eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wejherowo › Zakup i dostawa produktów ogólnospożywczych na potrzeby żywienia w Domu Pomocy Społecznej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2017-12-08



Ogłoszenie nr 630019-N-2017 z dnia 2017-12-08 r.

Dom Pomocy Społecznej: Zakup i dostawa produktów ogólnospożywczych na potrzeby żywienia w Domu Pomocy Społecznej
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny 29657800000, ul. ul. Przebendowskiego  1 , 84200   Wejherowo, woj. pomorskie, państwo Polska, tel. 0-58 672-15-91, e-mail dpswejherowo@interia.pl, faks 0-58 672-67-11.
Adres strony internetowej (URL): www.dpswejherowo.com.pl
Adres profilu nabywcy: DPS.AG.3310.1.17.BK
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
1. Komunikacja między zamawiającym a Wykonawcami odbywa się zgodnie z wyborem Zamawiającego za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. - Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście, za pośrednictwem posłańca, faksu lub przy użyciu środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2013 r. poz. 1422, z 2015 r. poz. 1844 oraz z 2016 r. poz. 147 i 615). 2. Jeżeli Zamawiający lub Wykonawca przekazują oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje za pośrednictwem faksu lub przy użyciu środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, każda ze stron na żądanie drugiej strony niezwłocznie potwierdza fakt ich otrzymania.
Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa produktów ogólnospożywczych na potrzeby żywienia w Domu Pomocy Społecznej
Numer referencyjny: DPS.AG.3310.1.17.BK
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
6


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: szt. . 60 Ananasy w syropie 565g, szt. 15 Brzoskwinie w syropie 820 ml, szt. 30 Aromaty do ciast - 5ml,, sz.600 Budyń 40g, szt. 90 Chrzan 170g-szt. 90,, kg 40 Cukier puder op. 1kg/0,5kg , kg 1000 Cukier torebki op. 1kg/0,5kg , szt-230 Cukier waniliowy 32g, szt.100 Cynamon 20g, szt.50 Czosnek granulowany 20g szt. 30 Ćwikła z chrzanem 350ml szt.250 Ćwikła z chrzanem 350ml, szt. 300 Fasolka szparagowa 820g, op.30 Fix Knorr do potraw chińskich 39g, op.20 Fix Spaghetti Bolognese 44g-op., szt.300 Galaretki owocowe 75g-szt., szt.200 Groszek konserwowy400g-szt, szt.470 Herbata granulowana 80g - szt., op.1200 Herbatniki petit 50g- op. szt.90 Kakao200g-szt, kg 45 Kasza gryczana 1kg (0,5kg) = op., kg 245 Kasza manna 1kg /05kg = op., kg 70 Kasza wiejska 1kg/0,5kg = op., op. 60 Kawa zbożowa 500g-op, szt.295 Keczup łagodny480g-szt.Zawartość pomidory od 190g - 200g na 100g keczupu, szt.700 Kisiel 40g-szt, szt.790 Kompot owocowy 900ml-szt, szt.180 Koncentrat pomidorowy 900g -szt., op.45 Kucharek przyprawa do potraw 1kg-op., szt.80 Kukurydza konserwowa 400g., szt.280 Kwasek cytrynowy 20g-szt., sz.160 Liście laurowe 7g-szt, szt.220 Majeranek7g -szt., szt.150 Majonez Winiary 900ml-szt., kg 20 Mak., szt.200 Makaron kolanko 500g- szt., szt. 190 Makaron nitki 500g-szt, szt. 190 Makaron świderki 500g-szt , szt. 50 Makaron łazanki 500g-sz,t szt. 50 Makaron spaghetti 500g-szt, szt.260 Marchew z groszkiem 920g-szt, szt.50 Marmolada 600g-szt, kg 125 Mąka tortowa typ 450, kg 630 Mąka wrocławska typ 500, kg 50 Mąka ziemniaczana, szt.90 Miód sztuczny 380g-szt., szt.280 Musztarda 480g-szt., sz.15 Ocet spirytusowy 10% -0,5 litra, szt.280 Ogórki konserwowe 900g-szt. szt.20 Olej rzepakowy1 litr -szt., szt.85 Olej rzepakowy 3 litr -szt., szt.180 Papryka mielona słodka i ostra 20g-szt., szt.20 Papryka konserwowa szt-900 m., op.50 Pieprz cytrynowy20g- op., szt.280 Pieprz naturalny czarny cały/mielony15g-szt. szt..55 Pieprz ziołowy mielony20g., kg 100 Płatki owsiane zwykłe 1kg / 0,5kg , szt.120 Powidła290g -szt., szt.50 Proszek do pieczenia 18g-szt, szt.15 Przyprawa do piernika 20g-szt op. 5 Przyprawa Goździki całe 10g-op., op. 5 Przyprawa Kminek cały/mielony 20g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op.. szt.30 Przyprawa ziołowa Bazylia 10g-szt., op.10 .Przyprawa ziołowa Estragon10g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Kolendra17g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Lubczyk 10g-op., op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g, op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g op.15 Przyprawa ziołowa Rozmaryn 10g-op., op.20 Przyprawa ziołowa Tymianek 10g-op., op. 65 Rodzynki -Sułtanki 100g op., kg 350 Ryż biały długoziarnisty 1kg , szt.15 Soda oczyszczona 60g -szt., op. 15 Sos do spaghetti Łowicz netto 350g-op., op.15 Sos słodko-kwaśny Łowicz netto 350g-op., kg 380 Sól paczkowana 1kg-op., szt. 500 Syrop 500 ml -szt., kg 1 Śliwki suszone , op.20 Śliwki suszone kalifornijskie100g-op., op.140 Winiary przyprawa w płynie do zup, sosów, sałatek 1000g-op., szt.150 Ziele angielskie 15g-szt., szt.265 Żelatyna50g-szt, szt.15 Żurek w butelce 0,5l-szt kg 40 boczek rolowany z przyprawami kiełbasa gruba, kg 64 baleron wędzony parzony, kg 50 biała parzona, kg 35 blok szynkowy wieprzowy konserwowy kiełbasa gruba, kg 25 bukowa kiełbasa cienka, kg 100 drobiowa z piersią kurczaka kiełbasa cienka, kg 16 jałowcowa kiełbasa cienka, kg 15 kaszanka, kg 70 golonkowa kiełbasa gruba, kg 70 krakowska parzona kiełbasa gruba, kg 33 metka kaszubska, kg 33 metka łososiowa, kg 50 mielonka turystyczna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela popularna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela z szynką kiełbasa gruba, kg 35 ogonówka wieprzowa wędzona parzona, kg 155 parówki wieprzowe PC, kg 80 pasztet drobiowy zapiekany, kg 75 pasztetowa wieprzowa luksusowa, kg 40 pieczeń chlebowa kiełbasa gruba , kg 60 podwawelska kiełbasa cienka, kg 40 polędwica miodowa kiełbasa gruba, kg 20 polędwica sopocka, kg 70 polędwica z warzywami z indyka kiełbasa gruba, kg 58 przekładaniec z indykiem kiełbasa gruba, kg 20 salceson czarny ozorkowy z mięsa wieprzowego i ozorów, kg 95 salceson drobiowy, kg 17 salceson włoski, kg 300 serdelki wieprzowe, kg 35 szynka tyrolska kiełbasa gruba, kg 35 szynka w galarecie kiełbasa gruba, kg 60 szynka wędzona gotowana, kg 35 szynka z fileta indyka kiełbasa gruba, kg 30 szynkówka dębicka kiełbasa gruba, kg 76 szynkówka wieprzowa kiełbasa gruba, kg 100 śląska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 107 śląska z indyka kiełbasa cienka, kg 40 toruńska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 15 zwyczajna kiełbasa cienka, kg 65 żywiecka kiełbasa gruba, kg 125 boczek wieprzowy wędzony surowy b/kości, kg 63 boczek wieprzowy wędzony parzony b/kości, kg 17 boczek wieprzowy świeży b/kości, kg 35 karkówka wieprzowa bez kości, kg 25 łopatka wieprzowa bez kości ,bez skóry, kg 195 mięso wieprzowe z szynki gulaszowe, kg 260 mięso wieprzowe z szynki drobne, kg 130 mięso drobiowe drobne, kg 70 słonina wieprzowa, kg 30 smalec wieprzowy, kg 88 schab wieprzowy bez kości, kg 346 szynka wieprzowa świeża bez kości, kg 20 wątroba wieprzowa, kg 350 żeberka wieprzowe, kg 900 porcje rosołowe drobiowe, kg 845 kurczaki, kg 250 piersi /filet/ z kurczaka, kg 90 wątroba drobiowa, kg115 Żołądki drobiowe szt.3000 jogurt owocowy 150g, szt.50 kefir 1 litrowy, szt.10 margaryna Demla, szt.100 margaryna rama "szt.=450g , kg 70 margaryna palma , kg 1090 masło ekstra 82% zawartość tłuszczu kostka 200g,, litrów 1040 , szt. 1040 maślanka mrągowska szt.1 litr, szt.8500 mleko folia 2% 1 litrowe op., szt.1000 mleko karton 2% 1 litrowe op., kg 45 ser żółty twardy edamski, kg 45 ser żółty twardy gouda, kg 35 ser żółty twardy morski, kg 100 ser żółty twardy salami, kg 45 ser żółty twardy tylżycki, kg 160 ser topiony kostka 100g, szt.775 serek homogenizowany maćkowy , szt.1070 serek ostrowie smakowy szt.120g, szt.50 śmietana 36% op.0.5 litra, lit.360 śmietana 185 luzem, kg 420 twaróg foremka półtłusty , kg 270 Filet z dorsza ze skórą, kg 25 Karp patroszony bez głów, kg 28 Kostka rybna mrożona, kg 30 Leczo rybne, szt. 75 Makrela w pomidorach szt=170g netto, kg 200 Makrela wędzona patroszona b/głów, kg 115 Masełko rybne, kg 108 Mielone rybne z dorsza, kg 50 Płaty śledziowe solone, kg 140 Pstrąg patroszony, kg 12 Rolmopsy w occie, kg 31 Rolmopsy w oleju, kg 30 Sałatka rybna , kg 45 Tuszka śledziowa kg 30 Babki różne, kg 150 Bułka tarta szt.1100 Bułki paryskie 300g, szt. 30 Bułki szwedki 70g, szt. 1565 Chleb zwykły razowy 500g, szt.12000 Chleb zwykły krojony 500g, kg 20 Ciasto drożdżowe, kg 20 Ciasto kakaowe, kg 5 Drożdże, kg 20 Ciasto Drożdżowe z owocami,szt.1520, kg 20 Faworki, kg 24 Jabłecznik, kg 20 Miodownik , szt. 305 Pączki 100g, kg 15 Sernik, Kg 150 Arbuz Miesiąc VII-VIII, Kg108 Banany Miesiąc I-IV , Kg108 Banany Miesiąc X-XII, pęczki80 Botwina Miesiąc V-VIII, Kg30 Bób, Główki250 Brokuły VI-XII, Kg30 Brukiew Miesiąc IX-II, Kg3 Brukselka Miesiąc I-III, Kg3 Brukselka Miesiąc X-XII, Kg60 Brzoskwinie VII-IX, Kg180 Buraki1kg Miesiąc I-III, Kg180 Buraki1kg Miesiąc IV-VI, Kg100 Buraki Miesiąc VII-IX, Kg180 Buraki Miesiąc X-XII, Kg90 Cebula Miesiąc I-III, Kg130 Cebula Miesiąc IV-VI, Kg130 Cebula Miesiąc VII-IX, Kg130 Cebula 1kg Miesiąc X-XII, Kg5 Cukinia Miesiąc IX, Kg30 Cytryny Miesiąc I-IV, Kg30 Cytryny Miesiąc V-XII, Kg20 Czereśnie, Kg1 Czosnek Miesiąc I-III, Kg1 Czosnek Miesiąc IV-VI, Kg1 Czosnek Miesiąc VII-IX, Kg1 Czosnek Miesiąc X-XII, Kg10 Dynia IX-XII, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc I-III, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc X-XII, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc I-III, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc X-XII, Kg70 Fasolka szparagowa Miesiąc VII-IX, Kg20 Groch , Kg45 Gruszki Miesiąc VIII-XII, Kg400 Jabłka Miesiąc I-III, Kg400 Jabłka Miesiąc IV-VI, Kg350 Jabłka Miesiąc VII-IX, Kg400 Jabłka Miesiąc X-XII, Szt. 4000 Jaja klasa L Miesiąc I-III, Szt. 4200 Jaja klasa L - Miesiąc IV-VI, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc VII-IX, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc X-XII, Główki100 Kalafior Miesiąc VI-VIII, Główki100 Kalafior Miesiąc IX-XII, Szt. 40 Kalarepa VI-IX, Kg100 Kapusta biała Miesiąc I-III, Główki60 Kapusta biała Miesiąc IV-VI, Główki60 Kapusta biała Miesiąc VII-X, Kg150 Kapusta biała Miesiąc XI-XII, Główki30 Kapusta czerwona Miesiąc X-XII, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc I-III, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc IV-VI, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc VII-IX, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc X-XII, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc I-III, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc IV-VI, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc VII-IX, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc X-XII, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc I-III, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc IV-VII, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc VIII-IX, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc X-XI,I Kg80 Kiwi, Pęczki175 Koperek Miesiąc I-III, Pęczki175 Koperek- Miesiąc IV-VI, Pęczki175 Koperek Miesiąc VII-IX, Pęczki175 Koperek- Miesiąc X-XII, Kg25 Maliny Miesiąc VII- VIII-IX, Kg45 Mandarynki Miesiąc I-III, Kg45 Mandarynki Miesiąc IV-VI Kg45 Mandarynki Miesiąc IX-XII, Kg500 Marchew Miesiąc I-III, Kg500 Marchew Miesiąc IV-VI, Kg500 Marchew Miesiąc VII-IX, Kg500 Marchew Miesiąc X-XII, Kg30 Morele Miesiąc VII-VIII, Kg60 Nektarynki Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc I-III, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc IV-VI, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc X-XII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc V-VII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc VIII-X, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc I-V, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc VI-XII, Kg15 Pieczarki Miesiąc I-III, Kg15 Pieczarki Miesiąc IV-VI, Kg15 Pieczarki Miesiąc VII-IX, Kg15 Pieczarki Miesiąc X-XII, Kg110 Pietruszka Miesiąc I-III, Kg110 Pietruszka Miesiąc IV-VI, Kg110 Pietruszka Miesiąc VII-IX, Kg110 Pietruszka Miesiąc X-XII, Kg30 Pomarańcze Miesiąc I-IV, Kg30 Pomarańcze Miesiąc X-XII, Kg100 Pomidory kl. I Miesiąc IV-VI, Kg300 Pomidory kl. I Miesiąc VII-IX, Kg200 Pomidory kl. I Miesiąc X-XII, Kg100 Por Miesiąc I-III, Kg100 Por Miesiąc IV-VI, Kg100 Por Miesiąc VII-IX, Kg100 Por Miesiąc X-XII, Kg5 Porzeczki Miesiąc VI-VIII, Kg20 Rzodkiew biała Miesiąc IX-XII, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc I-III, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc IV-VI, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc VII-IX, Pęczki45 Rzodkiewki i Miesiąc X-XII, Główki100 Sałata lodowa, Główki110 Sałata Miesiąc IV-VI, Główki110 Sałata Miesiąc VII-VIII, Główki110 Sałata Miesiąc IX- XII, Kg100 Seler Miesiąc I-III, Kg135 Seler Miesiąc IV-VI, Kg135 Seler Miesiąc VII-IX, Kg135 Seler Miesiąc X-XII, Kg5 Szczaw V-IX , Pęczki70 Szczypior Miesiąc I-III, Pęczki70 Szczypior Miesiąc IV-VI, Pęczki70 Szczypior Miesiąc VII-IX, Pęczki70 Szczypior Miesiąc X-XII, Kg100 Śliwki Miesiąc VII-X, Kg70 Truskawki Sezon V-VII, Kg45 Winogrono Miesiąc IX-XII, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc I-III, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc IV-VI, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc VII-IX, Pęczki1800 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc X-XII, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc I-III, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc IV-VI, Kg3300 Ziemniaki Miesiąc VII-IX, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc X-XII,

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15320000-7
15332200-6
15411000-2
15830000-5
15610000-7
15840000-8
15860000-4
15870000-7


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Tak
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Zgodnie z art.32 ust.3 Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień na zasadach określonych w art.67 ust.1 pkt 7 ustawy, polegających na zwiększeniu bieżących dostaw. Zamawiający szczegółowe warunki realizacji zamówienia określił we wzorze umowy stanowiącej załącznik nr 11 do siwz, a wielkość dostaw uzależniona będzie od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2018-12-31
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
2018-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: W celu potwierdzenia SPEŁNIENIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU Zamawiający żąda następujących dokumentów: 1. Oświadczenie potwierdzającego spełnienie wymagań związanych z wykonaniem zamówienia publicznego dotyczące zapewnienia bezpieczeństwa dostaw, a tym samym spełnienia koniecznych wymagań higieniczno - sanitarnych w procesie dostawy, produkcji i obrocie żywnością
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące zdolności technicznej. Wykonawca spełni ten warunek, jeżeli złoży: a) wykaz środków transportu przeznaczonych do realizacji dostaw w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi środkami
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

1.Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia; 2. Oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu.

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

1) Wypełnione szczegółowo formularze cenowo-ofertowe sporządzone według wzorów stanowiących załączniki nr 1,2,3,4,5,6 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2) Wypełniony formularz ofertowy według wzoru stanowiącego załącznik nr 7 do specyfikacji, 3) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 8 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 4) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 9 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 5) Oznaczenie części zamówienia, których wykonanie Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom wraz z podaniem przez Wykonawcę firm podwykonawców, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 13 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 6) Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy, jeżeli prawo do reprezentacji nie wynika z dokumentów rejestrowych załączonych do oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena brutto 60,00
termin realizacji dostawy 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zmiany obowiązującej stawki podatku VAT.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2017-12-18, godzina: 09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Postępowanie o udzielenia zamówienia prowadzi się z zachowaniem formy pisemnej w języku polskim, napisana czytelnym pismem. Wszelkie pisma sporządzone w językach obcych muszą być przetłumaczone na język polski. Podczas oceny ofert Zamawiający będzie opierał się na tekście przetłumaczonym.
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Zakup i dostawa różnych produktów spożywczych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:szt. . 60 Ananasy w syropie 565g, szt. 15 Brzoskwinie w syropie 820 ml, szt. 30 Aromaty do ciast - 5ml,, sz.600 Budyń 40g, szt. 90 Chrzan 170g-szt. 90,, kg 40 Cukier puder op. 1kg/0,5kg , kg 1000 Cukier torebki op. 1kg/0,5kg , szt-230 Cukier waniliowy 32g, szt.100 Cynamon 20g, szt.50 Czosnek granulowany 20g szt. 30 Ćwikła z chrzanem 350ml szt.250 Ćwikła z chrzanem 350ml, szt. 300 Fasolka szparagowa 820g, op.30 Fix Knorr do potraw chińskich 39g, op.20 Fix Spaghetti Bolognese 44g-op., szt.300 Galaretki owocowe 75g-szt., szt.200 Groszek konserwowy400g-szt, szt.470 Herbata granulowana 80g - szt., op.1200 Herbatniki petit 50g- op. szt.90 Kakao200g-szt, kg 45 Kasza gryczana 1kg (0,5kg) = op., kg 245 Kasza manna 1kg /05kg = op., kg 70 Kasza wiejska 1kg/0,5kg = op., op. 60 Kawa zbożowa 500g-op, szt.295 Keczup łagodny480g-szt.Zawartość pomidory od 190g - 200g na 100g keczupu, szt.700 Kisiel 40g-szt, szt.790 Kompot owocowy 900ml-szt, szt.180 Koncentrat pomidorowy 900g -szt., op.45 Kucharek przyprawa do potraw 1kg-op., szt.80 Kukurydza konserwowa 400g., szt.280 Kwasek cytrynowy 20g-szt., sz.160 Liście laurowe 7g-szt, szt.220 Majeranek7g -szt., szt.150 Majonez Winiary 900ml-szt., kg 20 Mak., szt.200 Makaron kolanko 500g- szt., szt. 190 Makaron nitki 500g-szt, szt. 190 Makaron świderki 500g-szt , szt. 50 Makaron łazanki 500g-sz,t szt. 50 Makaron spaghetti 500g-szt, szt.260 Marchew z groszkiem 920g-szt, szt.50 Marmolada 600g-szt, kg 125 Mąka tortowa typ 450, kg 630 Mąka wrocławska typ 500, kg 50 Mąka ziemniaczana, szt.90 Miód sztuczny 380g-szt., szt.280 Musztarda 480g-szt., sz.15 Ocet spirytusowy 10% -0,5 litra, szt.280 Ogórki konserwowe 900g-szt. szt.20 Olej rzepakowy1 litr -szt., szt.85 Olej rzepakowy 3 litr -szt., szt.180 Papryka mielona słodka i ostra 20g-szt., szt.20 Papryka konserwowa szt-900 m., op.50 Pieprz cytrynowy20g- op., szt.280 Pieprz naturalny czarny cały/mielony15g-szt. szt..55 Pieprz ziołowy mielony20g., kg 100 Płatki owsiane zwykłe 1kg / 0,5kg , szt.120 Powidła290g -szt., szt.50 Proszek do pieczenia 18g-szt, szt.15 Przyprawa do piernika 20g-szt op. 5 Przyprawa Goździki całe 10g-op., op. 5 Przyprawa Kminek cały/mielony 20g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op.. szt.30 Przyprawa ziołowa Bazylia 10g-szt., op.10 .Przyprawa ziołowa Estragon10g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Kolendra17g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Lubczyk 10g-op., op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g, op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g op.15 Przyprawa ziołowa Rozmaryn 10g-op., op.20 Przyprawa ziołowa Tymianek 10g-op., op. 65 Rodzynki -Sułtanki 100g op., kg 350 Ryż biały długoziarnisty 1kg , szt.15 Soda oczyszczona 60g -szt., op. 15 Sos do spaghetti Łowicz netto 350g-op., op.15 Sos słodko-kwaśny Łowicz netto 350g-op., kg 380 Sól paczkowana 1kg-op., szt. 500 Syrop 500 ml -szt., kg 1 Śliwki suszone , op.20 Śliwki suszone kalifornijskie100g-op., op.140 Winiary przyprawa w płynie do zup, sosów, sałatek 1000g-op., szt.150 Ziele angielskie 15g-szt., szt.265 Żelatyna50g-szt, szt.15 Żurek w butelce 0,5l-szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15800000-6, 15320000-7, 15332200-6, 15411000-2, 15610000-7, 15830000-5, 15840000-8, 15860000-4, 15870000-7

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Termin realizacji dostawy40,00
Cena brutto60,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Zakup i dostawa wędlin, mięsa, drobiu i ich przetworów
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:kg 40 boczek rolowany z przyprawami kiełbasa gruba, kg 64 baleron wędzony parzony, kg 50 biała parzona, kg 35 blok szynkowy wieprzowy konserwowy kiełbasa gruba, kg 25 bukowa kiełbasa cienka, kg 100 drobiowa z piersią kurczaka kiełbasa cienka, kg 16 jałowcowa kiełbasa cienka, kg 15 kaszanka, kg 70 golonkowa kiełbasa gruba, kg 70 krakowska parzona kiełbasa gruba, kg 33 metka kaszubska, kg 33 metka łososiowa, kg 50 mielonka turystyczna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela popularna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela z szynką kiełbasa gruba, kg 35 ogonówka wieprzowa wędzona parzona, kg 155 parówki wieprzowe PC, kg 80 pasztet drobiowy zapiekany, kg 75 pasztetowa wieprzowa luksusowa, kg 40 pieczeń chlebowa kiełbasa gruba , kg 60 podwawelska kiełbasa cienka, kg 40 polędwica miodowa kiełbasa gruba, kg 20 polędwica sopocka, kg 70 polędwica z warzywami z indyka kiełbasa gruba, kg 58 przekładaniec z indykiem kiełbasa gruba, kg 20 salceson czarny ozorkowy z mięsa wieprzowego i ozorów, kg 95 salceson drobiowy, kg 17 salceson włoski, kg 300 serdelki wieprzowe, kg 35 szynka tyrolska kiełbasa gruba, kg 35 szynka w galarecie kiełbasa gruba, kg 60 szynka wędzona gotowana, kg 35 szynka z fileta indyka kiełbasa gruba, kg 30 szynkówka dębicka kiełbasa gruba, kg 76 szynkówka wieprzowa kiełbasa gruba, kg 100 śląska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 107 śląska z indyka kiełbasa cienka, kg 40 toruńska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 15 zwyczajna kiełbasa cienka, kg 65 żywiecka kiełbasa gruba, kg 125 boczek wieprzowy wędzony surowy b/kości, kg 63 boczek wieprzowy wędzony parzony b/kości, kg 17 boczek wieprzowy świeży b/kości, kg 35 karkówka wieprzowa bez kości, kg 25 łopatka wieprzowa bez kości ,bez skóry, kg 195 mięso wieprzowe z szynki gulaszowe, kg 260 mięso wieprzowe z szynki drobne, kg 130 mięso drobiowe drobne, kg 70 słonina wieprzowa, kg 30 smalec wieprzowy, kg 88 schab wieprzowy bez kości, kg 346 szynka wieprzowa świeża bez kości, kg 20 wątroba wieprzowa, kg 350 żeberka wieprzowe, kg 900 porcje rosołowe drobiowe, kg 845 kurczaki, kg 250 piersi /filet/ z kurczaka, kg 90 wątroba drobiowa, kg115 Żołądki drobiowe
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15131100-6, 15131130-5, 15131135-0, 15112000-6, 15131134-3, 15131130-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena brutto 60,00
termin realizacji dostawy40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Zakup i dostawa produktów mleczarskich
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:szt.3000 jogurt owocowy 150g, szt.50 kefir 1 litrowy, szt.10 margaryna Demla, szt.100 margaryna rama "szt.=450g , kg 70 margaryna palma , kg 1090 masło ekstra 82% zawartość tłuszczu kostka 200g,, litrów 1040 , szt. 1040 maślanka mrągowska szt.1 litr, szt.8500 mleko folia 2% 1 litrowe op., szt.1000 mleko karton 2% 1 litrowe op., kg 45 ser żółty twardy edamski, kg 45 ser żółty twardy gouda, kg 35 ser żółty twardy morski, kg 100 ser żółty twardy salami, kg 45 ser żółty twardy tylżycki, kg 160 ser topiony kostka 100g, szt.775 serek homogenizowany maćkowy , szt.1070 serek ostrowie smakowy szt.120g, szt.50 śmietana 36% op.0.5 litra, lit.360 śmietana 185 luzem, kg 420 twaróg foremka półtłusty ,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15500000-3, 15510000-6, 15551300-8, 15551500-0, 15542000-9, 15542000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena brutto60,00
Termin realizacji dostawy40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: Zakup i dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych, solonych , marynowanych i ich przetworów
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:kg 270 Filet z dorsza ze skórą, kg 25 Karp patroszony bez głów, kg 28 Kostka rybna mrożona, kg 30 Leczo rybne, szt. 75 Makrela w pomidorach szt=170g netto, kg 200 Makrela wędzona patroszona b/głów, kg 115 Masełko rybne, kg 108 Mielone rybne z dorsza, kg 50 Płaty śledziowe solone, kg 140 Pstrąg patroszony, kg 12 Rolmopsy w occie, kg 31 Rolmopsy w oleju, kg 30 Sałatka rybna , kg 45 Tuszka śledziowa
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15220000-6, 15230000-9, 15234000-7

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena brutto 60,00
Termin realizacji dostawy40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: Zakup i dostawa pieczywa i przetworów mącznych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:kg 30 Babki różne, kg 150 Bułka tarta szt.1100 Bułki paryskie 300g, szt. 30 Bułki szwedki 70g, szt. 1565 Chleb zwykły razowy 500g, szt.12000 Chleb zwykły krojony 500g, kg 20 Ciasto drożdżowe, kg 20 Ciasto kakaowe, kg 5 Drożdże, kg 20 Ciasto Drożdżowe z owocami,szt.1520, kg 20 Faworki, kg 24 Jabłecznik, kg 20 Miodownik , szt. 305 Pączki 100g, kg 15 Sernik,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15810000-9, 15898000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena brutto 60,00
Termin realizacji zamówienia40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: Zakup i dostawa jaj, warzyw, ziemniaków i owoców
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Kg 150 Arbuz Miesiąc VII-VIII, Kg108 Banany Miesiąc I-IV , Kg108 Banany Miesiąc X-XII, pęczki80 Botwina Miesiąc V-VIII, Kg30 Bób, Główki250 Brokuły VI-XII, Kg30 Brukiew Miesiąc IX-II, Kg3 Brukselka Miesiąc I-III, Kg3 Brukselka Miesiąc X-XII, Kg60 Brzoskwinie VII-IX, Kg180 Buraki1kg Miesiąc I-III, Kg180 Buraki1kg Miesiąc IV-VI, Kg100 Buraki Miesiąc VII-IX, Kg180 Buraki Miesiąc X-XII, Kg90 Cebula Miesiąc I-III, Kg130 Cebula Miesiąc IV-VI, Kg130 Cebula Miesiąc VII-IX, Kg130 Cebula 1kg Miesiąc X-XII, Kg5 Cukinia Miesiąc IX, Kg30 Cytryny Miesiąc I-IV, Kg30 Cytryny Miesiąc V-XII, Kg20 Czereśnie, Kg1 Czosnek Miesiąc I-III, Kg1 Czosnek Miesiąc IV-VI, Kg1 Czosnek Miesiąc VII-IX, Kg1 Czosnek Miesiąc X-XII, Kg10 Dynia IX-XII, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc I-III, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc X-XII, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc I-III, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc X-XII, Kg70 Fasolka szparagowa Miesiąc VII-IX, Kg20 Groch , Kg45 Gruszki Miesiąc VIII-XII, Kg400 Jabłka Miesiąc I-III, Kg400 Jabłka Miesiąc IV-VI, Kg350 Jabłka Miesiąc VII-IX, Kg400 Jabłka Miesiąc X-XII, Szt. 4000 Jaja klasa L Miesiąc I-III, Szt. 4200 Jaja klasa L - Miesiąc IV-VI, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc VII-IX, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc X-XII, Główki100 Kalafior Miesiąc VI-VIII, Główki100 Kalafior Miesiąc IX-XII, Szt. 40 Kalarepa VI-IX, Kg100 Kapusta biała Miesiąc I-III, Główki60 Kapusta biała Miesiąc IV-VI, Główki60 Kapusta biała Miesiąc VII-X, Kg150 Kapusta biała Miesiąc XI-XII, Główki30 Kapusta czerwona Miesiąc X-XII, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc I-III, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc IV-VI, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc VII-IX, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc X-XII, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc I-III, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc IV-VI, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc VII-IX, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc X-XII, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc I-III, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc IV-VII, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc VIII-IX, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc X-XI,I Kg80 Kiwi, Pęczki175 Koperek Miesiąc I-III, Pęczki175 Koperek- Miesiąc IV-VI, Pęczki175 Koperek Miesiąc VII-IX, Pęczki175 Koperek- Miesiąc X-XII, Kg25 Maliny Miesiąc VII- VIII-IX, Kg45 Mandarynki Miesiąc I-III, Kg45 Mandarynki Miesiąc IV-VI Kg45 Mandarynki Miesiąc IX-XII, Kg500 Marchew Miesiąc I-III, Kg500 Marchew Miesiąc IV-VI, Kg500 Marchew Miesiąc VII-IX, Kg500 Marchew Miesiąc X-XII, Kg30 Morele Miesiąc VII-VIII, Kg60 Nektarynki Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc I-III, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc IV-VI, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc X-XII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc V-VII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc VIII-X, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc I-V, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc VI-XII, Kg15 Pieczarki Miesiąc I-III, Kg15 Pieczarki Miesiąc IV-VI, Kg15 Pieczarki Miesiąc VII-IX, Kg15 Pieczarki Miesiąc X-XII, Kg110 Pietruszka Miesiąc I-III, Kg110 Pietruszka Miesiąc IV-VI, Kg110 Pietruszka Miesiąc VII-IX, Kg110 Pietruszka Miesiąc X-XII, Kg30 Pomarańcze Miesiąc I-IV, Kg30 Pomarańcze Miesiąc X-XII, Kg100 Pomidory kl. I Miesiąc IV-VI, Kg300 Pomidory kl. I Miesiąc VII-IX, Kg200 Pomidory kl. I Miesiąc X-XII, Kg100 Por Miesiąc I-III, Kg100 Por Miesiąc IV-VI, Kg100 Por Miesiąc VII-IX, Kg100 Por Miesiąc X-XII, Kg5 Porzeczki Miesiąc VI-VIII, Kg20 Rzodkiew biała Miesiąc IX-XII, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc I-III, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc IV-VI, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc VII-IX, Pęczki45 Rzodkiewki i Miesiąc X-XII, Główki100 Sałata lodowa, Główki110 Sałata Miesiąc IV-VI, Główki110 Sałata Miesiąc VII-VIII, Główki110 Sałata Miesiąc IX- XII, Kg100 Seler Miesiąc I-III, Kg135 Seler Miesiąc IV-VI, Kg135 Seler Miesiąc VII-IX, Kg135 Seler Miesiąc X-XII, Kg5 Szczaw V-IX , Pęczki70 Szczypior Miesiąc I-III, Pęczki70 Szczypior Miesiąc IV-VI, Pęczki70 Szczypior Miesiąc VII-IX, Pęczki70 Szczypior Miesiąc X-XII, Kg100 Śliwki Miesiąc VII-X, Kg70 Truskawki Sezon V-VII, Kg45 Winogrono Miesiąc IX-XII, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc I-III, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc IV-VI, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc VII-IX, Pęczki1800 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc X-XII, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc I-III, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc IV-VI, Kg3300 Ziemniaki Miesiąc VII-IX, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc X-XII,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15331140-0, 03142500-3, 03212200-2, 03221100-7, 03221200-8, 03222200-5, 03222111-4, 03222320-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena brutto 60,00
Termin realizacji dostawy40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.