eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdynia › DOSTAWY PRZETWORÓW OWOCOWO-WARZYWNYCH



Ogłoszenie z dnia 2005-10-24

POZYCJA 55866

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Gdynia: DOSTAWY PRZETWORÓW OWOCOWO-WARZYWNYCH

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Komenda Portu Wojennego Gdynia, do kontaktów: kmdr ppor. Jacek KACZMAREK, ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1, 81-103 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6266892, 6266511, fax 058 6262314, e-mail: kaczmar@mw.mil.pl, www.mw.mil.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: KOMENDA PORTU WOJENNEGO, kmdr ppor. Maciej NADOLSKI, UL. RONDO BITWY POD OLIWĄ 1, 81-103 GDYNIA, woj. pomorskie, tel. 58 626 23 51, fax 58 626 23 14. 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY PRZETWORÓW OWOCOWO-WARZYWNYCH. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Lp. Asortyment j.m. Ilość 1 Pieczarka sterylizowana w opak. do 3kg* kg 9000 2 Patisony marynowane w opak. do 1 kg* kg 1200 3 Pieczarka marynowana w opak. do 400 g* kg 1200 4 Papryka konserwowa w opak. do 1kg* kg 9000 5 Ogórki konserwowe w opak. do 1kg* kg 9000 6 Sałatka szwedzka w opak. do 1kg* kg 4000 7 Sałatka z buraczków z czerwoną papryką w opak. do 1kg* kg 5500 8 Kukurydza konserwowa w opak. do 400g* kg 5000 9 Szczaw konserwowy krojony liście w opak. do 1kg kg 2000 10 Przecier z ogórków kwaszonych w opak. do 1kg kg 2000 11 Sałatka z czerwonej kapusty w opak. do 1kg* kg 6000 12 Sałatka wielowarzywna z papryki, zielonych pomidorów i cebuli w opak. do 1kg* kg 2000 13 Sałatka wielowarzywna na bazie białej kapusty w opak. do 1 kg* kg 2000 14 Marchew pasteryzowana w opak. do 1kg* kg 6000 15 Koncentrat pomidorowy 30% w opak. do 300g kg 4000 16 Ćwikła z chrzanem w opak. do 300g kg 800 17 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym w opak. do 200g kg 600 18 Ketchup łagodny w opak. do 500g kg 2500 19 Mieszanka owoców tropikalnych w syropie w opak. do 400g kg 3000 20 Brzoskwinie w syropie w opak. do 1kg - kg 6000 21 Ananasy w plastrach w syropie w opak. do 1kg - kg 6000 22 Leczo pieczarkowe w opak. do 1kg - kg 12000. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: KPW Gdynia. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: 1 zadanie. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data zakończenia: 14.01.2007;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 5 000,00 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1. spełnianie warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt. 1-4 Ustawy PZP 2. wpis do właściwego rejestru lub wpis do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej 3. nie zaleganie z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zgoda na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego 4. przedstawienie aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt. 9 Ustawy PZP 5. przedstawienie aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt. 4-8 Ustawy PZP 6. wniesienie wadium 7. posiadanie aktualnej decyzji właściwego (pod względem lokalizacji firmy) organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów przez przedmiot prowadzący działalność w zakresie produkcji żywności, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością lub obrotem nimi (ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r., nr 31, poz. 265)). 8. zgłoszenie Wojewódzkiemu Inspektorowi Jakości Handlowej artykułów rolno-spożywczych, właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę zamawiającego, dot. podjęcia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi (ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2001 r. Nr 5, poz. 44 z późn. zm.)). 9. posiadanie wprowadzonego i działającego systemu HACCP (ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r., nr 31, poz. 265)).

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 08.12.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 08.12.2005 godzina 09:30. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 08.12.2005, godzina 10:50, SALA KONFERENCYJNA KPW GDYNIA.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 17.10.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.