eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czerwony Bór › Dostawa WYROBÓW CZEKOLADOWYCH I CIASTKARSKICH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-03-11

Czerwony Bór: Dostawa WYROBÓW CZEKOLADOWYCH I CIASTKARSKICH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Numer ogłoszenia: 74416 - 2012; data zamieszczenia: 11.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" , Czerwony Bór 23, 18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie, tel. 86 216 36 04, faks 86 216 31 49.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa WYROBÓW CZEKOLADOWYCH I CIASTKARSKICH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Baton Bounty 57g szt. 1000 2. Baton Mars 42 g szt. 4000 3. Baton Kinder Bueno 43g szt. 1000 4. Baton Milky Way 21,5g szt. 300 5. Baton Kit Kat 40g szt. 1500 6. Baton Lion 43g szt. 7000 7. Baton Snickers 50g szt. 7000 8. Baton Twix 51 g Szt 1500 9. Baton Pawełek Szt 2000 10. Baton 3Bit 51 g Szt 2500 11. Czekolada Alpen Gold 100g szt. 2800 12. Czekolada Alpen Gold 100g-okienko szt. 1000 13. Czekolada Milka 100g szt. 5000 14. Czekolada Terravita 100g szt. 3000 15. Czekolada Wedel 100g szt. 6000 16. Krakersy Dr Gerard (paczkowane) Kg 300 17. Wafle Dr Gerard (paczkowane) Kg 300 18. Biszkopty Dr Gerard (paczkowane) Kg 300 19. Ciastka kruche nadziewane Dr Gerard (paczkowane) Kg 300 20. Ciastka kruche klasyczne Dr Gerard (paczkowane) kg 300 21. Pierniki Dr Gerard (paczkowane) kg 300 22. Ciastka w czekoladzie luz kg 15 23. Wafle luz kg 30 24. Ciastka kruche luz kg 100 25. Delicje Milka ChocoJaffa z musem toffi 128g szt. 200 26. Delicje szampańskie 147g Wedel szt. 3000 27. Ciastka Holenderskie w czekoladzie 188g szt. 2000 28. Ciastka Holenderskie bez czekolady 168g szt. 1000 29. Krakersy 180g szt. 200 30. Herbatniki Pieguski 120g czekolada-Wedel szt. 1500 31. Herbatniki Jeżyki 140g szt. 1200 32. Herbatniki Hit 250g szt. 3000 33. Herbatniki szkolne 50 g szt. 2000 34. Herbatniki afrykańskie ZOO-czekolada 170 g szt. 100 35. Ciastka Maślane 200g - Krakus szt. 1000 36. Biszkopty 120g szt. 600 37. Wafle Grześki 39g-czekolada szt. 3000 38. Wafel Princessa 36g szt. 1000 39. Wafel Prince Polo 42g szt. 3000 40. Wafle Familijne 180g szt. 3000 41. Wafle suche kwadratowe duże szt. 200 42. Dropsy HALLS szt. 500 43. Cukierki Baron Bang-Bang 170g szt. 100 44. Cukierki lodowe ICE Fresh 125g szt 200 45. Cukierki Kukułki 120g szt 300 46. Cukierki Raczki 120g szt. 300 47. Cukierki Werther s Original 90g szt. 200 48. Cukierki Nim2 90g szt. 50 49. Cukierki Choclairs 100g szt. 100 50. Cukierki Kopiko 120g szt. 100 51. Cukierki Alpen Liebe 125g szt. 200 52. Cukierki czekoladowe Mieszanka Wedlowska 220g szt. 200 53. Landrynki owocowe 90g szt. 2000 54. Landrynki miętowe 90g szt. 2000 55. Żelki AKUKU 90g szt. 50 56. Żelki Haribo Roulette 25g szt. 50 57. Żelki Miśki Jutrzenka 90g szt. 50 58. Draże Skawa 90g szt. 100 59. Draże Skawa 70g szt. 100 60. Draże Tic Tac 16g szt. 100 61. Guma rozpuszczalna Mamba 27,5g szt. 50 62. Czekoladki Kinder 50g szt. 300 63. Jajko Kinder Niespodzianka 20g szt. 1000 64. Drops Mentos 33g szt. 150 65. Lizak owocowy szt. 2000 66. Lizak Chupa Chups szt. 2000 67. Paluszki Aksam 250g szt. 50 68. Paluszki Lajkonik 200g szt. 1500 69. Talarki Krakowskie Lajkonik 170g szt. 50 70. Precelki Lajkonik 130g szt. 50 71. Rogal 7 Days 65g szt. 3000 72. Bombonierka Merci 250g szt. 200 73. Bombonierka Vobro 140g szt. 100 74. Bombonierka Rafaello 150g szt. 200 75. Baryłki Wedel 200g szt. 50 76. Bombonierka Toffifee 125g szt. 300 77. Chałwa 50g szt. 1000 78. Ptasie mleczko 420g Wedel szt. 150 79. Ciasto Dan Cake 400g szt. 400 80. Sezamki 27g szt. 500 81. Pierniki alpejskie Wedel 160 g szt. 150 82. Cukierki owocowe luz kg 100 83. Cukierki śliwka w czekoladzie luz kg 100 84. Czekoladki Baronetki luz kg 100 85. Słomka ptysiowa luz kg 30 86. Krówka luz kg 50 87. Cukierki czekoladowe Solidarność luz kg 100 88. Cukierki czekoladowe Wawel luz kg 100.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze 15.82.00.00 - Sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie przedłożonego w ofercie oświadczenia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie przedłożonego w ofercie oświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie przedłożonego w ofercie oświadczenia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie przedłożonego w ofercie oświadczenia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie przedłożonego w ofercie oświadczenia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej Bielik z siedzibą w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23 18-400 Łomża,.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.03.2012 godzina 12:00, miejsce: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej Bielik z siedzibą w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23 18-400 Łomża,.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.