eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Góra Kalwaria › Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-03-08

Góra Kalwaria: Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia.
Numer ogłoszenia: 63800 - 2010; data zamieszczenia: 08.03.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej w Górze Kalwarii , ul. Pijarska 40, 05-530 Góra Kalwaria, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7272907, faks 0-22 7273336.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Pomoc Społeczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia. Przedmiot główny zamówienia: CPV: 55300000-3 - usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków. Przedmiot dodatkowy zamówienia: CPV: 55524000-9 - usługi dostarczania posiłków do szkół, CPV: 55521200-0 - usługi dowożenia posiłków. 2. Zakres zamówienia: Z posiłków korzystać będą klienci Ośrodka Pomocy Społecznej w szczególności: osoby niepełnosprawne, starsze, ubogie, bezrobotne, rodziny dysfunkcyjne, dzieci. 2.1 Wydawanie i dowóz posiłków będzie realizowany w Górze Kalwarii i na terenie gminy Góra Kalwaria podzielonej na 3 rejony: Opis części zamówienia Rejon - część I - Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna, Ługówka - około 50 posiłków dziennie. Rejon - część II - Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska - około 50 posiłków dziennie. - Lokal do wydawania posiłków musi znajdować się na terenie miasta Góra Kalwaria, na terenie zamkniętym ulicami: - Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej; - Wydawane posiłki to ok. 70 % wszystkich posiłków. Rejon - część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 1200-1500. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 150 osób - około 20 % dzieci - 3 części - dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła - umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych. 2.8 Zamawiający określa wielkość przedmiotu zamówienia na ok. 36 000 obiadów w terminie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. Liczba ta może się wahać w granicach 20% w zależności od faktycznych potrzeb. 2.9 Rozliczenia finansowe Wykonawcy usługi z Zamawiającym odbywać się będą na podstawie ilości faktycznie zrealizowanych, załączonych do faktury imiennych rozliczeń i ich ceny (wartości) jednostkowej. 2.10 Wykonawca otrzyma od Zamawiającego listę imienną wraz z adresami osób podopiecznych uprawnionych do otrzymania posiłku. 2.11 Przed rozpoczęciem realizacji zamówienia na kolejny miesiąc Wykonawca dostarczy Zamawiającemu jadłospis..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12,00-15,00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 150 osób - około 20 % dzieci (3 części) dziennie. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. (wsad do kotła) umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, tj. 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, tj. - nie zalegają z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub uzyskali przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, - decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie żywienia zbiorowego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach (wymaganych przez Zamawiającego i podanych w SIWZ) dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż Wykonawca spełnia wyżej wymienione warunki. W przypadku nie spełnienia chociażby jednego warunku Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania a jego oferta zostanie odrzucona. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjalnie technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz ofertowy, wypełniony i podpisany przez Wykonawcę - Załącznik Nr 1 do niniejszej SIWZ, 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, określonych w art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik Nr 3 do niniejszej SIWZ oraz oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych. 3. Pełnomocnictwo zgodne z obowiązującymi przepisami prawa, wystawione dla osoby (osób) upoważnionych do reprezentowania oferenta w toku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, o ile nie wynika ono z przedstawionych dokumentów.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.gorakalwaria.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Pomocy Społecznej 05-530 Góra Kalwaria ul. Pijarska 40.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Pomocy Społecznej 05-530 Góra Kalwaria ul. Pijarska 40 Pokój nr 1 - sekretariat..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część I - Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna, Ługówka - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12:00-15:00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci - dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.12.00-0, 55.52.40.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część II - Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska - około 50 posiłków dziennie. - Lokal do wydawania posiłków musi znajdować się na terenie miasta Góra Kalwaria, na terenie zamkniętym ulicami: - Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej; - Wydawane posiłki to ok. 70 % wszystkich posiłków. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12:00-15:00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12,00-15,00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.