eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Artykuły spożywcze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-04-01

Nysa: Artykuły spożywcze
Numer ogłoszenia: 57165 - 2009; data zamieszczenia: 01.04.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie , ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadajaca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły spożywcze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są: Artykuły spożywcze Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l,15411100-3, l, 3.000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l,15411100-3, l, 1.800 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g, 15412200-1 ,kg 7.300 Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg,15612100-1, kg 2.900 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 15613000-8, kg 1.300 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 15613000-8, kg 1.300 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 15614100-6, kg 3.200 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 15613380-5, kg 550 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 15613311-1, kg 150 7.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15614000-5, kg 5 8.Budyń - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1do5 kg, 15620000-0, kg 20 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 15620000-0, kg 50 Część 3 Cukier 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 15831200-4, kg 15.900 Część 4 Makarony 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg,15851100-9, kg 600 2.Makaron bezjajeczny świder duży - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,15851100-9, kg 5.000 Część 5 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 15891500-5, kg 250 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 15891500-5, kg 250 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 15891000-0, kg 300 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 15891000-0, kg 80 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 Cześć 6 Różne artykuły spożywcze 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg,15872100-2, kg 125 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 45 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 17 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1,kg 17 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 55 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 10 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 9 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 9 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg,15870000-7, kg 9 10.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 20 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 19 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 12 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 10 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 15871270-7, kg 2.400 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 15871270-7, kg 900 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg,15872400-5, kg 1.450 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 15871110-8,15871110-8, l 500 18.Kawa zbożowa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 25 kg, opakowanie papierowe,15860000-4, kg 1.450 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 15831500-7 kg 50 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 15871250-1, kg 800 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 15871230-5, kg 800 22.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15821150-5, kg 30 23.Biszkopty bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15820000-2, kg 30 24.Woda mineralna- gramatura jednostkowa 1,5 l, 15981300-1, l 1.200.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się oferenci, którzy spełniają następujące warunki: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówień; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia; 5) akceptują warunki określone w niniejszej specyfikacji oraz załącznikach do niej. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonana zostanie z formułą spełnia - nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w złożonych dokumentach i oświadczeniach..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dla uznania ważności ofert i w celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 22 i 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówień publicznych(Dz.U.z 2007 Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.), wykonawca składa następujące oświadczenia i dokumenty: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; - aktualne zaświadczenie właściwego Urzędu Skarbowego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, opłat lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie, lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; - aktualne zaświadczenie z Zakładu Ubezpieczeń społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego że wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, opłat lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie, lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; -dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych; -oświadczenie o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 Ustawy - Prawo zamówień publicznych wykorzystaniem informacji z załącznika nr 2, - oświadczenie, że oferent nie podlega wykluczeniu z postępowania o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 Ustawy -Prawo zamówień publicznych z wykorzystaniem informacji z załącznika nr 3, - formularz ofertowy wypełniony według danych zawartych w załączniku nr 4a, 4b, 4c, 4d, 4e, 4f - projekt umowy - czytelny podpis i pieczęć wykonawcy pod informacją /akceptuję warunki umowy/- z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 5. Dokumenty powyższe mogą być składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem na każdej ze stron przez wykonawcę lub pełnomocnika wykonawcy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 48-300 Nysa ul. Kościuszki 4a.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.04.2009 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego 48-300 Nysa ul. Kościuszki 4a.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l, 15411100-3, l 3.000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, 15411100-3, l 1.800 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g , 15412200-1, kg 7.300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.11.00-3, 15.41.22.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mąka, kasze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, 15612100-1, kg 2.900 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 15613000-8, kg 1.300 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 15613000-8, kg 1.300 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 15614100-6, kg 3.200 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 15613380-5, kg 550 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 15613311-1, kg 150 7.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15614000-5, kg 5 8.Budyń - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1do5 kg, 15620000-0, kg 20 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 15620000-0, kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.41.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 15831200-4, kg 15.900.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Makarony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg,15851100-9, kg 600 2.Makaron bezjajeczny świder duży - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,15851100-9, kg 5.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zupy, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 15891500-5, kg 250 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza,wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 15891500-5, kg 250 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 15891000-0, kg 300 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 15891000-0, kg 80 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15891000-0, kg 80 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 15871200-6, kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.87.12.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg, 15872100-2, kg 125 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 45 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 17 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1,kg 17 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, kg 55 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 15872000-1, kg 10 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 9 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 9 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg,15870000-7, kg 9 10.Przyprawa do gulaszu -gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 20 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 19 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 12 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15870000-7, kg 10 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 15871270-7, kg 2.400 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 15871270-7, kg 900 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg,15872400-5, kg 1.450 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 15871110-8,15871110-8, l 500 18.Kawa zbożowa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 25 kg, opakowanie papierowe, 15860000-4, kg 1.450 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 15831500-7 kg 50 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 15871250-1, kg 800 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 15871230-5, kg 800 22.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15821150-5, kg 30 23.Biszkopty bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 15820000-2, kg 30 24.Woda mineralna- gramatura jednostkowa 1,5 l, 15981300-1, l 1.200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2, 15.87.20.00-1, 15.87.00.00-7, 15.87.12.70-7, 15.87.24.00-5, 15.87.11.10-8, 15.86.00.00-4, 15.83.15.00-7, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.82.11.50-5, 15.98.13.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.