eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Namysłów › Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-01-10

Namysłów: Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie.
Numer ogłoszenia: 6897 - 2008; data zamieszczenia: 10.01.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 242866 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej W Namysłowie, ul. Bohaterów Warszawy, 46-100 Namysłów, woj. opolskie, tel. 077 4100358, fax 077 4100358.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Boh. Warszawy 21 w Namysłowie przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy - szczegółowy wykaz produktów określa tabela zamieszczona poniżej. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (rodzaj i ilość produktów, które należy dostarczyć). Wykonawca zobowiązany jest do dostarczania produktów z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6 (Produkty mięsno - wędliniarskie). Lp. Nazwa artykułu j.m. Zużycie roczne (orientac.) 1. Baleron kg 30 2. Boczek b/k b/s kg 80 3. Boczek blok kg 40 4. Boczek kresowy kg 60 5. Boczek rolada kg. 50 6. Boczek wędzony parzony kg. 60 7. Flaki krojone kg. 100 8. Karczek bez kości kg. 180 9. Kaszanka czarna kg. 100 10. Kaszanka domowa kg 100 11. Kaszanka grill kg. 100 12. Kiełbasa biała gruba parzona kg. 40 13. Kiełbasa boczkowa kg. 80 14. Kiełbasa chłopska kg. 50 15. Kiełbasa czosnkowa kg. 30 16. Kiełbasa debreczyńska kg. 250 17. Kiełbasa kanapkowa kg. 120 18. Kiełbasa kresowa kg. 30 19. Kiełbasa mielonka kg. 50 20. Kiełbasa mortadela kg. 80 21. Kiełbasa parówkowa kg. 80 22. Kiełbasa podlaska kg. 50 23. Kiełbasa podwawelska kg. 150 24. Kiełbasa rożnowa kg. 50 25. Kiełbasa serdelki kg. 90 26. Kiełbasa szynkowa kg. 150 27. Kiełbasa śląska kg. 50 28. Kiełbasa wojska kg. 50 29. Kości schabowe, kark ,mostek kg. 280 30. Łopatka b/k kg. 80 31. Mielonka wiejska kg. 50 32. Mięso gulaszowe kg. 200 33. Ogonówka kg. 30 34. Parówki folia kg. 100 35. Pasztet farmera kg. 80 36. Pasztet gruby kg. 80 37. Pasztet wędzony kg. 100 38. Pasztet zapiekany kg. 50 kg 900 39. Pieczeń drobiowa kg. 50 kg 100 40. Pieczeń królewska kg. 40 41. Pieczeń myśliwego kg. 80 42. Pieczeń rzymska kg. 30 43. Przysmak burmistrza kg. 40 44. Przysmak ziołowy kg. 40 45. Rolada firmowa kg. 50 46. Salceson biały podrobowy kg. 90 47. Salceson czarny domowy kg. 90 48. Salceson marynarski kg 90 49. Salceson ozorkowy czarny biały kg 90 50. Salceson sercowy kg 50 51. Schab bez kośći kg 180 52. Serce kg 100 53. Smarowidło kg 50 54. Szynka gotowana kg 40 55. Szynka blok kg 60 56. Szynka delikatesowa kg 100 57. Szynka golonkowa kg 50 58. Szynka konserwowa kg 50 59. Szynka tyrolska kg 50 60. Żeberka kg 100 Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6 (Produkty mięsno - wędliniarskie). Nie dopuszcza się składania ofert częściowych. Miejsce realizacji zamówienia: siedziba Zamawiającego.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 37926,2 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Dostawy mięsa i wędlin.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.01.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Rzeźnictwo-Wedliniarstwo Józef, Sylwester i Jolanta Maryniak Sp. j., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 37914.10
  • Oferta z najniższą ceną: 37914.10 / oferta z najwyższą ceną: 37914.10
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.