eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bardo › Dostawa produktów spożywczych wraz z transportem

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-05-14

Bardo: Dostawa produktów spożywczych wraz z transportem
Numer ogłoszenia: 75067 - 2013; data zamieszczenia: 14.05.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Opolnica 58, 57-256 Bardo, woj. dolnośląskie, tel. 74 8171259, faks 74 8171259.

  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.dpsopolnica.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych wraz z transportem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów spożywczych wraz z transportem z następujących grup: 1. produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne-kod PCV 15100000-9; 2. owoce, warzywa i podobne produkty- kod PCV15300000-1; 3. pieczywo, świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie- kod PCV 15810000-9; 4. mleko i produkty mleczarskie- kod PCV 15500000-3; 5. różne produkty spożywcze-kod PCV 15800000-6 + jaja-kod PCV 03142500-3; 6. ryby przetworzone i konserwowane-kod PCV 15200000-0.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.10.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 18.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania czynności i działalności objętych zamówieniem zgodnie z wymogami ustawowymi; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania tego zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie tego zadania; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku p.z.p. Potwierdzeniem spełnienia tych warunków będzie złożenie oświaedczenia przez dostawcę w formularzu ofertowym, załącznik nr 1

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Potwierdzeniem spełnienia tych warunków będzie złożenie oświadczenia przez dostawcę w formularzu ofertowym, załącznik nr 1

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Potwierdzeniem spełnienia tych warunków będzie złożenie oświadczenia przez dostawcę w formularzu ofertowym, załącznik nr 1

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Potwierdzeniem spełnienia tych warunków będzie złożenie oświadczenia przez dostawcę w formularzu ofertowym, załącznik nr 1

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Potwierdzeniem spełnienia tych warunków będzie złożenie oświadczenia przez dostawcę w formularzu ofertowym, załącznik nr 1

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Załącznik nr 1 formularz ofertowy i oświadczenie o spełnieniu warunków; Załącznik nr 2 oświadczenie o zapoznaniu w SIWZ; Załącznik nr 3 projekt umowy - do akceptacji; Załącznik nr 4 druk ofertowo-cenowy

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsopolnica.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Opolnica Nr 58, 57-256 Bardo, sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.06.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ZAMEK w Opolnicy Nr 58, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne-kod PCV 15100000-9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-cenowy ZAŁĄCZNIK NR 4/1, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: owoce, warzywa i podobne produkty-kod PCV 15300000-1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-CENOWY załącznik nr 4/2, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pieczywo, świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie-kod PCV 15810000-9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-CENOWY załącznik nr 4/3, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: mleko i produkty mleczarskie-kod PCV 15500000-3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-CENOWY załącznik nr 4/4, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/4.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: różne produkty spożywcze-kod PCV 15800000-6 + jaja-kod PCV 93142500-3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-CENOWY załącznik nr 4/5, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane-kod PCV 15200000-0.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: FORMULARZ OFERTOWO-CENOWY załącznik nr 4/6, SZCZEGÓŁOWY OPIS ZAMÓWIENIA załącznik nr 5/6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.