eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-04-01

Kraków: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Numer ogłoszenia: 64708 - 2008; data zamieszczenia: 01.04.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 32879 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej, os. Zgody, 31-951 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6460303, 6460100, fax 012 6460199.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Straż Pożarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Zapotrzebowanie na mięso, wędliny i podroby przez 1-go rok: 1. Baleron gotowany wieprzowy 600 kg. 2. Baleron pieczony 130 kg. 3. Boczek faszerowany 210 kg. 4. Boczek wędzony bez żeberek 540 kg. 5. Filet z indyka wędzony 400 kg. 6. Filet z piersi kurczaka surowy 500 kg. 7. Flaki wołowe surowe 1000 kg. 8. Golonka wieprzowe surowe 150 kg. 9. Kabanos wieprzowy 160 kg. 10. Kark wieprzowy z/k 500 kg. 11. Kiełbasa biała grilowa 600 kg. 12. Kiełbasa krakowska drobiowa 20 kg. 13. Kiełbasa krakowska sucha 280 kg. 14. Kiełbasa małopolska 120 kg. 15. Kiełbasa mortadela 200 kg. 16. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 360 kg. 17. Kiełbasa toruńska 800 kg. 18. Kiełbasa wiejska 100 kg. 19. Kiełbasa zielonogórska 20 kg. 20. Kiełbasa zwyczajna 150 kg. 21. Kiszka jęczmienna 500 kg. 22. Kiszka pasztetowa 500 kg. 23. Kości wołowe 500 kg. 24. Łopatka wieprzowa bez skóry i tłuszczu z/k 2100 kg. 25. Mięso wołowe b/k 400 kg. 26. Nogi wieprzowe 200 kg. 27. Ogony wieprzowe 190 kg. 28. Parówki cienkie 310 kg. 29. Pasztet pieczony 300 kg. 30. Pieczeń rzymska 200 kg. 31. Pieczeń wiedeńska 150 kg. 32. Pierś z indyka surowa 500 kg. 33. Polędwica sopocka 200 kg. 34. Polędwica wołowa surowa 100 kg. 35. Porcje rosołowe 2000 kg. 36. Salceson domowy 150 kg. 37. Salceson z drobiu 450 kg. 38. Schab z kością surowy i polędwiczką 1000 kg. 39. Schab pieczony b/k 100 kg. 40. Słonina 540 kg. 41. Smalec 300 kg. 42. Szynka wieprzowa gotowana 600 kg. 43. Szynka wieprzowa pieczona 410 kg. 44. Szynka wieprzowa surowa bez skóry i biodrówki 2000 kg. 45. Wątroba wieprzowa 500 kg. 46. Wątroba z drobiu 200 kg. 47. Żeberka wieprzowe paski 350 kg. 48. Żołądki z drobiu 400 kg. 49. Boczek surowy b/k 120 kg. 50. Kurczak świeży 300 kg. Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 148932,45 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.03.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego Janpol Jan i Jerzy Słomka s.j., ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 148932.45
  • Oferta z najniższą ceną: 148932.45 / oferta z najwyższą ceną: 187926,62
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.