eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawy mięsa, wędliny, konserw mięsnych i konserw rybnych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie gm. Somianka pow. wyszkowski woj.mazowieckie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-03-13

Warszawa: Dostawy mięsa, wędliny, konserw mięsnych i konserw rybnych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie gm. Somianka pow. wyszkowski woj.mazowieckie
Numer ogłoszenia: 62060 - 2009; data zamieszczenia: 13.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Warszawa-Białołęka , ul. Ciupagi 1b, 03-016 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 811 00 51, faks 0-22 321 73 57.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędliny, konserw mięsnych i konserw rybnych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie gm. Somianka pow. wyszkowski woj.mazowieckie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron 40 Boczek wędzony b/ż 40 Szynka wędzona 40 Kiełbasa kanapkowa 880 Mortadela 2600 Kiełbasa parówkowa 1740 Kiełbasa zwyczajna 2208 Luncheon 880 Parowki 1800 Kiełbasa żywiecka 40 Kiełbasa litewska 1000 Salceson włoski 880 Pasztetowa wieprzowa 880 Kaszanka gryczana 1800 Pasztet mięsny 880 Pieczeń wiedeńska 880 Mięso mielone woł-wieprz. 1600 Słonina 500 Podgardle 200 Boczek surowy b/ż 200 Schab środkowy b/k 1000 Żeberka paski 300 Wątroba wieprzowa 2300 Mięso wołowe b/k z łopatki 2000 Kości różne 2000 Konserwa turystyczna Puszka z samootwieraczem 300 - 330 g 800 Pasztet wieprzowy konserwowy Puszka z samootwieraczem 130-140 g 400 Pasztet drobiowy konserwowy Puszka z samootwieraczem 130 -140 g 800 Paprykarz konserwowy Konserwa 300 - 330 g 1200 Śledź w pomidorach Konserwa 300 - 330 g 800.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art.24, spełniający wymogi art.22 ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo zamówień publicznych, oraz dostarczone dokumenty..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - oświadczenie o spełnieniu przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych złożone na druku stanowiącym załącznik nr 3 i 4 do SIWZ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Warszawa - Białołęka ul.Ciupagi 1b Dział Kwatermistrzowski.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.03.2009 godzina 09:30, miejsce: Zakład Karny 03-016 Warszawa ul.Ciupagi 1b Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część nr 1- mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron 40 Boczek wędzony b/ż 40 Szynka wędzona 40 Kiełbasa kanapkowa 880 Mortadela 2600 Kiełbasa parówkowa 1740 Kiełbasa zwyczajna 2208 Luncheon 880 Parowki 1800 Kiełbasa żywiecka 40 Kiełbasa litewska 1000 Salceson włoski 880 Pasztetowa wieprzowa 880 Kaszanka gryczana 1800 Pasztet mięsny 880 Pieczeń wiedeńska 880 Mięso mielone woł-wieprz. 1600 Słonina 500 Podgardle 200 Boczek surowy b/ż 200 Schab środkowy b/k 1000 Żeberka paski 300 Wątroba wieprzowa 2300 Mięso wołowe b/k z łopatki 2000 Kości różne 2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część nr 2 - konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa turystyczna Puszka z samootwieraczem 300 - 330 g 800 Pasztet wieprzowy konserwowy Puszka z samootwieraczem 130-140 g 400 Pasztet drobiowy konserwowy Puszka z samootwieraczem 130 -140 g 800.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część nr 3 - konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paprykarz konserwowy Konserwa 300 - 330 g 1200 Śledź w pomidorach Konserwa 300 - 330 g 800.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.