eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sopot › przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, przypraw, słodyczy, soków, owoców (w tym owoców przetworzonych), warzyw (w tym warzyw przetworzonych i mrożonych), tłuszczy, mięsa (w tym przetworów mięsnych), ryb mrożonych, przetworów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-10-25

POZYCJA 54974

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Sopot: przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, przypraw, słodyczy, soków, owoców (w tym owoców przetworzonych), warzyw (w tym warzyw przetworzonych i mrożonych), tłuszczy, mięsa (w tym przetworów mięsnych), ryb mrożonych, przetworów rybnych, ryb konserwowych, nabiału, jaj oraz pieczywa do Wojewódzkiego Zespołu Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. dr Jadwigi Titz-Kosko, do kontaktów: Agnieszka Baranowska, ul. Grunwaldzka 1-3, 81-759 Sopot, woj. pomorskie, tel. 058 5557528, e-mail: sekretariat@zespreum.com.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.zespreum.com.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Podmiot prawa publicznego; Zdrowie. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, przypraw, słodyczy, soków, owoców (w tym owoców przetworzonych), warzyw (w tym warzyw przetworzonych i mrożonych), tłuszczy, mięsa (w tym przetworów mięsnych), ryb mrożonych, przetworów rybnych, ryb konserwowych, nabiału, jaj oraz pieczywa do Wojewódzkiego Zespołu Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. Jadwigi Titz - Kosko, ul. Grunwaldzka 1/3, 81-759 Sopot. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego postępowania są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, przypraw, słodyczy, soków, owoców (w tym owoców przetworzonych), warzyw (w tym warzyw przetworzonych i mrożonych), tłuszczy, mięsa (w tym przetworów mięsnych), ryb mrożonych, przetworów rybnych, ryb konserwowych, nabiału, jaj oraz pieczywa. 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, a także nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. Wymagane dokumenty: a)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, b)oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, c)formularz oferty, formularz cenowy. 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 01.10.00.00 - 01.10.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: GRUPA 1 - 3 523 kg GRUPA 2 - 2 471,50 kg, 4 220 opakowania GRUPA 3 - 713 kg, 720 słoików, 200 litrów, 1 425 opakowań GRUPA 4 - 260 słoików, 620 opakowań , 4 893 sztuki, 260 kg GRUPA 5 - 150 puszek, 400 kg , 290 litrów, 2 040 słoików, 150 butelek GRUPA 6 - 1 275 puszek, 2 005 sloików GRUPA 7 - 590 kg GRUPA 8 - 500 kg, 380 litrów GRUPA 9 - 1 100 kg GRUPA 10 - 3 520 kg GRUPA 11 - 2 270 kg GRUPA 12 - 3 290 kg GRUPA 13 - 550 kg GRUPA 14 - 785 kg GRUPA 15 - 150 kg GRUPA 16 - 1 630 sztuk GRUPA 17 - 5 680 sztuk, 13 125 litrów, 1 363 kg GRUPA 18 - 23 280 sztuk GRUPA 19 - 36 750 sztuk GRUPA 20 - 1 696 kg GRUPA 21 - 3 270 sztuk, 2 181 kg GRUPA 22 - 3 740 sztuk, 3 901 kg GRUPA 23 - 25 500 kg 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.01.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, a także nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający oceni spełnienie warunków wymaganych od Wykonawców według następujących zasad: 1. Jeżeli Wykonawca nie wykaże się spełnieniem określonych warunków w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia zostanie wykluczony z postępowania. 2. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków wg formuły 0-1 spełnia\-\nie spełnia na podstawie dokumentów i oświadczeń dołączonych do złożonej oferty. 3. O wykluczeniu Zamawiający niezwłocznie poinformuje Wykonawcę, którego wykluczył, podając uzasadnienie faktyczne i prawne. 4. Ofertę złożoną przez Wykonawcę wykluczonego z postępowania uznaje się za odrzuconą. 5. Jeżeli Wykonawca wykaże się spełnieniem warunków określonych w SIWZ złożona oferta zostanie zakwalifikowana do dalszej analizy Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wymagane dokumenty: a)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, b)oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, c)formularz oferty, formularz cenowy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zespreum.com.pl. Opłata: 50 Waluta PLN. Warunki i sposób płatności: Formularz Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia dotyczącej niniejszego postępowania można odebrać osobiście lub za zaliczeniem pocztowym w: Wojewódzki Zespół Reumatologiczny im. Jadwigi Titz - Kosko, ul. Grunwaldzka 1/3, 81-759 Sopot, Sekretariat, I piętro. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.11.2006 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: 03.12.2006 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 07.11.2006, godzina 11:00, Wojewódzki Zespół Reumatologiczny, im. Jadwigi Titz - Kosko, ul. Grunwaldzka 1/3, 81-759 Sopot, Komórka Zamówień Publicznych , II piętro, pok. nr 18.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 18.10.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SYPKIE. 1) Krótki opis: mąki, kasze, płatki, ryż, makaron. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00, 15.31.00.00, 15.61.22.10, 15.61.33.00, 15.61.41.00. 3) Wielkość lub zakres: 3 523 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE RÓŻNE. 1) Krótki opis: rodzynki, mleko w proszku , budynie, galaretki, kisiele, cukier, drożdże, herbaty, kakao, kawa, proszek do pieczenia , żelatyna. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00, 15.86.00.00, 15.89.90.00, 15.62.00.00, 15.83.12.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 471,50 kg, 4 220 opakowania. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: PRZYPRAWY. 1) Krótki opis: przyprawy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00, 15.33.11.36, 15.83.00.00, 15.87.12.30, 15.87.12.70. 3) Wielkość lub zakres: 713 kg, 720 słoików, 200 litrów, 1 425 opakowań. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: SŁODYCZE. 1) Krótki opis: batoniki, ciastka, cukierki, lizaki, wafelki, krem czekoladowy, chleb bezglutenowy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.00.00, 15.84.22.20, 15.84.23.00, 75.84.22.00, 15.84.20.00. 3) Wielkość lub zakres: 260 słoików, 620 opakowań , 4 893 sztuki, 260 kilogramów. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: SOKI I OWOCE PRZETWORZONE. 1) Krótki opis: ananasy, brzoskwinie, dżemy, kompoty, soki, miód. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00, 15.33.24.00, 15.33.22.90, 15.33.21.00, 15.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 150 puszek, 400 kilogramów , 290 litrów, 2 040 słoików, 150 butelek. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: WARZYWA PRZETWORZONE. 1) Krótki opis: fasolka, groszek , kukurydza, papryka, ogórki, pieczarki , seler, sałatka, koncentrat pomidorowy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00, 15.33.11.31, 15.33.14.27, 15.33.10.00, 15.33.11.32. 3) Wielkość lub zakres: 1 275 puszek, 2 005 sloików. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: WARZYWA I OWOCE MROŻONE. 1) Krótki opis: fasolka, groszek, kalafior, pyzy ziemniaczane, truskawki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00, 15.31.20.00, 15.33.11.70, 15.33.11.00, 15.33.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 590 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: TŁUSZCZE ROŚLINNE. 1) Krótki opis: margaryna, olej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00, 15.43.11.00, 15.41.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 500 kg, 380 litrów. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: TŁUSZCZE. 1) Krótki opis: masło. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 100 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: MIĘSO WOŁOWE I WIEPRZOWE. 1) Krótki opis: łopatka wieprzowa z kością, mięso gulaszowe, schab wieprzowy z kością, szynka wieprzowa z kością, wątroba wieprzowa, wołowina bez kości, smalec wieprzowy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.30.00, 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: 3 520 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: PRZETWORY Z MIĘSA. 1) Krótki opis: boczek parzony wędzony, kabanosy, kiełbasa biała wieprzowa, kiełbasa krakowska parzona, kiełbasa parówkowa, kiełbasa toruńska, kiełbasa zwyczajna, mortadela, ogonówka parzona wędzona, pasztetowa podwędzana, szynka mielona, szynka wędzona gotowana. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.12.00, 15.13.11.33, 15.13.14.00, 15.13.14.10. 3) Wielkość lub zakres: 2 270 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: MIĘSO DROBIOWE. 1) Krótki opis: filety z indyka świeże, filety z kurczaka świeże, korpusy z kurczaka świeże, kurczaki świeże. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.20, 15.11.21.30. 3) Wielkość lub zakres: 3 290 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 13 Nazwa: PRZETWORY Z MIĘSA DROBIOWEGO. 1) Krótki opis: filet z indyka wędzony, polędwica drobiowa w osłonce. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.15.00, 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 550 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 14 Nazwa: RYBY MROŻONE. 1) Krótki opis: karp - filet bez głów, kotlety rybne, mintaj - filet bez skóry, morszczuk - filet bez skóry. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00, 15.22.10.00, 15.24.17.00. 3) Wielkość lub zakres: 785 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 15 Nazwa: PRZETWORY RYBNE. 1) Krótki opis: ryby wędzone bez głów - makrela, śledzie marynowane płaty w occie, śledzie solone Matjas - płaty. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00, 15.23.40.00, 15.24.12.00. 3) Wielkość lub zakres: 150 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 16 Nazwa: RYBY KONSERWOWE. 1) Krótki opis: konserwy rybne - tuńczyk w kawałkach w oleju w kawałkach, konserwy rybne - tuńczyk w kawałkach w sosie własnym. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00, 15.24.14.00, 15.24.14.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 630 sztuk. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 17 Nazwa: NABIAŁ. 1) Krótki opis: jogurt, kefir, maślanka, mleko, sery, śmietana, twaróg półtłusty, twarożek homogenizowany. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00, 15.51.14.00, 15.54.50.00, 15.54.40.00, 15.88.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 5 680 sztuk, 13 125 litrów, 1 363 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 18 Nazwa: JAJA. 1) Krótki opis: jaja. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00. 3) Wielkość lub zakres: 23 280 sztuk. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 19 Nazwa: PIECZYWO. 1) Krótki opis: bułka paryska, bułki, chleb, pączki, rogale. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00, 15.81.15.00, 15.81.10.00, 15.81.12.00, 15.81.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 36 750 sztuk. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 20 Nazwa: OWOCE. 1) Krótki opis: banany, brzoskwinie, cytryny, jabłka, mandarynki, nektarynki, pomarańcze, truskawki, arbuzy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.00.00, 01.13.11.00, 01.13.12.10, 01.13.13.32, 01.13.11.11. 3) Wielkość lub zakres: 1 696 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 21 Nazwa: WARZYWA. 1) Krótki opis: botwinka, brokuły, buraki, cebula, fasolka szparagowa, kalafiory, kapusta, koper, marchew, ogórki, papryka, pietruszka, pomidory, rzodkiewka, sałata, seler, szczypior, kapusta kiszona, ogórki małosolne. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00, 01.12.14.40, 01.12.12.70, 01.12.13.10, 01.12.11.13. 3) Wielkość lub zakres: 3 270 sztuk, 2 181 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 22 Nazwa: WARZYWA. 1) Krótki opis: buraki, cebula, czosnek, kapusta, koper, marchew, ogórki, papryka, pieczarki, pietruszka, pomidory, por, sałata, seler, szczypior, kapusta kiszona, ogórki kiszone. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00, 01.12.11.13, 01.12.13.10, 01.12.12.70, 01.12.11.11. 3) Wielkość lub zakres: 3 740 sztuk, 3 901 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 23 Nazwa: ZIEMNIAKI. 1) Krótki opis: ziemniaki młode, ziemniaki stare. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00. 3) Wielkość lub zakres: 25 500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.