Ogłoszenie z dnia 2005-11-16
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Warszawa: dostawa artykułów ogólnospożywczych - spr. nr 71/05/Ż
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa 2414, do kontaktów: Jarosław Blecha, Lilianna Ochal, ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. +48 22 6848658, 6848574, fax +48 22 6847323, http://strony.wp.pl/wp/jw2414. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów ogólnospożywczych - spr. nr 71/05/Ż 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Zamówienie podzielono na siedem zadań: Zadanie I - dostawa warzyw konserwowych Zadanie II - dostawa przypraw warzywnych Zadanie III - dostawa art. spożywczych gotowych Zadanie IV - dostawa wyrobów czekoladowych Zadanie V - dostawa tłuszczy roślinych Zadanie VI - dostawa płatków zbożowych Zadanie VII - dostawa przypraw, warzyw i owoców suszonych Sukcesywne dostawy wg składanych zamówień do magazynu żywnościowego, towar ma odpowiadać wymogom określonym w SIWZ. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: sukcesywne dostawy wg składanych zamówień do magazynu żywnościowego Jednostki Wojskowej 2414 ul, Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.89.32.00 - Mieszanki deserowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.32.00 - Mieszanki deserowe Oryginalny kod CPV: 15.31.20.00 - Produkty ziemniaczane Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.20.00 - Produkty ziemniaczane Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Wartość zamówień dla kodu CPV 158 powyżej 60 000 eruo. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data zakończenia: 31.12.2006;
III.1) Wymagane wadium: Suma wadium: 1 570,00 PLN Dla zadania I - 200,00 PLN Dla zadania II - 100,00 PLN Dla zadania III - 350,00 PLN Dla zadania IV - 250,00 PLN Dla zadania V - 350,00 PLN Dla zadania VI - 300,00 PLN Dla zadania VII - 20,00 PLN. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Pzp oraz spełniający warunki dodatkowe: 1) posiadają decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia 2) potwierdzą stosowanie systemu HACCP lub potwierdzą wdrażanie systemu HACCP zatwierdzone w drodze decyzji przez organa urzędowej kontroli żywności 3) wyrażą zgodę na poddanie się rygorom procedur bezpieczeństwa realizowanym w trakcie wykonywania zamówienia publicznego przez służby Dyżurne Jednostki Wojskowej.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 30.12.2005, cena - 8,68 PLN + 22% vAT. Opłata za SIWZ w kwocie 8,68 PLN + 22% VAT na nr konta NBP Oddział Warszawa nr 33101010100062041391300000. Potwierdzenie wpłaty wraz z wnioskiem o przesłanie dokumentacji - przesłać na adres zamawiającego (ul. Żwirki i Wigury 9/13, 09-909 Warszawa). 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 30.12.2005 godzina 09:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 30.12.2005, godzina 13:00, Warszawa ul. Żwirki i Wigury 9/13, Jednostka Wojskowa 2414, budynek nr 21, pok. 117.
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 08.11.2005.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Na usługę prania bielizny szpitalnej wraz z dzierżawą sprzętu oraz wdrożeniem identyfikacji asortymentu szpitalnego systemem RFID dla Centrum Medyczne "Żelazna" sp. z o. o. syg. spr.: 102-W-U-05-2024
- Remont betonów na SW Dwory
- Świadczenie usług pocztowych dla OR AMW w Krakowie
- Dostawa produktów leczniczych określonych w 5 pakietach.
- Roboty budowalne w zakresie remontu pokoi biurowych w budynku Sądu ul. Czerniakowska 100 - XIV Wydział KRS
- Wykonanie dokumentacji projektowej budowlanej i wykonawczej remontu elewacji zewnętrznej wraz z renowacją elementów kamiennych elewacji oraz remontu dachu w budynku Pałacu Kazimierzowskiego.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkół w Lubominie w okresie od 1 września do 31 grudnia 2024 roku
- Dostawy produktów zbożowych, makaronu do jednostek organizacyjnych Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Warszawie.
- Dostawa artykułów różnych
- Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców w Białej Podlaskiej
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Republika w Chorzowie
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i nabiału
więcej: Produkty ziemniaczane »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.