eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Żywiec › Dostawa owoców i warzyw do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-04-03

Żywiec: Dostawa owoców i warzyw do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Numer ogłoszenia: 75534 - 2015; data zamieszczenia: 03.04.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 44498 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Krasińskiego 13, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 33 8605000, faks 33 8605083.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa owoców i warzyw do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa owoców i warzyw do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, uwzględniający rodzaj oraz ilość zamawianych produktów, określa wykaz stanowiący Załącznik nr 6 do specyfikacji. 3. Ilości podane przez Zamawiającego w wykazie stanowiącym Załącznik Nr 6 do Specyfikacji są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na produkty będzie odbiegać od ilości wskazanych w wykazie. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych produktów oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych produktów, w oparciu o składane przez Zamawiającego bieżące zapotrzebowanie. 4. Dostarczony towar powinien być w pierwszym gatunku, odpowiadać przepisom i normom obowiązującym na terenie Unii Europejskiej oraz Polski w zakresie przedmiotu zamówienia w tym produkty powinny posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta. 5. Zamawiający dopuszcza zmianę wielkości opakowania oferowanego produktu (w granicach +/- 20%) pod warunkiem przyjęcia do wyceny ofertowej wielkości opakowania wskazanego w Wykazie produktów - zał. nr 6 do Specyfikacji, z jednoczesnym dokonaniem: a) proporcjonalnego zwiększenia ceny jednostkowej produktu w wypadku, gdy wielkość oferowanego opakowania jest mniejsza niż wskazane w Wykazie produktów; b) proporcjonalnego zmniejszenia ceny jednostkowej produktu w wypadku, gdy wielkość oferowanego opakowania jest większa niż wskazane w Wykazie produktów. 6. Realizacja zamówienia następować będzie sukcesywnie (częściami) w miarę potrzeb, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem zamawiającego. Dostawa poszczególnych elementów zamówienia następować będzie po wcześniejszym złożeniu zamówienia telefonicznie, mailem lub faxem. 7. Towar będzie dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie). 8. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy na dzień przed dostawą do godz. 15:00. 9. Towar ma być dostarczany do Zespołu Szkół Elektryczno-Mechanicznych w Żywcu, staraniem i kosztem Wykonawcy między godziną 7:00 a 8:00. Produkty muszą być dostarczane do Zamawiającego w warunkach zapewniających jego wysoką jakość i brak uszkodzeń. 10. Wykonawca dostarcza towar do magazynu kuchni. 11. Produkty podane w wykazie stanowiącym Załącznik Nr 6 do Specyfikacji objęte są następującymi stawkami podatku VAT: a) od poz. 1 do poz. 40 - 5%; b) od. poz. 41 do poz. 50 - 8%;.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.22.10.00 - Warzywa 03.22.11.00 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste 03.22.22.00 - Owoce cytrusowe 03.22.23.00 - Owoce inne niż tropikalne 03.22.23.30 - Owoce pestkowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.04.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Warzyw i Owoców Czulak Barbara, ul.Fabryczna 1, 34-300 Żywiec, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50644,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 44466,27

  • Oferta z najniższą ceną: 44466,27 / Oferta z najwyższą ceną: 44466,27

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.