie art. 93 ust.1 pkt. 7 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164 z późn. zm.): "postępowanie obarczone jest niemożliwą do usunięcia wadą uniemożliwiającą zawarcie niepodlegającej unieważnieniu umowy w sprawie zamówienia publicznego." W pkt. IV 2. specyfikacji istotnych warunków zamówienia zamieszczony został zapis: "Częstotliwość dostaw: maksymalnie 2 razy w miesiącu". Z treści specyfikacji wynika, że powyższy zapis odnosi się do wszystkich części w postępowaniu, natomiast dla Części 1 - mięso i wędliny, zapis dotyczący częstotliwości dostaw powinien wynosić: "maksymalnie 2 razy w tygodniu". | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT190633.20 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM Cena wybranej oferty/wartość umowy IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: konserwy mięsne |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT15300.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 16283,40 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: konserwy rybne |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT17670.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 19662,30 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: ryby mrożone |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT17830.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 19486,74 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Świadczenie usług pielęgnacji zieleni na terenie dzielnicy Ochota
- Wykonanie usługi prania i maglowania bielizny pościelowej, ręczników, podkładów jersey oraz prania/czyszczenia narzut, poduszek i kołder- ECEG, Chęciny, 3 lata
- remont pustostanu lokalu mieszkalnego przy ul. Płockiej 37A m. 24, administrowanego przez Zakład Gospodarowania Nieruchomościami w Dzielnicy Wola m. st. Warszawy, na terenie TZOM Młynów
- Dostawa zestawów jednorazowego użytku do zamkniętego systemu pobierania krwi, metodą aspiracyjno - próżniową
- Modernizacja pomieszczeń szatni wraz z sanitariatami, natryskami i saunami w strefie mokrej pływalni Centrum Sportu Wilanów przy ul. Wiertniczej 26a w Warszawie.
- Wykonanie instalacji wentylacji mechanicznej i klimatyzacji wraz z zasilaniem w Muzeum Plakatu w Wilanowie w ramach inwestycji pn. Modernizacja Muzeum Plakatu wraz z rearanżacją galerii stałej.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.