Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-03-21
Warszawa: Dostawy mięsa, wędlin, konserw mięsnych i konserw rybnych
Numer ogłoszenia: 58995 - 2008; data zamieszczenia: 21.03.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Warszawa-Białołęka, ul. Ciupagi 1b, 03-016 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 811 00 51, fax 0-22 321 73 57.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin, konserw mięsnych i konserw rybnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część nr 1 Baleron - 40 kg Boczek wędzony b/ż -40 kg Szynka wędzona - 40 kg Kiełbasa kanapkowa - 880kg Mortadela - 2600 kg Kiełbasa parówkowa - 1740kg Kiełbasa zwyczajna - 2208kg Luncheon - 880kg Parowki - 1800kg Kiełbasa żywiecka - 40kg Kiełbasa litewska- 1000kg Salceson włoski- 880kg Pasztetowa wieprzowa- 880kg Kaszanka gryczana-1800kg Pasztet mięsny- 880kg Pieczeń wiedeńska - 880kg Mięso mielone woł-wieprz. - 1600kg Słonina-500kg Podgardle-200kg Boczek surowy b/ż-200kg Schab środkowy b/k-1000kg Żeberka paski-300 kg Wątroba wieprzowa - 2300kg Mięso wołowe b/k z łopatki - 2000 kg Kości różne - 2000 kg Część nr 2 Konserwa turystyczna - 900 kg Pasztet wieprzowy konserwowy - 550 kg Pasztet drobiowy konserwowy - 800 kg Smalec z przyprawami - 300 kg część nr 3 Paprykarz konserwowy - 1200 kg Śledź w pomidorach - 800 kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art.24, spełniający wymogi art.22 ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo zamówień publicznych, oraz dostarczone dokumenty.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o spełnieniu przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych złożone na druku stanowiącym załącznik nr 3 i 4 do SIWZ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 03-016 Warszawa ul.Ciupagi 1b dział kwatermistrzowski.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.04.2008 godzina 09:30, miejsce: Zakład Karny 03-016 Warszawa ul.Ciupagi 1b Sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: wędliny i mięso.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron - 40kg Boczek wędzony b/ż - 40kg Szynka wędzona - 40kg Kiełbasa kanapkowa - 880kg Mortadela - 2600kg Kiełbasa parówkowa - 1740kg Kiełbasa zwyczajna - 2208kg Luncheon - 880kg Parowki - 1800kg Kiełbasa żywiecka - 40kg Kiełbasa litewska - 1000kg Salceson włoski - 880kg Pasztetowa wieprzowa - 880kg Kaszanka gryczana - 1800kg Pasztet mięsny - 880kg Pieczeń wiedeńska - 880kg Mięso mielone woł-wieprz. - 1600kg Słonina - 500kg Podgardle - 200kg Boczek surowy b/ż- 200kg Schab środkowy b/k - 1000kg Żeberka paski - 300kg Wątroba wieprzowa - 2300kg Mięso wołowe b/k z łopatki - 2000kg Kości różne - 2000kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.11.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: konserwy mięsne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa turystyczna - 900kg Pasztet wieprzowy konserwowy - 550kg Pasztet drobiowy konserwowy - 800kg Smalec z przyprawami - 300kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: konserwy rybne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paprykarz konserwowy - 1200kg Śledź w pomidorach - 800kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Naprawa 9 świetlików w dachu hali sportowej w budynku Ośrodka Sportu i Rekreacji m.st. Warszawy w Dzielnicy Włochy przy ul. Gładkiej 18, 02-172 Warszawa
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych: gen. W. Andersa 13 m 17, Jana Pawła II 32 m 41 (w podziale na 2 części)
- Skwer przy filii Bielańskiego Ośrodka Kultury ul. Estrady
- Remont balkonów wraz z wykonaniem nowej wyprawy elewacyjnej od spodu balkonów (bez balkonów w lokalu nr 15 i 40) w budynku mieszkalnym przy ul. Włókienniczej 51 w Warszawie.
- Remont lokali mieszkalnych - pustostanów na terenie Dzielnicy Ochota m.st. Warszawy
- Dostawa artykułów spożywczych do bielańskich placówek
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W MILANÓWKU CZĘŚĆ 1 - CZĘŚĆ 3
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki MOPS w Lipnie w drugiej połowie 2024 r.
- Sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie - w podziale na części
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Zespole Placówek Oświatowych im. Unii Europejskiej w Boronowie w okresie od lipca do grudnia 2024 r."
- Sprzedaż i sukcesywna dostawa świeżego mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Chróścinie-Wsi
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Chorzowie, ul. Harcerska 2 - I/2024
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.