To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-03-30
Warszawa: usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy w okresie od 1.04.2016 r. do 31.03.2017 r.
Numer ogłoszenia: 71442 - 2016; data zamieszczenia: 30.03.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 43604 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Targówek miasta stołecznego Warszawy, ul. Św. Wincentego 87, 03-291 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 277 02 50, faks 22 370 25 32.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy w okresie od 1.04.2016 r. do 31.03.2017 r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zamówienie zostało podzielone na 3 następujące części : Część nr 1: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 1, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 70 posiłków dziennie . Wielkość zamówienia dla części nr 1 Zamawiający szacuje do 25 000 posiłków. Część nr 2: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 2, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 35 posiłków dziennie. Wielkość zamówienia dla części nr 2 Zamawiający szacuje do 13 000 posiłków. Część nr 3: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 3, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 15 posiłków dziennie . Wielkość zamówienia dla części nr 3 Zamawiający szacuje do 6 000 posiłków. Szacunkowa ilość osób korzystających z posiłków w każdym miesiącu obowiązywania umowy : dla części I - 70 osób, dla części II - 35 osób, dla części III - 15 osób..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 1, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 70 posiłków dziennie .
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Marfi Sp. z o.o., Kondratowicza 25, 03-285 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 275000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 275000,00
Oferta z najniższą ceną: 275000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 275000,00
Waluta: PLN .
Część NR: 3
Nazwa: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 3, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 15 posiłków dziennie .
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma Gastronomiczna Naumowicz Andrzej, Stalowa 20/22, 03-426 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 63000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 63000,00
Oferta z najniższą ceną: 63000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 63000,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Naprawa 9 świetlików w dachu hali sportowej w budynku Ośrodka Sportu i Rekreacji m.st. Warszawy w Dzielnicy Włochy przy ul. Gładkiej 18, 02-172 Warszawa
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych: gen. W. Andersa 13 m 17, Jana Pawła II 32 m 41 (w podziale na 2 części)
- Skwer przy filii Bielańskiego Ośrodka Kultury ul. Estrady
- Remont balkonów wraz z wykonaniem nowej wyprawy elewacyjnej od spodu balkonów (bez balkonów w lokalu nr 15 i 40) w budynku mieszkalnym przy ul. Włókienniczej 51 w Warszawie.
- Remont lokali mieszkalnych - pustostanów na terenie Dzielnicy Ochota m.st. Warszawy
- Dostawa artykułów spożywczych do bielańskich placówek
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
- Usługa hotelarska i restauracyjna na potrzeby organizacji dorocznej konferencji psychologicznej
- Świadczenie usług pośrednictwa w zakresie zakupu: biletów lotniczych i kolejowych na zagraniczne i krajowe przewozy pasażerskie, miejsc hotelowych oraz usług konferencyjno-gastronomicznych (...)
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.