eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Dostawamięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-23

Nysa: Dostawa: mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 534506 - 2013; data zamieszczenia: 23.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 242063 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa: mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 15100000-9 /przedmioty dodatkowe: 15113000-3,15111000-9,15112210-1,15131135-0, 15131130-5, 15131220-3, 15131410-2, 15131120-2 Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, 15113000-3, kg 4.300 2. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, 15111000-9, kg 600 3. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, 15113000-3, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 2.200 2. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 400 3. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 1.600 4. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15112210-1, kg 1.600 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzow - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 3.300 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, 15131130-5, kg 1.800 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 1 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 1.800 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, 15131220-3, kg 1.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, 15131410-2, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 260 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0 , kg 130 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 330 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 10.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, 15131135-0, kg 130 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I,15114000-0, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, 15131134-3,kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I,15131100-6, kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I,15131000-5 kg 1.200 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, 15131000-5,kg 1.200 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, 15131000-5,kg 1.200 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 2.300 5.Pasztet mazowiecki / wiejski/popularny 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, 15131310-1,kg 1.200.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U John Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64975,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50030,00

  • Oferta z najniższą ceną: 50030,00 / Oferta z najwyższą ceną: 64503,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe Stanisław Wysocki, ul Niepodległości 42, 58-303 Wałbrzych, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 56634,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 51618,00

  • Oferta z najniższą ceną: 51618,00 / Oferta z najwyższą ceną: 54058,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: wędliny wieprzowo-wołowo-drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U. JOHN Paweł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 167300,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 139205,00

  • Oferta z najniższą ceną: 139205,00 / Oferta z najwyższą ceną: 163306,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Maryniak & Maryniak Spółka z o.o., ul.Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19821,30 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15304,70

  • Oferta z najniższą ceną: 15304,70 / Oferta z najwyższą ceną: 18672,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U John Pawł John, ul. Źródlana 5, 64-140 Grotniki, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28020,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17280,00

  • Oferta z najniższą ceną: 17280,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28980,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Konshurt Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38379,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 34092,00

  • Oferta z najniższą ceną: 34092,00 / Oferta z najwyższą ceną: 45020,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.