To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2016-03-09
W³oc³awek: Dostawy produktów mleczarskich dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-02/2016).
Numer og³oszenia: 53266 - 2016; data zamieszczenia: 09.03.2016
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 30904 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy produktów mleczarskich dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-02/2016)..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) Mleko UHT - minimum 2% t³uszczu, w litrowym opakowaniu kartonowym, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 600 litrów, b) ¦mietana 18% - pasteryzowana, ukwaszona, gêsta, w opakowaniu plastikowym - kubek, opakowanie od 200 g do 450 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia dziesiêæ dni od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, c) ¦mietana 18% - pasteryzowana, ukwaszona, gêsta, opakowanie od 0,4 l do 5 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia dziesiêæ dni od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 3000 litrów, d) Ser topiony plastry - w opakowaniu foliowym do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów, e) Ser bia³y - twaróg - pó³t³usty, ¶wie¿y, w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia siedem dni od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 650 kilogramów, f) Mas³o - o zawarto¶ci t³uszczu mlecznego minimum 73%, w opakowaniu papierowym od 200 g do 300 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia czterna¶cie dni od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, g) Ser ¿ó³ty - w opakowaniu foliowym, o zawarto¶ci t³uszczu minimum 45%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg, dopuszczalne odmiany: Gouda, Edamski, Morski, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 130 kilogramów, h) Margaryna do sma¿enia - opakowanie od 200 g do 250 g, w opakowaniu papierowym z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 700 kilogramów, i) Margaryna do smarowania z dodatkiem mas³a - w opakowaniu plastikowym od 400 g do 600 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 190 kilogramów, j) Jogurt naturalny typu greckiego - gêsty, w opakowaniu od 300 g do 5000 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia dziesiêæ dni od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, k) Ser typu feta lub równowa¿ny - tj. sa³atkowo-kanapkowy solankowy; miêkki, o zawarto¶ci t³uszczu minimum 12%, w opakowaniu kartonowym od 200 g do 300 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia dwa miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 40 kilogramów, l) Ser topiony kostka - o zawarto¶ci t³uszczu minimum 25%, w opakowaniu foliowym do 100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia jeden miesi±c od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 35 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport PRODUKTÓW MLECZARSKICH do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.51.12.10 - Mleko UHT 15.51.20.00 - ¦mietana 15.53.00.00 - Mas³o 15.54.21.00 - Ser twarogowy 15.54.22.00 - Ser miêkki 15.54.23.00 - Ser feta 15.54.40.00 - Ser twardy 15.54.50.00 - Pasty serowe do smarowania 15.55.13.00 - Jogurt 15.55.13.10 - Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15.43.11.00 - Margaryna .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Aleksander Deperas HoReCa Food SERVICE
jakie przetargi wygra³a firma
Aleksander Deperas HoReCa Food SERVICE
- HoReCa Food Service S.C., ul. Kasztanowa 16, 87-100 Toruñ, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 128468,29 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 33424,65
Oferta z najni¿sz± cen±: 33424,65 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 33833,52
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- "Dostawa pojazdu elektrycznego z zabudow± do przewo¿enia osób konwojowanych" - III postêpowanie.
- Budowa ogrodzenia zewnêtrznego, bram i furtek przy budynku ¿³obka ul. Wieniecka 34A we W³oc³awku.
- Dostawy ¶rodków czysto¶ci oraz naczyñ i opakowañ gastronomicznych
- Rewitalizacja Skweru przy Placu Staszica - etap II
- System benchmarkingu i optymalizacji pracy Szpitala na okres 36 miesiêcy
- DOSTAWA MATERIA£ÓW DO STERYLIZACJI
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych, napojów, lodów i alkoholi dla Centrum Kultury i Czytelnictwa Miasta i Gminy Uzdrowiskowej Muszyna."
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 66 WE WROC£AWIU
- SUKCESYWNE DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZNYCH
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Rzykach
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla CAPOW w K³odzku przy ul. dr J. Korczaka 1.
- Dostawa ¿ywno¶ci i artyku³ów spo¿ywczych
wiêcej: Margaryna »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.