To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-02-27
Karpacz: Przetarg na dostawę mięsa i produktów mięsnych dla Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Karpaczu.
Numer ogłoszenia: 58156 - 2012; data zamieszczenia: 27.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 39858 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej, ul. Wilcza 1, 58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie, tel. 075 7619412, faks 075 7616256.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg na dostawę mięsa i produktów mięsnych dla Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Karpaczu..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 15131135-0 Baleron drobiowy kg 80 15131130-5 Baleron wieprzowy kg 110 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany, wędzony kg 200 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kg 300 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kg 30 15112120-4 Filet z indyka, mięso świeże kg 60 15113000-3 Golonka wieprzowa b/k kg 900 15131400-9 Kabanosy wieprzowe, świeże kg 150 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 200 15131134-3 Kaszanka w jelitach naturalnych kg 70 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kg 250 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka kg 60 15131133-6 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa kg 20 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 120 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 85 15131130-6 Kiełbasa śląska kg 200 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona kg 20 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 200 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka kg 60 15113000-3 Kości wieprzowe kg 60 15112130-6 Kurczak świeży kg 200 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa kg 20 15131130-5 Łopatka wędzona kg 40 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża kg 200 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 50 15131130-6 Mielonka wieprzowa kg 60 15113000-6 Mięso gulaszowe, wieprzowe, świeże, b/k kg 900 15131130-5 Ogonówka wieprzowa kg 100 15131400-9 Parówki śląskie kg 250 15131310-1 Pasztet pieczony w bloku kg 180 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa kg 70 15131130-6 Pieczeń rzymska kg 60 15131130-5 Pieczeń wieprzowa kg 70 15112200-8 Piersi z kurczaka, mięso świeże kg 600 15131135-0 Pierś indycza pieczona kg 40 15112140-9 Pierś z kaczki mrożona kg 20 15131135-0 Polędwica drobiowa kg 35 15131133-6 Polędwica sopocka kg 80 15131135-0 Polędwica z indyka, mięso świeże kg 30 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe kg 85 15112100-8 Porcje rosołowe z kurczaka, świeże kg 500 15131130-5 Rolada wieprzowa kg 60 15131230-6 Salami kg 50 15131135-0 Salceson biały drobiowy kg 50 15131135-0 Salceson czarny kg 50 15131130-5 Schab pieczony kg 30 15113000-3 Schab wieprzowy b/k, świeże kg 450 15131135-0 Serdelki kg 80 15112100-7 Skrzydła z kurczaka, świeże kg 200 15113000-3 Słonina kg 120 15113000-3 Szynka wieprzowa b/k kg 65 15131135-0 Szynka biała z indyka kg 80 15131135-0 Szynka indycza w galarecie kg 40 15131130-5 Szynka kanapkowa kg 70 15131130-5 Szynka królewiecka kg 35 15131130-5 Szynka wiejska kg 50 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana kg 30 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 100 15131135-0 Szynka z indyka kg 60 15131130-5 Szynkówka wieprzowa kg 40 15113000-3 Wątroba wieprzowa, świeża kg 60 15112300-9 Wątroba z kurczaka, świeża kg 60 15131200-7 Wędzonka z łopatki kg 50 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa, świeża kg 205 15113000-3 Żeberka wieprzowe, świeże kg 50.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AGRO-HANDEL Sp. z o.o., Mościszki 18, 64-010 Krzywiń, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 90712,48 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 89412,00
Oferta z najniższą ceną: 89412,00 / Oferta z najwyższą ceną: 100954,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI KARPACZ
więcej: przetargi KARPACZ »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- "Zakup wody i artykułów spożywczych"
- Dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie - mięso, wędliny.
- Dostawy mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny".
- Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu oraz produktów wędliniarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej im. dr. Józefa Marcelego Kopicza w Szpęgawsku.
- Dostawy mięsa oraz produktów mięsnych.
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.