eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zagórz › Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.



Ogłoszenie z dnia 2020-12-08



Ogłoszenie nr 763081-N-2020 z dnia 2020-12-08 r.

Szkoła Podstawowa nr 2 w Zagórzu:

Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Tak

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 2 w Zagórzu, krajowy numer identyfikacyjny 36941583800000, ul. Wolności 10, 38-540 Zagórz, woj. podkarpackie, państwo Polska

telefon: 134653901
e-mail: sprudy@op.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Nie

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak

Inny sposób: osobiście w kancelarii szkoły lub pocztą

Adres: Szkoła Podstawowa nr 2 w Zagórzu, ul. Wolności 10, 38-540 Zagórz

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części: tak

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 9


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Zagórzu w roku szkolnym 2021. Artykuły będą dostarczane w zależności od potrzeb w ilościach zamawianych telefonicznie przez przedstawiciela szkoły. Dostawa nastąpić musi nie później niż w ciągu dwóch dni roboczych od dnia złożenia zamówienia. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, gdzie część (zadanie) stanowi:1)Różne produkty spożywcze, 2)Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne, 3)Wyroby piekarskie i ciastkarskie, 4)Produkty mleczarskie, 5)Świeży drób, 6)Dania gotowe, 7)Owoce, warzywa i produkty podobne, 8)Warzywa mrożone, 9)Ryby przetworzone i konserwowane.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany w ilości dostaw w podanych asortymentach. Wykonawca zobowiązuje się do elastycznego reagowania na zmiany zamawiającego. Wszystkie artykuły żywnościowe wchodzące w skład zamówienia i zaoferowane przez wykonawcę powinny spełniać ustanowione polskim prawem normy i przepisy dla artykułów spożywczych.


II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków:

III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków:

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków:

Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: brak danych

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Tak

Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:


III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: Tak

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: Nie

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: Nie

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): brak danych

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena:0,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): brak danych

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: brak danych

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 16.12.2020, godzina: 13:00

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): brak danych

IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 dni (od ostatecznego terminu składania ofert)

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: brak danych

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: Różne produkty spożywcze

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

batonik zbożowy 35g,baton z gorzkiej czekolady 66g,barscz biały 66g, bazylia 10g, budyń 60g, biszkopty 150g, budyń 60g, chrzan 270g, cukier kg, cukier puder 400g, ciasteczka lubisie 0g, ćwikła z chrzanem 300g, czosnek granulowany 20g, cynamon mielony 15g, dżem truskawkowy 450g, galaretka 71g, herbata 100szt, herbata owocowa 20szt, herbatniki maślane 200g, kakao rozpuszczalne 300g, kasza jaglana 4x10, kasza bulgur 4x100, kasza jęczmienna 4x100, kasza manna, kasza kukurydziana400g,kawa zbożowa 150g , kisiel 77g, kminek 20g, koncentrat buraczany 300ml, koncentrat pomidorowy 900g, krakersy mini 100g, krem czekoladowy 600g, kwasek cytrynowy 20g, liść laurowy 6g, lubczyk 10g, majonez 900g, majeranek 8g, makarony różne 400g,500g,250g, mąka pszenna kg, mleczna kanapka 28g, mieszanka warzyw suszonych 100g, miód 900ml, musli 5 ziaren 300g, marmolada wieloowocowa 600g, musztarda stołowa 900g, ocet balsamiczny,ocet spirytusowy, olej rzepakowy,oliwki zielone drylowane 230g, oliwa z oliwek 1l, oregano 10g, papryka słodka i ostra 20g, pieprz mielony naturalny i ziołowy 20g, płatki ryżowe 250g, platki owsiane 400g, płatki kółeczka miodowe 1000g, płatki śniadaniowe 1000g i 250g, płatki czekoladowe 500g, pierniki z nadzieniem 200g, przyprawa do zup w plynie 960g, rodzynki 100g, ryż kg, ryż 4x100g, ryż brązowy 4x100g, smalec 200g, soczewica czerwona 35g, soczki owocowe iwarzywne 200ml, syrop owocowy 420ml, sos cztery sery 44g, sól morska 350g, spód do pizzy świeży 400g, tńczyk w sosie własnym 170g, woda niegazowana 330ml, wafle ryżowe 130g, wafelek mleczny 50g, ziele angielskie 15g, ziała do drobiu 15g, zioła do sałatek 10g, zioła prowansalskie 10g, żurawina 100g

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 2
Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

boczek wędzony,karkówka wieprzowa, kiełbasa schabowa, kiełbasa szynkowa, kości od schabu, kości schabowe wędzone, mięso mielone, łopatka wieprzowa, pasztet z pieca, parówka cielęca, rostbef wołowy, schab b/k, szynka domowa, szynka wieprzowa surowa,

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 3
Nazwa: Wyroby piekarskie i ciastkarskie

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

bułka mleczna 80g, bułka z orkiszem 80g, bułka kukurydziana 60g, bułka kielecka 500g, bułka tarta kg, bułka z dynią 50g, bułka grahamka 90g, chleb kukurydziany 400g, chleb razowy 500g, chleb mazowiecki 600g, chleb zdrovit 600g, paluch z ziarnami 80g, chleb słonecznikowy 600g, chleb tostowy 500g, chleb żytni 600g, ciasto drożdżowe 400g, drożdżówki 8g, chleb owsiany 400g, pączki 80g, rogal z nadzieniem 80g,

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 4
Nazwa: Produkty mleczarskie

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

batonik twarogowy 40g, jogurt b/c 0% 250g, jogurt pitny 250g, jogurt 7 zbóż 150g, jogurt z owsianka 150g, jogurt typgrecki 125g, kefir naturalny 375g, masło 82% tł. 202g, mleko 2%, mleczko smakowe 200ml, paluszki serowe 21g, ser żółty kg, ser żółty krojony 150g, serek śmietankowy plastry 150g, serek kanapkowy 150g, serek szkolny miau-mu 150g, serek topiony plastry 130g, śmietana 30% 330g, śmietana 18% 400g, twaróg półtłusty kg, serek ziarnisty 200g, serek darek 150g, ser mozzarella 125g, ser feta kostki 270g, ser salami wędzony kg.

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 5
Nazwa: Świeży drób

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

filet z kurczaka, filet z indyka, kiełbasa drobiowa, kości drobiowe, kości z kaczki, kurczak cały, parówki drobiowe pasztet drobiowy pieczony, skrzydło indycze, szynka drobiowa, udko z kurczaka/podudzie i udziec/

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 6
Nazwa: Dania gotowe

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

gołąbki z ryżem i mięsem, kluski śląskie świeże, kopytka świeże, krokiety z kapustą i mięsem świeże, naleśniki z serem świeże, pierogi ruskie świeże, pierogi z kaszą świeże, pierogi z kapustą i mięsem świeże, pierogi z serem świeże, pierogi z owocami świeże, podkłady naleśnikowe świeże, pyzy z mięsem świeże, uszka z mięsem igrzybami świeże, uszka z mięsem świeże.

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 7
Nazwa: Owoce, warzywa i produkty podobne

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Arbuz, banan, biała rzodkiew, brokuły świeże, brzoskwinia, burak ćwikłowy, cebula, cytryna, czosnek polski, fasola "piękny jaś, grapefruit, cukinia, groch łuskany, gruszka, jabłka, jaja kl.L, kalafior swieży, kapusta biała, kapusta czerwona, kapusta kiszona, kapusta pekińska, kiwi, koper świeży, natka pietruszki, kukurydza kolba, limonka, maliny, mandarynka, marchew, melon, morele, nektarynki, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka czerwona, pieczarki, pietruszka korzeń, pomarańcza, pomidor koktajlowy, pomidor swieży, por, rukola 100g, roszponka 80g, rzodkiewka, sałata lodowa, sałata zielona, seler korzeń, seler naciowy, szpinak świeży 200g, szczypiorek, truskawki, śliwka, ziemniaki, winogrono

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 8
Nazwa: Warzywa mrożone

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

brokuły mrożone, borówka mrożona, fasolka szparagowa zielona mrożona, fasolka szparagowa żółta mrożona, frytki ziemniaczane mrożone, groszek zielony, kalafior mrożony, kukurydza luzem mrożona, maliny mrożone, marchewka mini mrożona, marchewka z groszkiem, mieszanka owocowa/kompotowa/mrożona/, porzeczka mrożona, szpinak krojony mrożony, truskawka mrożona, ziemniaki ćwiartki do pieczenia, warzywa na patelnię mrożone, zupa jaryznowa/mieszanka warzywna mrożona,

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00
Część nr: 9
Nazwa: Ryby przetworzone i konserwowane

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Filet b/s z miruny, filet ze skórą z miruny 100-200g, kostka z miruny/nie mielona/, filety panierowane "EXCELENT", łosoś mrożony

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 7
data rozpoczęcia: 04.01.2021
data zakończenia: 31.07.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:0,00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.