eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdynia › DOSTAWY WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH KULINARNYCH



Ogłoszenie z dnia 2005-10-24

POZYCJA 55867

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Gdynia: DOSTAWY WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH KULINARNYCH

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Komenda Portu Wojennego Gdynia, do kontaktów: kmdr ppor. Jacek KACZMAREK, ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1, 81-103 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6266892, 6266511, fax 058 6262314, e-mail: kaczmar@mw.mil.pl, www.mw.mil.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: KOMENDA PORTU WOJENNEGO, kmdr ppor. Maciej NADOLSKI, UL. RONDO BITWY POD OLIWĄ 1, 81-103 GDYNIA, woj. pomorskie, tel. 58 626 23 51, fax 58 626 23 14. 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH KULINARNYCH. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Pyzy z mięsem w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 9000 2 Kotlet warzywny w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 4000 3 Naleśniki z serem w pojemnikach z tworzywa do 2kg -kg 4000 4 Krokiety z mięsem w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 2000 5 Pierogi z kapustą i grzybami w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 2000 6 Uszka z grzybami w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 1800 7 Pierogi z jagodami w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 5000 8 Kopytka w pojemnikach z tworzywa do 2kg-kg 4000. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: KPW Gdynia. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.89.43.00 - Dania gotowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.43.00 - Dania gotowe 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: 1 zadanie. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data zakończenia: 14.01.2007;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 2 600,00 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1. Warunkiem udziału w postępowaniu jest: 2. spełnianie warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt. 1-4 Ustawy PZP 3. wpis do właściwego rejestru lub wpis do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej 4. nie zaleganie z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zgoda na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego 5. przedstawienie aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt. 9 Ustawy PZP 6. przedstawienie aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt. 4-8 Ustawy PZP 7. wniesienie wadium 8. posiadanie aktualnej decyzji właściwego (pod względem lokalizacji firmy) organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów przez przedmiot prowadzący działalność w zakresie produkcji żywności, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością lub obrotem nimi (ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r., nr 31, poz. 265)). 9. zgłoszenie Wojewódzkiemu Inspektorowi Jakości Handlowej artykułów rolno-spożywczych, właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę zamawiającego, dot. podjęcia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi (ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2001 r. Nr 5, poz. 44 z późn. zm.)). 10. posiadanie wprowadzonego i działającego systemu HACCP (ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i ż.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 08.12.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 08.12.2005 godzina 09:30. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 08.12.2005, godzina 10:40, SALA KONFERENCYJNA KPW GDYNIA.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 17.10.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.