eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jelenia Góra › Dostawa różnych artykułów spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej w Jeleniej Górze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-03-19

Jelenia Góra: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej w Jeleniej Górze
Numer ogłoszenia: 62369 - 2012; data zamieszczenia: 19.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej , ul. Ogińskiego 6, 58-506 Jelenia Góra, woj. dolnośląskie, tel. 75 7537286, faks 75 7543883.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jgora.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej w Jeleniej Górze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla potrzeb Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej w Jeleniej Górze tzn. : -Pakiet nr 1 - produkty mięsne -Pakiet nr 2- sałatki, pasty różne -Pakiet nr 3- lody -Pakiet nr 4- produkty mleczarskie i nabiałowe -Pakiet nr 5- woda mineralna -Pakiet nr 6- soki i napoje -Pakiet nr 7- wyroby czekoladowe i cukiernicze oraz cukier -Pakiet nr 8- wyroby cukiernicze -Pakiet nr 9- herbaty różne i cytrynka do herbaty -Pakiet nr 10- zupy w proszku różne -Pakiet nr 11- produkty spożywcze różne -Pakiet nr 12 -warzywa i owoce przetworzone -Pakiet nr 13- jaja -Pakiet nr 14- owoce -Pakiet 15- kawy różne -Pakiet nr 16- produkty mleczarskie/ nabiałowe -Pakiet nr 17- produkty spożywcze różne -Pakiet nr 18, 19 ,20 - warzywa -Pakiet nr 21- warzywa kwaszone -Pakiet nr 22- kapusta różna -Pakiet nr 23-ziemianki -Pakiet nr 24- warzywa suszone i mrożone -Pakiet nr 25- ryby -Pakiet nr 26- pieczywo.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1, 15.20.00.00-0, 15.55.51.00-4, 15.50.00.00-3, 15.98.10.00-8, 15.90.00.00-7, 15.84.00.00-8, 15.86.00.00-4, 15.89.11.00-1, 15.89.80.00-9, 15.33.22.00-6, 15.89.40.00-1, 03.14.25.00-3, 03.22.20.00-3, 15.85.11.00-9, 15.87.10.00-4, 15.87.12.30-5, 03.20.00.00-3, 15.30.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 26.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Oferta ma być zabezpieczona wadium : - Pakiet nr 1- 120,00 zł. - Pakiet nr 2- 53,00 zł. - Pakiet nr 3- 106,00 zł. - Pakiet nr 4- 356,00 zł. - Pakiet nr 5- 86,00 zł. - Pakiet nr 6- 306,00 zł. - Pakiet nr 7- 75,00 zł. - Pakiet nr 8- 194,00 zł. - Pakiet nr 9- 30,00 zł. - Pakiet 10- 18,00 zł. - Pakiet 11- 39,00 zł. - Pakiet nr 12 -53,00 zł. - Pakiet 13- 1.699,00 zł. - Pakiet nr 14- 343,00 zł. - Pakiet nr 15- 127,00 zł. - Pakiet nr 16- 350,00 zł. - Pakiet nr 17- 2.219,00 zł. - Pakiet nr 18- 436,00 zł. - Pakiet nr 19- 579,00 zł. - Pakiet nr 20- 447,00 zł. - Pakiet nr 21- 133,00 zł. - Pakiet nr 22- 142,00 zł. - Pakiet nr 23- 1.000,00 zł. - Pakiet nr 24- 562,00 zł. - Pakiet nr 25- 886,00 zł. - Pakiet nr 26- 3.699,00 zł.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

a)wypełniony druk oferty - na podstawie załącznika nr 2 , b)szczegółową ofertę cenową ( zgodnie z wykazem asortymentowo- ilościowym - załącznik nr 1 ). c)potwierdzenie wniesienia wadium d)określenie terminu dostawy każdej partii zamówionego towaru : max 24 godziny, dostawa na cito 6 godziny - należy wpisać do formularza oferty - załącznik nr 2; e)określenie ostatecznych warunków i terminu płatności (min termin płatności min 30 dni )- należy wpisać do formularza oferty załącznik nr 2 , f)określenie stałości cen ( min. 12 miesięcy od daty obowiązywania umowy ) - należy wpisać do formularza oferty, g)określenie terminu ważności zaoferowanego asortymentu (zgodnie z wymogiem zawartym w zał. nr 1 ) - należy wpisać do formularza ofert załącznik nr 2 , h)aktualny odpis z właściwego rejestru , jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru , w celu wskazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt. 2 Ustawy pzp wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przez upływem terminu składania ofert a stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt. 2 Ustawy pzp, i)oświadczenie art. 22 ust. 1 ustawy - zgodnie z załącznikiem nr 3 j)oświadczenie , że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych ( zgodnie z załączonym formularzem , załącznik nr 4 ), Uwaga: Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, ma zastosowanie §2 ust. 2, § 4 ust. 1 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów ( Dz. U. z 2009 r. Nr 226, poz. 1817) w sprawie rodzajów dokumentów jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo do wprowadzenia zmian których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, a zmiany są korzystne dla Zamawiającego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.jgora.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojewódzkie Centrum Szpitalne w Jeleniej Górze ( 58-506), ul. Ogińskiego 6, - Dział Umów i Zaopatrzenia, pokój 024 w bud. D, tel. 75/753-7286; Forma papierowa SIWZ do pobrania za odpłatnością 25,00 zł.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.03.2012 godzina 10:00, miejsce: Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej w Jeleniej Górze ( 58-506) , ul. Ogińskiego 6, - Sekretariat Szpitala , pokój 171 w bud.D.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty mięsne - 21 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: sałatki i pasty różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sałatki i pasty różne- 20 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.20.00.00-0, 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: lody.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: lody - 22 pozycjo asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.55.51.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: produkty mleczarskie i nabiałowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty mleczarskie i nabiałowe - 57 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: woda mineralna - 28 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Soki i napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Soki i napoje - 72 pozycje asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.90.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: wyroby czekoladowe i cukiernicze oraz cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wyroby czekoladowe i cukiernicze oraz cukier- 51 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.84.00.00-8, 15.84.00.00-8, 15.83.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: wyrobu cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wyroby cukiernicze- 53 pozycje asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.84.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Herbaty różne i cytrynka do herbaty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Herbaty różne i cytrynka do herbaty - 18 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: zupy w proszku różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zupy w proszku różne - 21 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.89.11.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: produkty spożywcze różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty spożywcze różne - 24 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.33.22.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: warzywa i owoce przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa i owoce przetworzone - 8 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.89.40.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja- 1 pozycja asortymentowa.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Owoce - 11 pozycie asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.22.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: kawy różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawy różne - 28 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Produkty mleczarskie i nabiałowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie i nabiałowe - 46 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Produkty spożywcze różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze różne - 61 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.85.11.00-9, 15.87.10.00-4, 15.87.12.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa- 9 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa - 6 pozycjo asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.20.00.00-3, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa - 14 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Warzywa kwaszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa kwaszone - 2 pozycjie asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-7, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Kapusta różna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kapusta różna - 4 pozycjie asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.22.14.10-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki- 2 pozycje asortymentowe.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Waszywa suszone i mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Waszywa suszone i mrożone- 12 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby- 7 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo - 8 pozycji asortymentowych.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.