To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-23
Nysa: Dostawa: mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 534506 - 2013; data zamieszczenia: 23.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 242063 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa: mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 15100000-9 /przedmioty dodatkowe: 15113000-3,15111000-9,15112210-1,15131135-0, 15131130-5, 15131220-3, 15131410-2, 15131120-2 Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, 15113000-3, kg 4.300 2. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, 15111000-9, kg 600 3. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, 15113000-3, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 2.200 2. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 400 3. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 1.600 4. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 1.600 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzow - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 3.300 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, 15131130-5, kg 1.800 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 1 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, 15131220-3, kg 1.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, 15131410-2, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 260 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0 , kg 130 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 330 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 10.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I,15114000-0, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, 15131134-3,kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I,15131100-6, kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I,15131000-5 kg 1.200 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, 15131000-5,kg 1.200 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, 15131000-5,kg 1.200 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 2.300 5.Pasztet mazowiecki / wiejski/popularny 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 1.200.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U John Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64975,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 50030,00
Oferta z najniższą ceną: 50030,00 / Oferta z najwyższą ceną: 64503,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE STANISŁAW WYSOCKI
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE STANISŁAW WYSOCKI
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe Stanisław Wysocki, ul Niepodległości 42, 58-303 Wałbrzych, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 56634,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 51618,00
Oferta z najniższą ceną: 51618,00 / Oferta z najwyższą ceną: 54058,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: wędliny wieprzowo-wołowo-drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. JOHN Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 167300,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 139205,00
Oferta z najniższą ceną: 139205,00 / Oferta z najwyższą ceną: 163306,50
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne Maryniak & Maryniak Spółka z o.o., ul.Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19821,30 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15304,70
Oferta z najniższą ceną: 15304,70 / Oferta z najwyższą ceną: 18672,20
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U John Pawł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28020,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 17280,00
Oferta z najniższą ceną: 17280,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28980,00
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Konshurt Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38379,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 34092,00
Oferta z najniższą ceną: 34092,00 / Oferta z najwyższą ceną: 45020,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Dostawa fabrycznie nowej mini ładowarki dla EkoNysa Sp. z o.o. w Nysie
- Dostawa przeszkód do biegu na 3000 m z przeszkodami.
- Budowa instalacji fotowoltaicznej w Oddziale Zewnętrznym w Prudniku Zakładu Karnego w Nysie
- Koszenie traw na poboczach dróg powiatowych
- Dzierżawa analizatorów: parametrów krytycznych typu kasetowego, do koagulologii oraz backup i chłodziarki wraz z dostawą odczynników materiałów kontrolnych i zużywalnych
- Dostawa opakowań z tworzyw sztucznych
więcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 6 w Chorzowie, ul. Gałeczki 56 - I/2024
- Dostawa artykułów spożywczych do Dziennego Domu Pomocy Społecznej Wrzos w Tychach - drugie półrocze 2024
- "Dostawa w roku szkolnym 2024/2025 artykułów żywnościowych do Szkół Gminy Masłów na okres 12 miesięcy"
- Roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej i przedszkolnej w Zespole Szkół Samorządowych w Targanicach.
- Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie VII-XII 2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.