Ogłoszenie z dnia 2006-11-29
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - usługi Szczecin: usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków (CPV 5530000-3) w ramach projektu Twoja Wiedza - Twój sukces III Edycja Nauka - Wiedza - Praca współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Publikacja obowiązkowa.
I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, do kontaktów: Mariusz Piotr Kądziołka, ul Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 8127981, fax 091 8127981, e-mail: zachodniopomorska@ohp.pl. Adresy internetowe Ogólny adres zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Administracja rządowa terenowa; Edukacyjna opieka wychowawcza. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie. Wartość zamówienia (bez VAT): 6200,13 EUR.
II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków (CPV 5530000-3) w ramach projektu Twoja Wiedza - Twój sukces III Edycja Nauka - Wiedza - Praca współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: usługi, kategoria usług: nr 24. Główne miejsce świadczenia usług: Koszalin. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna i dotycząca dostarczania posiłków w ramach projektu "Twoja Wiedza - Twój sukces" III Edycja Nauka - Wiedza - Praca współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego działanie 1.5, Schemat B. Zamówienie obejmuje przeszkolenie 60 uczestników szkoleń. 1.5) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: wolna ręka.
Część nr: Nazwa: V. 1 Data udzielenia zamówienia: 01.09.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 1. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Bar Bosmański Tomasz Korba, ul. Franciszkańska 104, 75-257 Koszalin, woj. zachodniopomorskie. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 27 200,00 Oferta z najniższą ceną: 27 200 / oferta z najwyższą ceną: 27 200 Waluta: PLN
VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak; Projekt: Twoja Wiedza - Twój Sukces III Edycja Nauka - Wiedza - Praca. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 08.09.2006.
INNE PRZETARGI Z SZCZECINA
- Świadczenie usług związanych z organizacją i prowadzeniem zajęć wczesnego wspomagania rozwoju dziecka w ramach rządowego programu "Za Życiem" w roku 2024
- Kompleksowa organizacja cyklu spotkań treningowych zakończonych każdorazowo piknikiem integracyjnym.
- Remont 6 łazienek w pokojach części hotelowej w budynku nr 1 Domu Pracy Twórczej Politechniki Morskiej w Szczecinie, Świnoujście ul. Komandorska 5
- "Bezpośrednia ochrona obiektu, osób i mienia w godz. 19:00- 07:00 w budynku Domu Pomocy Społecznej przy ul. Wł. Broniewskiego 4/6 w Szczecinie, w 2024 roku, część 2."
- Wykonanie robót konserwacji Izby Przyjęć 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie.
- Sukcesywna dostawa naczyń jednorazowych oraz naczyń z poliwęglanu do obiektu spółki Fabryka Wody sp. z o.o. przy ul. 1 Maja 41 w Szczecinie
więcej: przetargi w Szczecinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup usług cateringowych na potrzeby obsługi konferencji i sympozjów organizowanych przez MSWiA
- Sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (usługa typu catering) w Mazurskim Centrum Bioróżnorodności i Edukacji KUMAK w Urwitałcie
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.