eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 17 części

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-11-02



Ogłoszenie nr 603835-N-2020 z dnia 2020-11-02 r.

Centrum Kultury i Sztuki: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 17 części
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Kultury i Sztuki, krajowy numer identyfikacyjny 28281485925000, ul. ul. Łazienna  6 , 62-800  Kalisz, woj. wielkopolskie, państwo Polska, tel. 627 652 509, e-mail ckis@ckis.kalisz.pl, faks 627 672 318.
Adres strony internetowej (URL): http://ckis.kalisz.pl/
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
samorządowa instytucja kultury

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie
https://www.e-bip.org.pl/ckis


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
https://www.e-bip.org.pl/ckis


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 17 części
Numer referencyjny: ZP/PN/01/2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące Części: 1) Część 1: drób - załączniki nr 1a SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 1 2) Część 2: mięsa, wędliny (świeże) - załączniki nr 1b SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 2 3) Część 3: lody - załączniki nr 1c SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 3 4) Część 4: dziczyzna - załączniki nr 1d SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 4 5) Część 5: owoce, warzywa - załączniki nr 1e SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 5 6) Część 6: ciasto - załączniki nr 1f SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 6 7) Część 7: alkohole - załączniki nr 1g SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 7 8) Część 8: piwo, napoje, soki - załączniki nr 1h SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 8 9) Część 9: napoje gazowane, niegazowane - załączniki nr 1i SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 9 10) Część 10: ryby świeże i przetworzone - załączniki nr 1j SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 10 11) Część 11: artykuły mleczarskie - załączniki nr 1k SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 11 12) Część 12: warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone - załączniki nr 1l SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 12 13) Część 13: różne artykuły spożywcze - załączniki nr 1m SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 13 14) Część 14: pieczywo - załączniki nr 1n SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 14 15) Część 15: wina - załączniki nr 1o SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 15 16) Część 16: kawa, herbata - załączniki nr 1p SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 16 17) Część 17: jaja - załączniki nr 1q SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 17 których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w "Opisie przedmiotu zamówienia" stanowiącym załącznik do SIWZ

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2021-01-01   lub zakończenia: 2021-12-31

II.9) Informacje dodatkowe: Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2020 roku do 31 grudnia 2020 roku

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)






Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

informacje zawarte w "Formularzu oferty" stanowią podstawę do przyznania punktów w kryteriach wyboru oferty. Zakres wymaganych informacji zawiera wzór "Formularza oferty" stanowiący załącznik do SIWZ.

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z wykonawcami, którzy złożyli odrębne oferty w postępowaniu. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje (dowody) potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą, który złożył ofertę nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. W przypadku, gdy ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia wymagane jest załączenie dokumentu pełnomocnictwa określającego zakres umocowania pełnomocnika ustanowionego do reprezentowania ich w postępowaniu, ewentualnie umowy o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo stosownie do art. 23 ust. 2 ustawy Pzp (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza; W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - pełnomocnictwo określające jego zakres i podpisane przez osobę/y uprawnioną/e do reprezentowania Wykonawcy (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
CENA100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zgodnie z zapisami umowy, stanowiącej Załącznik nr 5 do SIWZ
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-11-10, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym.
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
1. Informacje o sposobie porozumiewania się Zamawiającego z Wykonawcami oraz przekazywania oświadczeń lub dokumentów zawiera SIWZ. Adres poczty elektronicznej podany w pkt I niniejszego ogłoszenia nie służy do porozumiewania się Zamawiającego z Wykonawcami w postępowaniu, którego dotyczy niniejsze ogłoszenie. 2. Forma dokumentów, jakie należy złożyć Zamawiającemu określona została w SIWZ. 3. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, żaden z nich nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z powodów, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 12-23 ustawy Pzp i pkt III.2. ) niniejszego ogłoszenia.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: DRÓB (świeży)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z kurczaka kg 250 kalibrowany (szt ok. 150g) ; 2. Filet z gęsi kg 25 kalibrowany (szt ok. 600g) ; 3. Filet z indyka kg 20 ; 4. Indyk tusza kg 85 ; 5. Kaczka świeża kg 100 świeża patroszona bez podrobów ; 6. Kurczak świeży kg 60 świeży ; 7. Noga z gęsi kg 25 świeża ; 8. Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 świeże ; 9. Skrzydła z indyka kg 20 ; 10. Udka z kurczaka kg 15 świeże, kalibrowane (szt ok. 200-250g) ; 11. Wątróbka drobiowa kg 5 ; 12. Gęś tusza kg 40 ; 13. Smalec z gęsi kg 10 ; 14. Szyje indycze kg 20 ; 15. Noga z kaczki kg 70 świeża ; 16. Porcje rosołowe z indyka kg 150 świeże z szyją ; 17. Szponder wołowy kg 50 świeży ; 18. Wątróbka indycz kg 5 świeża ; 19. Filet z kaczki kg 10 Świeży, kalibrowany (szt ok. 200g) ; 20. Inne kg 65 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 2Nazwa: MIĘSA, WĘDLINY (świeże)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Boczek surowy kg 80 ; 2. Boczek wędzony kg 40 ; 3. Udziec cielęcy kg 140 kulka ; 4. Kabanos wieprzowy kg 5 ; 5. Karkówka b/k kg 48 ; 6. Kiełbasa biała kg 20 min.80% mięsa ; 7. Kiełbasa myśliwska kg 8 min. 80% mięsa ; 8. Kiełbasa śląska kg 25 min. 80% mięsa ; 9. Mielone kg 40 ; 10. Parówki wieprzowe cienkie kg 50 pakowane próżniowo po 2 szt, min. 90% mięsa ; 11. Polędwica wołowa kg 50 ; 12. Polędwiczki wieprzowe kg 200 ; 13. Policzki wołowe kg 40 odbłonione ; 14. Schab b/k kg 50 ; 15. Słonina kg 30 ; 16. Smalec wieprzowy kg 30 ; 17. Szynka gotowana kg 40 min. 90% mięsa szynki ; 18. Udziec wieprzowy z kością kg 50 10-12 kg/1szt ; 19. Wątroba wieprzowa kg 10 ; 20. Wołowina extra zrazowa kg 100 bez żył i przerostów szeroka ; 21. Kaszanka kg 10 ; 22. Krakowska sucha kg 10 ; 23. Prosiak kg 30 ok. 15 kg/1szt ; 24. Szynka konserwowa kg 20 min. 80% mięsa, nie mielonka ; 25. Szynka z tłuszczykiem kg 30 min. 90% mięsa szynki ; 26. Rama schabu wędzonego kg 25 ; 27. Salami z pieprzem kg 8 ; 28. Żeberka wieprzowe kg 10 mięsiste ; 29. Kiełbaski śląskie cienkie kg 30 ; 30. Szynka chorizo kg 4 ; 31. Kości wędzone od schabu kg 20 ; 32. Łopatka wieprzowa kg 30 ; 33. Golonka surowa z kością kg 20 szt ok. 300g ; 34. Schab z kością kg 20 ; 35. Szynka myszka kg 20 ; 36. Inne kg 40 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 3Nazwa: LODY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Lody gastronomiczne waniliowe 5000 ml szt 80 ; 2. Lody gastronomiczne śmietankowe 5000 ml szt 80 ; 3. Lody gastronomiczne orzechowe 5000 ml szt 40 z kawałkami orzechów ; 4. Sorbet malinowy 5000ml szt 40 ; 5. Lody czekoladowe 5000ml szt 20 z kawałkami czekolady ; 6. Lody miętowe z czekoladą 1000ml szt 30 ; 7. Lody pistacjowe 1000ml szt 10 ; 8. Lody bakaliowe 1000ml szt 10 ; 9. Sorbet cytryna-mięta 1000ml szt 20 ; 10. Lody rożki szt 100 ; 11. Inne szt 150 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 4Nazwa: DZICZYZNA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Mięso drobne z dzika, sarny kg 10 ; 2. Łopatka z dzika b/kości kg 5 ; 3. Porcja rosołowa z perliczki kg 40 ; 4. Przepiórka szt. 40 ; 5. Schab z dzika b/k kg 70 ; 6. Udziec z łani/jelenia b/k szt. 3 ; 7. Udziec z sarny b/k kg 20 ; 8. Bażant tusza szt. 10 ; 9. Kuropatwa tusza szt. 10 ; 10. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g kg 50 ; 11. Perliczka cała patroszona szt. 20 ; 12. Filet z perliczki kg 10 ; 13. Mięso gulaszowe jeleń/dzik kg 45 ; 14. Inne kg/szt 20 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 5Nazwa: OWOCE, WARZYWA (świeże)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ananas szt. 13 ; 2. Awokado kg 10 ; 3. Bakłażan kg 3 ; 4. Banany kg 25 ; 5. Bazylia doniczka XXL szt. 50 ; 6. Borówka amerykańska kg 20 ; 7. Brokuł świeży szt. 20 ; 8. Buraki czerwone kg 390 ; 9. Cebula biała kg 150 ; 10. Cebula czerwona kg 150 ; 11. Cukinia kg 5 ; 12. Cykoria kg 10 ; 13. Cytryna kg 180 ; 14. Czosnek kg 12 ; 15. Dynia kg 60 ; 16. Fasola ziarno kg 5 ; 17. Granat świeży kg 10 ; 18. Grejfrut kg 5 ; 19. Gruszka kg 5 ; 20. Imbir świeży kg 7 ; 21. Jabłka kg 300 ; 22. Jagody kg 5 ; 23. Kalafior szt. 30 ; 24. Kapusta biała kg 400 ; 25. Kapusta biała młoda szt. 30 ; 26. Kapusta czerwona kg 190 ; 27. Kapusta kiszona kg 50 ; 28. Kapusta pekińska kg 5 ; 29. Kapusta włoska kg 5 ; 30. Kiełki brokułu op. 250 g szt. 20 ; 31. Kiełki buraczka op. 250 g szt. 20 ; 32. Kiełki mix op. 250 g szt. 20 ; 33. Kiełki rzodkiewki op. 250 g szt. 20 ; 34. Kiwi kg 15 ; 35. Koperek natka pęczek 200 pęczek 25 g ; 36. Limonka kg 10 ; 37. Maliny 250 g op. szt. 100 ; 38. Mandarynki kg 20 ; 39. Marchew kg 360 ; 40. Melon szt. 30 ; 41. Mięta cięta 200 g op. szt. 50 ; 42. Mięta świeża doniczka XXL szt. 60 ; 43. Ogórek gruntowy kg 60 ; 44. Ogórek świeży długi szklarniowy kg 60 ; 45. Ogórki kiszone kg 5 ; 46. Papryka świeża mix kg 50 ; 47. Pieczarki świeże kg 80 ; 48. Pietruszka korzeń kg 100 ; 49. Pietruszka natka pęczek 180 pęczek 40 g ; 50. Pomarańcza kg 150 ; 51. Pomidory kg 150 ; 52. Pomidory Chery 250 g op. szt. 200 ; 53. Pomidory koktajlowe 250 g op. szt. 200 ; 54. Por kg 110 ; 55. Roszponka 100 g op. szt. 30 ; 56. Roszponka 500 g op. szt. 20 ; 57. Rozmaryn doniczka szt. 15 ; 58. Rozmaryn świeży cięty 200 g op. szt. 15 ; 59. Rukola 100 g op. szt. 50 ; 60. Rukola 500 g op. szt. 20 ; 61. Rzodkiewka pęczek 50 pęczek 200 g ; 62. Sałata dekoracyjna frisse szt. 20 ; 63. Sałata lodowa szt. 80 ; 64. Sałata masłowa (zwykła) szt. 50 ; 65. Sałata rzymska szt. 150 ; 66. Seler kg 130 ; 67. Seler naciowy szt. 20 ; 68. Szczypiorek pęczek 30 pęczek 15 g ; 69. Szparagi świeże białe kg 10 ; 70. Szparagi świeże zielone kg 10 ; 71. Szpinak świeży 125 g op. szt. 40 ; 72. Truskawka kg 50 ; 73. Tymianek cięty 200 g op. szt. 10 ; 74. Tymianek doniczka szt. 25 ; 75. Winogrono białe kg 30 ; 76. Winogrono czerwone kg 30 ; 77. Ziemniaki kg 1200 ; 78. Bataty kg 10 ; 79. Topinambur kg 10 ; 80. Inne kg/szt 80 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 6Nazwa: CIASTO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Babeczki kruche kg 40 ; 2. Babeczki kruche wytrawne kg 20 ; 3. Babka piaskowa kg 3 ; 4. Beza kg 9 ; 5. Biszkopt z galaretką i owocami kg 40 ; 6. Ciastka bankietowe szt. 460 ; 7. Ciastka kruche kg 40 ; 8. Ciasto domowe sernik Rosa kg 40 ; 9. Jabłecznik kg 10 ; 10. Orzechowiec kg 10 ; 11. Paj wiśniowy kg 20 ; 12. Pierniki kg 5 ; 13. Rolada makowa kg 10 ; 14. Torcik bezowy kg 8 ; 15. Tort okolicznościowy kg 80 ; 16. Mini Deserek szt. 200 ; 17. Inne kg 30 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 7Nazwa: ALKOHOLE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Adwokat 0,5 l szt 28 ; 2. Bailes Cream 0,5 l szt 2 ; 3. Ballantines 0,5 l szt 4 ; 4. Ballantines 0,7 l szt 4 ; 5. Campari Bitter 0,7 l szt 2 ; 6. CHOPIN 0,7 l szt 20 ; 7. FINLANDIA 0,7 l szt 10 ; 8. Gin Seagram's 0,7 l szt 3 ; 9. Grzaniec 1 l szt 13 ; 10. Hubertówka 0,5 l szt 8 ; 11. Jack Daniel's 0,7 l szt 5 ; 12. Jagermeister 0,5 l szt 4 ; 13. Johnie Walker Black 0,7 l szt 4 ; 14. Johnie Walker Red 0,7 l szt 4 ; 15. Krupnik 0,5 l szt 5 ; 16. Likier Pasoa 0,5 l szt 2 ; 17. Malibu Rum 0,7 l szt 4 ; 18. Martell V.S.O.P. 0,7 l szt 3 ; 19. Martini Bianco 1 l szt 4 ; 20. Martini czerwone 1 l szt 4 ; 21. METAXA 5* 0,7 l szt 4 ; 22. METAXA 7* 0,7 l szt 3 ; 23. Napoleon Maxime VS 0,7 l szt 2 ; 24. Pałacowa 0,5 l szt 30 ; 25. Rum Bacardi 0,5 l biały szt 10 ; 26. Stoc'k 84 0,7 l szt 2 ; 27. Tequila 0,7 l szt 1 ; 28. Whisky Chivas Regal 0,7 l szt 2 ; 29. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l szt 4 ; 30. Wódka Prawda 0,5 l szt 4 ; 31. Wyborowa 0,5 l szt 30 ; 32. Żołądkowa gorzka 0,5 l szt 8 ; 33. Żubrówka 0,5 l szt 20 ; 34. Żurawinówka 0,5 l szt 4 ; 35. Inne szt 10 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 8Nazwa: PIWO, NAPOJE, SOKI
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Pepsi 0,2 l szt. 320 ; 2. Piwo BEZALKOHOLOWE Lech 0,5l szt. 120 butelka szklana ; 3. Piwo Heineken 0,5 l szt. 130 butelka szklana ; 4. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l szt. 200 butelka szklana ; 5. Piwo Lech Premium 0,33 l szt. 50 butelka szklana ; 6. Piwo Lech Premium 0,5 l szt. 470 butelka szklana ; 7. Piwo Pilsner 0,5 l szt. 270 butelka szklana ; 8. Piwo Redds 0,3 l szt. 30 butelka szklana ; 9. Piwo Żywiec 0,5 l szt. 600 butelka szklana ; 10. Piwo Żywiec bezalkoholowe 0,33 l szt. 60 butelka szklana ; 11. Sok czarna porzeczka 1 l szt. 40 sok 100% bez cukru ; 12. Sok grejfrutowy 1 l szt. 40 sok 100% bez cukru ; 13. Sok jabłkowy 1 l szt. 200 sok 100% bez cukru ; 14. Sok pomarańczowy 1 l szt. 200 sok 100% bez cukru ; 15. Sok pomidorowy 0,25 l szt. 80 100% sok, szklana butelka ; 16. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l szt. 120 ; 17. Woda niegazowana 5 l szt. 180 butelka plastikowa ; 18. Piwo Grolsch 0,45 l szt. 150 ; 19. Piwo Żywiec 0,33 l szt. 80 ; 20. Inne szt. 50 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 9Nazwa: NAPOJE GAZOWANE, NIEGAZOWANE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Coca Cola Light 0,2 l szt. 50 butelka szklana ; 2. Coca-Cola 0,2 l szt. 600 butelka szklana ; 3. Coca-Cola 1 l szt. 20 ; 4. Fanta 0,2 l szt. 80 butelka szklana ; 5. Fanta 1 l szt. 30 ; 6. Sok czarna porzeczka 0,2 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ; 7. Sok grejfrutowy 0,2 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ; 8. Sok jabłkowy 0,2 l szt. 550 sok 100%, butelka szklana ; 9. Sok pomarańczowy 0,2 l szt. 550 sok 100%, butelka szklana ; 10. Sprite 0,2 l szt. 110 butelka szklana ; 11. Sprite 1 l szt. 20 ; 12. Tonic Kinley 0,2 l szt. 110 butelka szklana ; 13. Tonic Kinley 1 l szt. 30 ; 14. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l szt. 1500 butelka szklana ; 15. Woda gazowana 0,5 l szt. 40 ; 16. Woda niegazowana 0,5 l szt. 40 ; 17. Inne szt. 200 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 10Nazwa: RYBY ŚWIEŻE I PRZETWORZONE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z karpia kg 15 ; 2. Filet z łososia kg 30 ; 3. Karp świeży kg 60 tuszka ; 4. Kawior czarny 75 g szt 6 ; 5. Kawior czerwony 75 g szt 6 ; 6. Łosoś surowy kg 60 ; 7. Łosoś wędzony 120 g kg 10 ; 8. Miruna b/skóry kg 10 ; 9. Sum świeży kg 20 tuszka ; 10. Sum wędzony kg 5 filet ; 11. Szczupak świeży kg 20 tuszka ; 12. Śledź sol. 4/5 matiasy kg 30 płaty ; 13. Tuńczyk 170 g szt 10 kawałki w sosie własnym ; 14. Węgorz wędzony kg 5 tuszka ; 15. Polędwica z dorsza kg 20 świeża, grube kawałki z dużej ryby ; 16. Inne kg/szt 30 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 11Nazwa: ARTYKUŁY MLECZARSKIE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jogurt naturalny 330 g szt 80 ; 2. Jogurt naturalny 150 g szt. 200 ; 3. Jogurt naturalny grecki 330 g szt. 80 ; 4. Jogurt owocowy 150 g szt. 1000 ; 5. Margaryna 250 g kg 40 ; 6. Masło 10 g szt. 4600 zawartość tłuszczu 82% ; 7. Masło extra 82% kg 180 zawartość tłuszczu 82% ; 8. Mleko 3,2% 1 l l 500 niesłodzone, w kartonach papierowych ; 9. Mleko zagęszczone 0,5 l szt 200 ; 10. Ser biały kg 65 twaróg półtłusty ; 11. Ser camembert 120 g kg 15 jakości nie gorszej niż lazur ; 12. Ser feta 270 g kg 9 pełnotłusty ; 13. Ser mascarpone 250 g kg 10 opakowania pojedyńcze ; 14. Ser mozarella biała 125 g kg 6 opakowania pojedyńcze ; 15. Ser parmezan kg 10 twardy (nie tarty) ; 16. Ser plastry 150g szt. 30 ; 17. Ser pleśniowy 100 g kg 20 ; 18. Ser Valbon 200 g szt. 32 ; 19. Ser żółty I/40% kg 60 ; 20. Serki topione mix 180g szt. 40 ; 21. Śmietana 18% 250 g szt 150 kubki ; 22. Śmietana 30% 0,25 l szt 200 ; 23. Śmietana 36% 0,5 l szt 700 kubki, kartony papierowe ; 24. Śmietana fix 10 g szt. 50 ; 25. Śmietana luz 30% opak. pojemnik zamknięty 5 l l 50 pojemnik typu wiaderko ; 26. Śmietana w aerozolu szt. 440 ; 27. Śmietanka do kawy 10g szt. 100 ; 28. Mleczko kokosowe 0,5 l szt 20 ; 29. Śmietana 32% 2 l szt 200 ; 30. Rolada - ser kozi 200g szt 30 ; 31. Mozarella żółta 200g szt 20 ; 32. Kefir 0,25 l szt 100 ; 33. Inne szt/kg 130 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 12Nazwa: WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ananas 580 g szt 10 ; 2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ; 3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ; 4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ; 5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ; 6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ; 7. Dorsz filet b/s kg 8 ; 8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ; 9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ; 10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ; 11. Frytura 22 l szt. 20 ; 12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ; 13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ; 14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ; 15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ; 16. Kapary 720 g szt 13 ; 17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ; 18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ; 19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ; 20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ; 21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ; 22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ; 23. Miruna filet ze skórą kg 15 ; 24. Morele suszone kg 4 ; 25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ; 26. Okoń nilowy filet kg 40 ; 27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ; 28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ; 29. Papryka konserwowa kg 8 ; 30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ; 31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ; 32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ; 33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ; 34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ; 35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ; 36. Szparagi mrożone białe kg 8 ; 37. Szyjki rakowe kg 20 ; 38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ; 39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ; 40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ; 41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ; 42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ; 43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ; 44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ; 45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ; 46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ; 47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ; 48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ; 49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ; 50. Frytki do steku "Belgijskie" 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ; 51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ; 52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ; 53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ; 54. Inne szt/kg 10 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 13Nazwa: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l szt. 45 ; 2. Borówka 300 g szt. 50 ; 3. Budyń bez cukru 35 g szt. 80 ; 4. Chrzan 180 g szt. 8 ; 5. Cukier 1 kg kg 250 ; 6. Cukier puder 300 g op 40 ; 7. Cukier trzcinowy 100 szt op. op 3 ; 8. Cukier trzcinowy 1 kg kg 3 ; 9. Czekolada gorzka 100 g szt. 24 ; 10. Delikat do drobiu 0,6 kg szt. 11 ; 11. Delikat do mięs 0,6 kg szt. 13 ; 12. Delikat grill do mięs 0,6 kg szt. 4 ; 13. Dżem 280 g szt. 20 ; 14. Dżem / powidła porcjowane 25 g szt. 1200 ; 15. Galaretka 75 g szt. 200 ; 16. Goździki 10 g szt. 50 ; 17. Grzyby suszone 20 g szt. 300 ; 18. Jałowiec mielony 200 g szt. 5 ; 19. Kakao 250 g szt. 2 ; 20. Kasza jęczmienna 1 kg kg 9 ; 21. Kasza manna 1 kg kg 3 ; 22. Ketchup 3000 g op 6 ; 23. Krakersy solone 180 g szt. 15 ; 24. Krem balsamiczny 0,5 l l 6 ; 25. Liść laurowy 250 g szt. 5 ; 26. Przyprawa do zup magii 1 l szt. 15 ; 27. Majeranek 0,5 kg szt. 4 ; 28. Majonez wiadro 3 l szt. 37 ; 29. Makaron łazanki 2 kg szt. 2 ; 30. Makaron penne 1500 g szt. 8 100% mąki durum ; 31. Makaron nitki 500 g szt. 10 ; 32. Makaron spaghetti 500 g szt. 10 100% mąki durum ; 33. Makaron muszelki 500 g szt. 10 ; 34. Makaron lazagne 500 g szt. 20 100% mąki durum ; 35. Makaron domowy 250 g szt. 30 ; 36. Makaron wstążki tagiatella 500 g szt. 20 100% mąki durum ; 37. Makaron wstążki tagiatella 1500 g szt. 15 100% mąki durum ; 38. Makaron tagiatella z sepią 1500 g szt. 10 100% mąki durum ; 39. Makaron kokardki 1500 g szt. 8 100% mąki durum ; 40. Masa makowa 850 g kg 3,5 ; 41. Mąka tortowa 1 kg kg 220 ; 42. Mąka ziemniaczana kg 60 ; 43. Migdały płatki 500 g kg 6 ; 44. Miód 15 g szt. 600 ; 45. Miód pszczeli 1000 g szt. 40 ; 46. Musztarda Francuska 185 g szt. 5 z gorczycą ; 47. Musztarda Stołowa 0,9 kg szt. 10 ; 48. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g szt. 5 ; 49. Ocet 0,5 l szt. 40 ; 50. Ocet balsamiczny 0,5 l szt. 30 ; 51. Ocet winny 1 l szt. 25 ; 52. Olej 5 l szt. 20 ; 53. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml szt. 15 z pierwszego tłoczenia ; 54. Orzech włoski 1 kg szt. 30 ; 55. Owoce suszone mix 500 g kg 5 ; 56. Papryka ostra 0,5 kg szt. 3 ; 57. Papryka słodka 0,5 kg szt. 3 ; 58. Papryka wędzona proszek 0,25 kg szt. 5 ; 59. Pasty różne w tubkach szt. 30 ; 60. Pieprz kolorowy 0,8 kg szt. 4 ; 61. Pieprz biały mielony 0,5 kg szt. 5 ; 62. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg szt. 6 ; 63. Pieprz mielony czarny 0,9 kg szt. 4 ; 64. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 60 g szt. 20 ; 65. Pistacje 80 g kg 5 ; 66. Płatki śniadaniowe 1 kg kg 5 ; 67. Pomidor suszony 280 g kg 25 ; 68. Primerba bazyliowa 340 g szt. 5 ; 69. Primerba włoska 340 g szt. 5 ; 70. Proszek do pieczenia 30 g szt. 100 ; 71. Cukier waniliowy 10 g szt. 100 ; 72. Cynamon 100 g szt. 10 ; 73. Vegeta 1 kg szt. 50 ; 74. Rurki czekoladowe 200 g szt. 50 ; 75. Ryż długoziarnisty 1 kg kg 20 opakowanie w kg (nie w torebkach) ; 76. Ryż paraboliczny 1 kg kg 10 opakowanie w kg (nie w torebkach) ; 77. Ryż jaśminowy 1 kg kg 10 opakowanie w kg (nie w torebkach) ; 78. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg kg 20 opakowanie w kg (nie w torebkach) ; 79. Sezam 200 g szt. 5 ; 80. Syrop malinowy 0,5 l szt. 6 ; 81. Sok z limonki 0,5 l szt. 3 ; 82. Sos do deserów czekoladowy 1 l szt. 70 ; 83. Sos do deserów owocowy 1 l szt. 50 ; 84. Sos pieczeniowy 1,4 kg szt. 3 ; 85. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg szt. 4 ; 86. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg szt. 5 ; 87. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg szt. 3 ; 88. Sól 1 kg kg 60 ; 89. Sól peklowa 1 kg kg 5 ; 90. Syrop amaretto 0,7 l szt. 3 ; 91. Syrop waniliowy 0,7 l szt. 3 ; 92. Syrop mojito 0,7 l szt. 4 ; 93. Tymianek 160 g szt. 5 ; 94. Wafelek do lodów szt. 100 ; 95. Wafle serduszka 1 kg kg 6 ; 96. Rurki waflowe 1 kg kg 3 ; 97. Ziele angielskie 500 g szt. 5 ; 98. Żurawina suszona 1 kg szt. 4 ; 99. Żelatyna 1 kg szt. 6 ; 100. Żurawina 314 ml szt. 50 ; 101. Ażurki czekoladowe 30 g szt. 40 ; 102. Bazylia 250 g szt. 4 ; 103. Czereśnie koktajlowe 370 g szt. 10 ; 104. Czosnek granulowany 0,5 kg szt. 3 ; 105. Estragon 10 g szt. 10 ; 106. Fasola "Jaś" kg 20 ; 107. Groszek ptysiowy 80 g szt. 40 ; 108. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 20 ; 109. Kwasek cytrynowy 0.5 kg szt. 4 ; 110. Oregano 250 g szt. 8 ; 111. Jałowiec owoc 200 g szt. 20 ; 112. Pieczarki konserwowe 290 g szt. 20 ; 113. Pieczarki konserwowe 750 g szt. 8 ; 114. Pieprz cytrynowy 900 g szt. 2 ; 115. Papryka konserwowa 0,65 l szt. 24 ; 116. Pierożki Raviolli 250 g kg 10 ; 117. Wiórki czekoladowe 100 g szt. 20 ; 118. Posypka cukiernicza 80 g szt. 12 ; 119. Przyprawa gyros 0,5 kg szt. 8 ; 120. Chałwa 250 g szt. 30 ; 121. Rozmaryn 290 g szt. 8 ; 122. Słone paluszki 100 g szt. 20 ; 123. Syrop Grenadina 0,5 l szt. 4 ; 124. Tabasco 50/60 ml szt. 8 ; 125. Tortellini 250 g szt. 8 ; 126. Uszka z grzybami 250 g szt. 10 ; 127. Wafle do lodów szt. 20 ; 128. Wiśnie drylowane 720 g szt. 12 ; 129. Zioła prowansalskie 500 g szt. 4 ; 130. Chili 20 g szt. 12 ; 131. Curry 20 g szt. 8 ; 132. Kasza pęczak 1 kg szt. 10 ; 133. Kasza gryczana 400 g kg 12 ; 134. Sól morska w płatkach (biała) kg 5 typu Maldon ; 135. Sos z chilli 200 g szt. 12 ; 136. Cieciorka konserwowa 400 g szt. 8 ; 137. Primerba rozmarynowa 340 g szt. 8 ; 138. Sos miodowo-musztardowy Helmans 1 l szt. 4 ; 139. Marynata do drobiu 700 g szt. 4 ; 140. Marynata do wieprzowiny 750 g szt. 12 ; 141. Marynata do wołowiny 750 g szt. 4 ; 142. Primerba czerwona pesto 340 g szt. 12 ; 143. Peperoni papryczki 1,5 kg szt. 4 ; 144. Pikantny sos chilli i pomidorowy Knorr 1 l szt. 4 ; 145. Chrzan vasabi zielony 170 g szt. 12 ; 146. Olej sezamowy 1000 ml szt. 4 ; 147. Olej truflowy 250 ml szt. 15 ; 148. Mąka kukurydziana 1 kg kg 10 ; 149. Gwiazdka anyżu 200 g szt. 4 ; 150. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg szt. 8 ; 151. Tortilla pszenna op. szt. 20 ; 152. Czereśnie z ogonkami 750 g szt. 4 ; 153. Jabłka prażone 900 ml szt. 80 nie mus, jabłka w kawałkach ; 154. Kawa mielona 0,5 kg kg 10 100% Arabica 0% Robusta ; 155. Kawa rozpuszczalna 200 g kg 5 w 100% z ziaren kawy ; 156. Kawior czerwony 80 g szt. 5 słoik ; 157. Kawior czarny 80 g szt. 5 słoik ; 158. Rurki czekoladowe 1 kg kg 15 ; 159. Sos sałatkowy Cesar 1 l szt. 20 ; 160. Sos sojowy 150 ml szt. 10 ; 161. Soczewica zielona 1 kg kg 10 ; 162. Czarnuszka nasiona 200 g szt. 15 ; 163. Inne szt/kg 40 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 14Nazwa: PIECZYWO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Bułka duża szt. 320 ; 2. Bułka mała 50 g szt. 500 ; 3. Bułka tarta kg 27 ; 4. CHLEB bezglutenowy szt. 10 ; 5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 50 ; 6. Chleb do żuru szt. 50 ; 7. Chleb graham szt. 40 ; 8. Chleb razowy szt. 40 ; 9. Chleb słonecznikowy szt. 40 ; 10. Chleb tostowy szt. 20 ; 11. Chleb typu pumpernikiel kg 6 ; 12. Chleb wiejski krojony szt. 20 ; 13. Chleb wieloziarnisty szt. 20 ; 14. Chleb zwykły 550 g szt. 500 ; 15. Chleb zwykły krojony 550 g szt. 100 ; 16. Chleb żytni szt. 40 ; 17. Groszek ptysiowy kg 5 ; 18. Zakwas do żuru l 40 ; 19. Inne szt. 100 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku. Dostawa od 1szt/1 op./1l/0,5l , dostarczana będzie każda ilość zamówionego asortymentu


Część nr: 15Nazwa: WINA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie szt. 40 butelka 0,75 l ; 2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie szt. 35 butelka 0,75 l ; 3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 56 butelka 0,75 l ; 4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne szt. 47 butelka 0,75 l ; 5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne szt. 59 butelka 0,75 l ; 6. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) czerwone wytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ; 7. Wino szczepu Viura białe wytrawne szt. 11 butelka 0,75 l ; 8. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne szt. 11 butelka 0,75 l ; 9. Riesling wino białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ; 10. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne szt. 36 butelka 0,75 l ; 11. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne szt. 37 butelka 0,75 l ; 12. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne szt. 2 butelka 0,75 l ; 13. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ; 14. AOC Cotes Rhone Francja białe wytrawne szt. 4 butelka 0,75 l ; 15. AOC Cotes Rhone Francja czerwone wytrawne szt. 3 ; 16. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne szt. 4 butelka 0,75 l ; 17. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l ; 18. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 17 butelka 0,75 l ; 19. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) białe półwytrawne szt. 30 butelka 0,75 l ; 20. Wino szczepu Shiraz czerwone wytrawne szt. 2 butelka 0,75 l ; 21. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne szt. 34 butelka 0,75 l ; 22. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) czerwone półwytrawne szt. 50 butelka 0,75 l ; 23. Champagne Francja biały wytrawny szt. 3 butelka 0,75 l ; 24. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ; 25. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ; 26. Wino białe wytrawne Chabilis (Francja,burgundia) szt. 6 butelka 0,75 l ; 27. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico ( Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ; 28. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva ( Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ; 29. Wino musujące białe półsłodkie szt. 9 butelka 0,75 l ; 30. Inne szt. 30 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 16Nazwa: KAWA, HERBATA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Cukier porcjowany-rulon 5g 1000szt op. kg 5 ; 2. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 10 gęsta gastronomiczna, 30% kakao ; 3. Herbata czarna op. 100 szt op 15 saszetki pakowane w koperty ; 4. Herbata czarna op. 100 szt op 20 ; 5. Herbata miętowa op. 25 szt op 3 saszetki pakowane w koperty ; 6. Herbata owocowa mix op. 100 szt op 5 saszetki pakowane w koperty ; 7. Herbata zielona op. 25 szt op 10 saszetki pakowane w koperty ; 8. Herbata zielona smakowa op. 25 szt op 6 saszetki pakowane w koperty ; 9. Kawa w nabojach szt. 300 w nabojach plastikowych ; 10. Kawa ziarnista 1 kg kg 85 70% arabica, 30% robusta ; 11. Inne op 20 ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.


Część nr: 17Nazwa: JAJA
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jaja kl. L szt. 4000 ; 2. Jaja z wolnego wybiegu szt. 1500 jaja z wolnego wybiegu ;
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2021-01-01
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku.






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.