To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-03-22
Kamińsk: Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 66867 - 2012; data zamieszczenia: 22.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 43811 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kamińsku, ul. XXX - lecia 1, 11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 7617400, faks 089 7617444.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Więziennictwo.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych według następujących części: Część 1 1) Konserwa mięsna typu tyrolska w ilości 2 000,10 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 300 g z uchwytem do otwierania; zawartość mięsa minimum 65 %; niska zawartość tłuszczy; smak i zapach charakterystyczny dla konserw mięsnych; konsystencja farszu konserwy jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach; 2) Konserwa mięsna typu turystyczna w ilości 2 000,10 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 300 g z uchwytem do otwierania; zawartość mięsa minimum 45 %; niska zawartość tłuszczy; smak i zapach charakterystyczny dla konserw mięsnych; konsystencja farszu konserwy jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach; 3) Konserwa mięsna typu mielonka w ilości 2 000,10 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 300 g z uchwytem do otwierania; zawartość mięsa nie mniej niż 45 %; niska zawartość tłuszczy; smak i zapach charakterystyczny dla konserw mięsnych; konsystencja farszu konserwy jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach; 4) Konserwa mięsna w ilości 1 495,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 130 g z uchwytem do otwierania; zawartość mięsa nie mniej niż 45 %; niska zawartość tłuszczy; smak i zapach charakterystyczny dla konserw mięsnych; konsystencja farszu konserwy jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach; Część 2 1) Pasztet konserwowy drobiowy w ilości 2 610,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 290 g z uchwytem do otwierania; zawartość drobiu minimum 30 %; konsystencja farszu konserwy jednolita; 2) Pasztet konserwowy wieprzowy w ilości 2 610,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 290 g z uchwytem do otwierania; zawartość wieprzowiny minimum 30 %; niska zawartość tłuszczy, konsystencja farszu konserwy jednolita 3) Pasztet drobiowy z papryką w ilości 1 937,00 kg, wymagania jakościowe: gramatura opakowania 131 g; zawartość drobiu minimum 30 %; niska zawartość tłuszczy; konsystencja farszu jednolita; smak i zapach charakterystyczny dla pasztetów drobiowych z papryką; 4) Pasztet drobiowy z pomidorami w ilości 1 937,00 kg, wymagania jakościowe: gramatura opakowania 131 g; zawartość drobiu minimum 30 %; niska zawartość tłuszczy; konsystencja farszu jednolita; smak i zapach charakterystyczny dla pasztetów drobiowych z pomidorami; Część 3 1) Konserwa rybna - szprot w pomidorach w ilości 2 010,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 330 g z uchwytem do otwierania; zawartość ryby minimum 50 %; konsystencja farszu konserwy jednolita; smak i zapach charakterystyczny dla konserw rybnych w pomidorach; 2) Konserwa rybna - szprot w oleju - szprot w ilości 2 010,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 330 g z uchwytem do otwierania; zawartość ryby minimum 50 %; konsystencja farszu konserw jednolita; smak i zapach charakterystyczny dla konserw rybnych w oleju; 3) Paprykarz rybny - typu szczeciński w ilości 3 828,00 kg, wymagania jakościowe: masa netto puszki 330 g z uchwytem do otwierania; zawartość ryby nie mniej niż 30 %; konsystencja farszu konserw jednolita; smak i zapach charakterystyczny dla paprykarzu rybnego.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.03.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Usługowo- Handlowe ALIWESA spółka jawna Krzysztof Baranowski, Cezary Baranowski, ul. Warszawska 22, 11-200 Bartoszyce, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50954,82 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 47548,32
Oferta z najniższą ceną: 43329,98 / Oferta z najwyższą ceną: 78519,94
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.03.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ABER Sp. z o. o. 00-113 Warszawa ul. Emilii Plater 53 ODDZIAŁ W OLSZTYNIE, ul. Sprzętowa 3, 10-467 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52649,34 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 46791,26
Oferta z najniższą ceną: 46791,26 / Oferta z najwyższą ceną: 57597,22
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.03.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- HARTES sp. j. P. Polakowski, T. Polakowski, D. Studziński, ul. Grunwaldzka 60-66, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39135,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 49946,34
Oferta z najniższą ceną: 49946,34 / Oferta z najwyższą ceną: 55320,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie - w podziale na części
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia PIP według 7 części
- Sukcesywna dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w 2024 r." cz. 2
- Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Radzyminie z podziałem na zadania
- Dostawa Artykułów Spożywczych Dla Domu Pomocy Społecznej w Jarosławiu od 01.07.2024 do 31.12.2024
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.