eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gródek n/Dunajcem › Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-04-07

Gródek n/Dunajcem: Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Numer ogłoszenia: 70140 - 2008; data zamieszczenia: 07.04.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 37527 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej, Bartkowa, 33-318 Gródek n/Dunajcem, woj. małopolskie, tel. 018 4401064, fax 018 4401065.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa, wędlin, wyrobów wędliniarskich sklasyfikowanych w grupie: GRUPA I - Mięsa wołowe, wieprzowe i wyroby wędliniarskie. Mięso woł - udziec. kl extra Kg 1500 Mięso woł pieczeniowe Kg 150 Pieczeń wieprzowa -szynka Kg 250 Schab b/kości Kg 750 Karczek b/kości Kg 950 Mięso Wołowe gulasz kl.I Kg 100 Mięso wieprzowe gulasz k.I Kg 80 Polędwica woł -mięso Kg 80 Cielęcina - udziec cielęcy Kg 80 Łopatka cielęca b/kości kg 70 Flaki wołowe Kg 70 Wątroba wieprzowa Kg 50 Żeberka wieprzowe kl. Extra Kg 100 Golonka wieprzowa -przednia kg 100 Baleron wieprzowy Kg 230 Polędwica sopocka Kg 230 Kieł szynk wieprzowa.szynkówka Kg 110 Kiełbasa mortadela Kg 70 Boczek gotowany Kg 100 Boczek wędzony Kg 170 Rolada z boczku kg 50 Szynka wiejska extra (domowa) Kg 350 Szynka gotowana Kg 80 Kabanosy wieprzowe Kg 100 Szynka pieczona wieprzowa Kg 100 Schab pieczony Kg 250 Kiełbasa swojska extra Kg 150 Kiełbasa krakowska sucha kg 60 Kiełbasa toruńska Kg 300 Kiełbasa głogowska kg 70 Kiełbasa rillowi lub równoważna Kg 90 Kiszka Kg 100 Salceson wiejski Kg 200 Serca wieprzowe kg 40 Ozorki wieprzowe kg 40 Pasztetowa kg 30 Słonina kg 50 Kiełbasa biała Kg 80 Kiełbasa krakowska pieczona kg 80 Szynka konserwowa wieprzowa Kg 150 Pasztet pieczony Kg 100 GRUPA II ( Mięsa drobiowe i wyroby drobiowe ) NAZWA ASORTYMENTU j.m Ilość Filet drobiowy Kg 600 Udka drobiowe Kg 550 Mięso z indyka - filet Kg 300 Dramstki drobiowe (pałki) Kg 90 Porcje rosołowe Kg 350 Skrzydełka drobiowe Kg 100 Kurczak wędzony kg 70 Kabanosy drobiowe Kg 150 Parówki drob (hot-dogowe -extra) Kg 300 Pasztetowa drobiowa Kg 50 Polędwica z indyka ( wędlina ) Kg 130 Polędwica z kurczaka (wędlina) Kg 130 Filet indyka (wędlina-królewski) Kg 100 Polędwica drobiowa extra Kg 70 Szynka z indyka Kg 200 Szynka z kurczaka (baton) Kg 50 Wątroba drobiowa Kg 40 Żołądki drobiowe kg 100 Salceson drobiowy kg 40

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.32 - Wędliny wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 114890 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: mięsa wieprzowe, wołowe, wyroby.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.04.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Masarski Tadeusz Furtak, Rożnów 35, 33-316 Rożnów, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 88892.70
  • Oferta z najniższą ceną: 88892.70 / oferta z najwyższą ceną: 93968.5
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Mięsa drobiowe i wyroby drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.04.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20A, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 25997.30
  • Oferta z najniższą ceną: 25997.30 / oferta z najwyższą ceną: 27089.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.