eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzozów › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MROŻONYCH - SZPIGM 3821/08/2009

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-03-09

Brzozów: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MROŻONYCH - SZPIGM 3821/08/2009
Numer ogłoszenia: 54412 - 2009; data zamieszczenia: 09.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-brzozow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WYROBÓW Z DROBIU, MIĘSA WOŁOWEGO ORAZ WYROBÓW Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MROŻONYCH - SZPIGM 3821/08/2009.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 1. BISZKOPTY GURGULA 140 g - 200SZT 2. BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 120 SZT 3. CHRUPKI KUKURYDZIANE 80 g - 600 SZT 4. CHLEB RYŻOWY 135 g - 30 SZT 5. CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 2500 KG 6. CUKIER WANILIOWY 32 g - 50 SZT 7. CYNAMON MIELONY 20 g - 20 SZT 8. CZEKOLADKI SKAWA 16 g - 350 SZT 9. DZEM TRUSKAWKOWY 270 g - 200 SZT 10. DZEM WIELOSMAKOWY 25 g - 4000 SZT 11. GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 100 SZT 12. HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 2000 SZT 13. HERBATNIKI SZKOLNE - 300 SZT 14. KAKAO 200 g - 100 SZT 15. KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS - 100 SZT 16. KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 1200 SZT 17. KAWA INKA 150 g - 300 SZT 18. KISIEL TRUSKAWKOWY 38 g - 250 SZT 19. KLEIK RYŻOWY 180 g - 200 SZT 20. KMINEK 20 g - 150 SZT 21. KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 600 SZT 22. SZPROT W OLEJU 170 g - 500 SZT 23. SZPROT W POMIDORACH 170 g - 500 SZT 24. KAWA JĘCZMIENNA 500 g - 500 KG 25. KASZA KUKURYDZIANA DROBNA 500 g - 350 KG 26. KASZA MANNA 500 g - 600 KG 27. PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 250 SZT 28. PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 250 SZT 29. LIŚĆ LAUROWY 6 g - 100 SZT 30. MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 250 SZT 31. MAJERANEK 15 g - 20 SZT 32. MAKARON GRUBY ŚWIDERKI 400 g - 400 SZT 33. MAKARON NITKA 400 g - 1800 SZT 34. MĄKA ZIEMNIACZANA 500 g - 130 KG 35. MIÓD 25 g - 5000 SZT 36. MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 100 SZT 37. MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 150 SZT 38. BEBIKO 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 100 SZT 39. BEBIKO SOJOWE 350 g - 40 SZT 40. MUSZTARDA STOŁOWA 175 g - 250 SZT 41. OCET 0,5 L - 300 SZT 42. OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 350 SZT 43. OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 600 SZT 44. PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 300 SZT 45. PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 60 SZT 46. PIEPRZ MIELONY 20 g - 600 SZT 47. PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES 250 g - 1200 SZT 48. PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSK. - 250 KG 49. PŁATKI OWSIANE 500 g - 250 KG 50. PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 200 g - 100 SZT 51. PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 1L - 500 SZT 52. PRECLE RZESZOWSKIE - 150 SZT 53. PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE - 250 KG 54. PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 400 SZT 55. ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 400 SZT 56. SOK PYSIO SMAK DOWOLNY Z DODATKIEM MARCHEWKI 300 ML - 400 SZT 57. SÓL JODOWANA PACZKA 1 KG - 1000 KG 58. RYŻ BIAŁY 1 KG - 1400 KG 59. SUCHARY DELIKATESOWE 290 g - 100 SZT 60. WAFELEK GRZESIEK W CZEKOLADZIE 39 g - 300 SZT 61. ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 250 SZT 62. ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 100 SZT 63. MARGARYNA ZWYKŁA OLVIT 250 g - 1000 SZT 64. MĄKA POZNAŃSKA 500 1 KG - 2000 KG CZĘŚĆ II MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU 1. UDKA Z KURCZAKA EXTRA - 1500 KG 2. FILET Z INDYKA BEZ KOŚCI - 350 KG 3. SZYNKA DROBIOWA BIAŁA - 300 KG 4. PASZTET DROBIOWY PROCHOWICKI 135 g - 1500 SZT CZĘŚĆ III MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY 1. WOŁOWINA Z KOŚCIĄ ANTRYKOT - 1500 KG 2. KIEŁBASA SZYNKOWA - 300 KG 3. KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 200 KG 4. KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG 5. PARÓWKA - 500 KG CZĘŚĆ IV ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE 1. FILET Z DORSZA I GATUNEK BEZ LODU - 700 KG 2. FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA OP 2,5 KG - 300 KG 3. KALAFIOR MROŻONY OP 2,5 KG - 200 KG 4. MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA OP 2,5 KG - 60 KG.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: .

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: NIE WYMAGANE

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O ZAMÓWIENIE MOGĄ SIĘ UBIEGAĆ WYKONAWCY, KTÓRZY SPEŁNIAJĄ WARUNKI ZAWARTE W ART. 22 UST. 1 USTAWY Z DNIA 29 STYCZNIA 2004 R. PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH, CZYLI POSIADAJĄ UPRAWNIENIA DO WYKONYWANIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI LUB CZYNNOŚCI, POSIADAJĄ NIEZBĘDNĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE ORAZ DYSPONUJĄ POTENCJAŁEM TECHNICZNYM I OSOBAMI DO WYKONANIA ZAMÓWIENIA LUB PRZEDSTAWIĄ PISEMNE ZOBOWIĄZANIE INNYCH PODMIOTÓW DO UDOSTĘPNIENIA POTENCJAŁU TECHNICZNEGO I OSÓB ZDOLNYCH DO WYKONANIA ZAMÓWIENIA, ZNAJDUJĄ SIĘ W SYTUACJI EKONOMICZNEJ I FINANSOWEJ ZAPEWNIAJĄCEJ WYKONANIE ZAMÓWIENIA ORAZ NIE PODLEGAJĄ WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO. ZAMAWIAJĄCY OCENY DOKONA NA PODSTAWIE WYMAGANYCH PRZEZ ZAMAWIAJACEGO DOKUMENTÓW..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKÓW WYMAGANYCH OD WYKONAWCÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W NINIEJSZYM POSTĘPOWANIU NA PODSTAWIE ART. 44 USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. 2. AKTUALNY ODPIS Z WŁAŚCIWEGO REJESTRU ALBO AKTUALNE ZAŚWIADCZENIE O WPISIE DO EWIDENCJI DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, JEZELI ODRĘBNE PRZEPISY WYMAGAJĄ WPISU DO REJESTRU LUB ZGŁOSZENIA DO EWIDENCJI DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, WYSTAWIONE NIE WCZEŚNIEJ NIŻ NA 6 MIESIĘCY PRZED UPŁYWEM TERMINU SKŁADANIA OFERT. 3. WSKAZANIE PRZEZ WYKONAWCĘ TYCH CZĘŚCI ZAMÓWIENIA, KTÓRYCH REALIZACJĘ ZAMIERZA POWIERZYĆ PODWYKONAWCOM. 4. JEŻELI WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA POZA TERYTORIUM RP, A W KRAJU JEGO MIEJSCA ZAMIESZKANIA LUB SIEDZIBY NIE SĄ WYDAWANE DOKUMENTY PODMIOTOWE OKREŚLONE W PUNKCIE 2 WYKONAWCA SKŁADA DOKUMENT LUB DOKUMENTY WYSTAWIONE W KRAJU W KTÓRYM MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA, ZGODNIE Z TREŚCIĄ PARAGRAFU 2 ROZPORZĄDZENIA PREZESA RADY MINISTRÓW Z DNIA 19 MAJA 2006 R. W SPRAWIE RODZAJÓW DOKUMENTÓW JAKICH MOŻE ŻĄDAĆ ZAMAWIAJĄCY OD WYKONAWCÓW, ORAZ FORM W JAKICH TE DOKUMENTY MAJĄ BYĆ SKŁADANE. JEŻELI W KRAJU POCHODZENIA OSOBY LUB W KRAJU W KTÓRYM WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA, NIE WYDAJE SIĘ DOKUMENTÓW O KTÓRYCH MOWA W PUNKCIE 2 ZASTĘPUJE SIĘ JE DOKUMENTEM ZAWIERAJĄCYM OŚWIADCZENIE ZŁOŻONE PRZED NOTARIUSZEM, WŁAŚCIWYM ORGANEM SĄDOWYM, ADMINISTRACYJNYM ALBO ORGANEM SAMORZĄDU ZAWODOWEGO LUB GOSPODARCZEGO, ODPOWIEDNIO KRAJU POCHODZENIA OSOBY LUB KRAJU, W KTÓRYM WYKONAWCA MA SIEDZIBĘ LUB MIEJSCE ZAMIESZKANIA..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-brzozow.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SZPITAL SPECJALISTYCZNY W BRZOZOWIE PODKARPACKI OŚRODEK ONKOLOGICZNY IM. KS. B. MARKIEWICZA, 36-200 BRZOZÓW, UL. KS. J. BIELAWSKIEGO, BUDYNEK G ADMINISTRACJA, POKÓJ NR 10.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.03.2009 godzina 12:00, miejsce: SZPITAL SPECJALISTYCZNY W BRZOZOWIE PODKARPACKI OŚRODEK ONKOLOGICZNY IM. KS. B. MARKIEWICZA, 36-200 BRZOZÓW, UL. KS. J. BIELAWSKIEGO, BUDYNEK G ADMINISTRACJA, SEKRETARIAT.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: CZĘŚĆ I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 1. BISZKOPTY GURGULA 140 g - 200SZT 2. BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 120 SZT 3. CHRUPKI KUKURYDZIANE 80 g - 600 SZT 4. CHLEB RYŻOWY 135 g - 30 SZT 5. CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 2500 KG 6. CUKIER WANILIOWY 32 g - 50 SZT 7. CYNAMON MIELONY 20 g - 20 SZT 8. CZEKOLADKI SKAWA 16 g - 350 SZT 9. DZEM TRUSKAWKOWY 270 g - 200 SZT 10. DZEM WIELOSMAKOWY 25 g - 4000 SZT 11. GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 100 SZT 12. HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 2000 SZT 13. HERBATNIKI SZKOLNE - 300 SZT 14. KAKAO 200 g - 100 SZT 15. KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS - 100 SZT 16. KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 1200 SZT 17. KAWA INKA 150 g - 300 SZT 18. KISIEL TRUSKAWKOWY 38 g - 250 SZT 19. KLEIK RYŻOWY 180 g - 200 SZT 20. KMINEK 20 g - 150 SZT 21. KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 600 SZT 22. SZPROT W OLEJU 170 g - 500 SZT 23. SZPROT W POMIDORACH 170 g - 500 SZT 24. KAWA JĘCZMIENNA 500 g - 500 KG 25. KASZA KUKURYDZIANA DROBNA 500 g - 350 KG 26. KASZA MANNA 500 g - 600 KG 27. PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 250 SZT 28. PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 250 SZT 29. LIŚĆ LAUROWY 6 g - 100 SZT 30. MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 250 SZT 31. MAJERANEK 15 g - 20 SZT 32. MAKARON GRUBY ŚWIDERKI 400 g - 400 SZT 33. MAKARON NITKA 400 g - 1800 SZT 34. MĄKA ZIEMNIACZANA 500 g - 130 KG 35. MIÓD 25 g - 5000 SZT 36. MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 100 SZT 37. MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 150 SZT 38. BEBIKO 350 g 1, 2, 2R, 3, 2GR - 100 SZT 39. BEBIKO SOJOWE 350 g - 40 SZT 40. MUSZTARDA STOŁOWA 175 g - 250 SZT 41. OCET 0,5 L - 300 SZT 42. OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 350 SZT 43. OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 600 SZT 44. PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 300 SZT 45. PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 60 SZT 46. PIEPRZ MIELONY 20 g - 600 SZT 47. PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES 250 g - 1200 SZT 48. PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSK. - 250 KG 49. PŁATKI OWSIANE 500 g - 250 KG 50. PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 200 g - 100 SZT 51. PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 1L - 500 SZT 52. PRECLE RZESZOWSKIE - 150 SZT 53. PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE - 250 KG 54. PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 400 SZT 55. ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 400 SZT 56. SOK PYSIO SMAK DOWOLNY Z DODATKIEM MARCHEWKI 300 ML - 400 SZT 57. SÓL JODOWANA PACZKA 1 KG - 1000 KG 58. RYŻ BIAŁY 1 KG - 1400 KG 59. SUCHARY DELIKATESOWE 290 g - 100 SZT 60. WAFELEK GRZESIEK W CZEKOLADZIE 39 g - 300 SZT 61. ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 250 SZT 62. ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 100 SZT 63. MARGARYNA ZWYKŁA OLVIT 250 g - 1000 SZT 64. MĄKA POZNAŃSKA 500 1 KG - 2000 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: CZĘŚĆ II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU 1. UDKA Z KURCZAKA EXTRA - 1500 KG 2. FILET Z INDYKA BEZ KOŚCI - 350 KG 3. SZYNKA DROBIOWA BIAŁA - 300 KG 4. PASZTET DROBIOWY PROCHOWICKI 135 g - 1500 SZT.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: CZĘŚĆ III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY 1. WOŁOWINA Z KOŚCIĄ /ANTRYKOT/ - 1500 KG 2. KIEŁBASA SZYNKOWA - 300 KG 3. KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 200 KG 4. KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG 5. PARÓWKA - 500 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: CZĘŚĆ IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE 1. FILET Z DORSZA I GATUNEK BEZ LODU - 700 KG 2. FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA OP 2,5 KG - 300 KG 3. KALAFIOR MROŻONY OP 2,5 KG - 200 KG 4. MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA OP 2,5 KG - 60 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.