eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › Dostawa różnych produktów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-02-23

Bytom: Dostawa różnych produktów spożywczych
Numer ogłoszenia: 54238 - 2012; data zamieszczenia: 23.02.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Bytomiu , ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 3886210, faks 032 3886230.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa różnych produktów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w l: Woda źródlana gazowana - butelka plastikowa 1,5 litra - 2550; Woda źródlana gazowana - butelka plastikowa 0,33 - 0,5 litra - 850; Woda źródlana niegazowana - butelka plastikowa 1,5 litra - 700; Woda źródlana niegazowana - butelka plastikowa 0,33 - 0,5 litra - 125; Zamawiana ilość określona w kg: Chleb pszenny 400 gram - krojony foliowany - 3700; Chleb zwykły 800 gram - krojony foliowany - 44000; Zamawiana ilość określona w kg: Makaron świderki - 2000; Makaron nitki - 600; Zamawiana ilość określona w kg: Cukier biały - 6400; Zamawiana ilość określona w kg/l: Barszcz biały - w proszku - 80; Barszcz czerwony - w proszku - 80; Czosnek suszony (mielony) - 20; Herbata expresowa - 1,5 gram - 12; Herbata granulowana - 75; Jarzynka - 380; Żelatyna spożywcza - 40; Kawa zbożowa - 20; Kisiel bez cukru - 20; Koper suszony - 20; Kwasek cytrynowy - 8; Liść laurowy - 4; Majeranek - 6; Majonez - 430; Musztarda - 130; Ocet - 270; Papryka mielona (słodka) - 5; Papryka mielona (ostra) - 4; Pietruszka suszona (nać) - 13; Pieczywo ryżowe - 8; Pieprz prawdziwy mielony - 21; Przyprawa do mięs - 15; Przyprawa w płynie - 1200; Rosół drobiowy - 255; Rosół jarzynowy - 300; Sól - 1000; Syrop wysokosłodzony - 1300; Zaprawa cytrynowa - 125; Ziele angielskie - 4; Zupa pieczarkowa - 85; Żurek - 110; Zamawiana ilość określona w kg: Ryż łuskany - długoziarnisty - 2250; Mąka pszenna (typ 500) - 2000; Kasza jęczmienna - 1000; Kasza manna - 600; Płatki kukurydziane - 100; Płatki owsiane - 100; Mąka ziemniaczana - 300; Bułka tarta - 500; Zamawiana ilość określona w kg/l: Twaróg chudy - krajanka - 1500; Serek waniliowy do 150 gram - 1100; Serek naturalny do 150 gram - 150; Jogurt owocowy do 150 gram - 1370; Jogurt naturalny do 150 gram - 150; Śmietana 12% (max. 5 l) - 370; Ser topiony 100 gram - 700; Ser twardy - 600; Kefir do 200 gram - 550; Serek ziarnisty (wiejski) do 200 gram - 725; Serek kanapkowy czysty do 150 gram - 200; Mleko w proszku - granulowane odtłuszczone - 1000; Zamawiana ilość określona w kg/l: Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 30% (margaryna kanapkowa) - 6850; Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 50% (masło roślinne) - 1400; Olej roślinny - 800; Smalec wieprzowy - 800; Zamawiana ilość określona w kg: Granulat sojowy - 100; Kotlety sojowe (schabowe) - 200; Krajanka sojowa - 200; Kostka sojowa - 200; Zamawiana ilość określona w kg: Dżem truskawkowy - 200; Marmolada wieloowocowa - 300; Dżem jednorazowy (25 gram) - 125; Zamawiana ilość określona w kg: Brokuły mrożone - 300; Kalafiory mrożone - 350; Truskawki mrożone opakowanie do 10 kg - 100; Szpinak mrożony - 100; Zamawiana ilość określona w kg: Kapusta kiszona - 3000; Ogórki kiszone - 3000; Zamawiana ilość określona w kg: Ogórki konserwowe - 1200; Groszek konserwowy - 470; Papryka konserwowa - 250; Leczo pieczarkowe - 600; Sałatka szwedzka - 600; Pasta pomidorowa - 30% - 700; Chrzan tarty - 80; Fasolka konserwowa - 500; Szczaw konserwowy - 350; Zamawiana ilość określona w kg: Ryba mrożona - filety z mintaja - zawartość glazury nie więcej niż 20% - 400; Burgery rybne - mrożone - 450; Makrela wędzona - II (mała) - 100; Śledzie - majtasy w wiadrach - 400; Śledzie zielone - mrożone wyczyszczone bez głów - 170; Zamawiana ilość określona w kg: Paprykarz szczeciński - poniżej 350 gram - 400; Szproty w pomidorach - poniżej 350 gram - 400; Śledź w pomidorach - poniżej 350 gram - 385; Sardynka w pomidorach - poniżej 350 gram - 250; Zamawiana ilość określona w kg: Fasola biała - średnia - 685; Groch cały - 340; Zamawiana ilość określona w szt: Jaja kurze - klasa M - 47000;.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.98.10.00-8, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.33.10.00-7, 15.20.00.00-0, 24.62.10.00-3, 01.11.22.00-7, 01.24.20.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 17.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Metoda spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Metoda spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Metoda spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Metoda spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Metoda spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Strony ustalają, że ceny jednostkowe zawarte w umowie nie ulegną zmianie przez okres trwania umowy z zastrzeżeniem, że dopuszczalne są zmiany cen w przypadku, gdy w trakcie obowiązywania umowy ustawodawca dokona zmiany stawki podatku VAT - w zakresie uwzgledniającym zmianę tej stawki. Zmiana ta nastąpi z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Bytomiu ul. Wrocławska 4 41-902 Bytom.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.03.2012 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Bytomiu ul. Wrocławska 4 41-902 Bytom Budynek Administracji - dyrekcji, pok. nr 102.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa wody źródlanej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w l: Woda źródlana gazowana - butelka plastikowa 1,5 litra - 2550; Woda źródlana gazowana - butelka plastikowa 0,33 - 0,5 litra - 850; Woda źródlana niegazowana - butelka plastikowa 1,5 litra - 700; Woda źródlana niegazowana - butelka plastikowa 0,33 - 0,5 litra - 125;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Chleb pszenny 400 gram - krojony foliowany - 3700; Chleb zwykły 800 gram - krojony foliowany - 44000;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Makaron świderki - 2000; Makaron nitki - 600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Cukier biały - 6400;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg/l: Barszcz biały - w proszku - 80; Barszcz czerwony - w proszku - 80; Czosnek suszony (mielony) - 20; Herbata expresowa - 1,5 gram - 12; Herbata granulowana - 75; Jarzynka - 380; Żelatyna spożywcza - 40; Kawa zbożowa - 20; Kisiel bez cukru - 20; Koper suszony - 20; Kwasek cytrynowy - 8; Liść laurowy - 4; Majeranek - 6; Majonez - 430; Musztarda - 130; Ocet - 270; Papryka mielona (słodka) - 5; Papryka mielona (ostra) - 4; Pietruszka suszona (nać) - 13; Pieczywo ryżowe - 8; Pieprz prawdziwy mielony - 21; Przyprawa do mięs - 15; Przyprawa w płynie - 1200; Rosół drobiowy - 255; Rosół jarzynowy - 300; Sól - 1000; Syrop wysokosłodzony - 1300; Zaprawa cytrynowa - 125; Ziele angielskie - 4; Zupa pieczarkowa - 85; Żurek - 110;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa produktów przemiału ziarna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Ryż łuskany - długoziarnisty - 2250; Mąka pszenna (typ 500) - 2000; Kasza jęczmienna - 1000; Kasza manna - 600; Płatki kukurydziane - 100; Płatki owsiane - 100; Mąka ziemniaczana - 300; Bułka tarta - 500;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa artykułów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg/l: Twaróg chudy - krajanka - 1500; Serek waniliowy do 150 gram - 1100; Serek naturalny do 150 gram - 150; Jogurt owocowy do 150 gram - 1370; Jogurt naturalny do 150 gram - 150; Śmietana 12% (max. 5 l) - 370; Ser topiony 100 gram - 700; Ser twardy - 600; Kefir do 200 gram - 550; Serek ziarnisty (wiejski) do 200 gram - 725; Serek kanapkowy czysty do 150 gram - 200; Mleko w proszku - granulowane odtłuszczone - 1000;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa oleju i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg/l: Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 30% (margaryna kanapkowa) - 6850; Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 50% (masło roślinne) - 1400; Olej roślinny - 800; Smalec wieprzowy - 800;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa warzyw przetworzonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Granulat sojowy - 100; Kotlety sojowe (schabowe) - 200; Krajanka sojowa - 200; Kostka sojowa - 200;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dostawa warzyw przetworzonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Dżem truskawkowy - 200; Marmolada wieloowocowa - 300; Dżem jednorazowy (25 gram) - 125;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Dostawa warzyw przetworzonych mrożonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Brokuły mrożone - 300; Kalafiory mrożone - 350; Truskawki mrożone opakowanie do 10 kg - 100; Szpinak mrożony - 100;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Dostawa warzyw przetworzonych kiszonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Kapusta kiszona - 3000; Ogórki kiszone - 3000;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Dostawa warzyw przetworzonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Ogórki konserwowe - 1200; Groszek konserwowy - 470; Papryka konserwowa - 250; Leczo pieczarkowe - 600; Sałatka szwedzka - 600; Pasta pomidorowa - 30% - 700; Chrzan tarty - 80; Fasolka konserwowa - 500; Szczaw konserwowy - 350;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Dostawa ryb przetworzonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Ryba mrożona - filety z mintaja - zawartość glazury nie więcej niż 20% - 400; Burgery rybne - mrożone - 450; Makrela wędzona - II (mała) - 100; Śledzie - majtasy w wiadrach - 400; Śledzie zielone - mrożone wyczyszczone bez głów - 170;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Dostawa ryb przetworzonych (konserw).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Paprykarz szczeciński - poniżej 350 gram - 400; Szproty w pomidorach - poniżej 350 gram - 400; Śledź w pomidorach - poniżej 350 gram - 385; Sardynka w pomidorach - poniżej 350 gram - 250;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Dostawa roślin strączkowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w kg: Fasola biała - średnia - 685; Groch cały - 340;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.22.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Dostawa jaj kurzych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiana ilość określona w szt: Jaja kurze - klasa M - 47000;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.