eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nielisz › Dostawy produktów żywnościowych do kuchni Szkoły Podstawowej w Nieliszu w 2014 roku.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2013-12-20

Nielisz: Dostawy produktów żywnościowych do kuchni Szkoły Podstawowej w Nieliszu w 2014 roku.
Numer ogłoszenia: 531944 - 2013; data zamieszczenia: 20.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Nielisz , Nielisz 279, 22-413 Nielisz, woj. lubelskie, tel. 84 63 12 727, faks 84 63 12 715.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ugnielisz.bip.lubelskie.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy produktów żywnościowych do kuchni Szkoły Podstawowej w Nieliszu w 2014 roku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: OFERTA SPRZEDAŻY ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Pakiet 1 oaz NABIAŁ pakiet 2 szczegóły w załączniku Nr 1.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

FORMULARZ CENOWY zał. Nr 1 FORMULARZ OFERTOWY zał. Nr 2 OŚWIADCZENIE art. 22 ust.1 zał. Nr 3 OŚWIADCZENIE O NIEPODLEGANIU WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA zał, Nr 4 FORMULARZ OŚWIADCZENIA DOT.BRAKU PODSTAW DO WYKLUCZENIA DLA OSÓB FIZYCZNYCH zał. Nr 5 OŚWIADCZENIE WYKONAWCY DOTYCZĄCE POWIERZENIA CZĘŚCI ZAM. PODWYKONAWCOM zał .Nr 6 UMOWA (PROJEKT) zał. Nr 7

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ugnielisz.bip.lubelskie.pl/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Urząd Gminy Nielisz Nielisz 279 22-413 Nielisz.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 31.12.2013 godzina 11:45, miejsce: Urząd Gminy Nielisz Nielisz 279 22-413 Nielisz.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet 1. Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Sos grzybowy szt 50 2. Baton MILKY WAY szt 2200 3. Cukier biały 1 kg szt 460 4. Chrzan słoik 300g szt 30 5. Czosnek granulowany 20g szt 500 6. Fasola czerwona puszka szt 100 7. Groszek konserwowy puszka Szt 120 8. Herbata expresowa Saga 100szt szt 4 9. Herbata granulowana 400g szt 30 10. Kasza jęczmienna gruba kg 660 11. Koperek suszony 20g szt 500 12. Kasza gryczana kg 230 13. Ketchup łagodny 1 litr szt 50 14. Kisiel różne smaki 60g szt 30 15. Koncentrat buraczany 300 ml szt 50 16. Kukurydza konserwowa puszka szt 100 17. Koncentrat pomidorowy 1000ml szt 40 18. Kostka rosołowa z kury 180g szt 100 19. Kucharek 1000g szt 40 20. Liść laurowy oryginalny, intensywny smak 12g szt 150 21. Lubczyk 10g szt 200 22. Majeranek oryginalny, intensywny smak 20g szt 400 23. Majonez wiadro 5kg szt 30 24. Makaron drobno krajanka 250g szt 50 25. Makaron świderki 4 jajeczny 1kg kg 960 26. Mąka pszenna 4,5 kg szt 30 27. Musztarda delikatesowa 1l kg 50 28. Natka pietruszki suszona 20g szt 300 29. Ocet 500ml szt 25 30. Ogórki konserwowe 1l szt 360 31. Olej 5 l szt 360 32. Przyprawa do bigosu 30g szt 30 33. Przyprawa do gulaszu 30g szt 50 34. Pieprz ziołowy 600g szt 4 35. Pieprz czarny oryginalny 1kg szt 5 36. Papryka ostra 20g szt 300 37. Przyprawa do dań z fasoli 30g Szt 40 38. Przyprawa do drobiu 30g szt 200 39. Przyprawa do gyrosa 30g szt 300 40. Przyprawa do pieczeni 30g szt 200 41. Przyprawa do ryb 30g szt 100 42. Papryka słodka 20g szt 400 43. Pieczarka konserwowa 250ml szt 40 44. Papryka konserwowa 1l szt 30 45. Przyprawa Magi w płynie 1000ml szt 15 46. Ryż biały długoziarnisty 1kg sanko szt 600 47. Sos sałatkowy różne smaki szt 120 48. Sos pieczeniowy szt 50 49. Sok hortex 2 l szt 110 50. Sok hortex 0,2l szt 1760 51. Sól jodowana ważona spożywcza 1kg kg 200 52. Syrop owocowy 5 l rożne smaki szt. 70 53. Batonik zbożowo- owocowy szt 2200 54. Wafelek knopers szt 440 55. Woda mineralna 0,5l szt 880 56. Ziele angielskie całe oryginalny, intensywny smak 20g szt 150 57. Żurek zupa w proszku szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.62.00.00-0, 15.83.20.00-4, 15.82.12.00-1, 15.83.00.00-5, 15.33.22.96-5, 15.85.11.10-2, 15.84.10.00-5, 15.61.31.00-9, 15.87.12.30-5, 15.62.00.00-0, 15.33.14.25-2, 15.87.23.00-4, 15.61.21.00-2, 15.41.11.00-3, 15.33.14.00-1, 15.13.13.10-1, 15.87.21.00-2, 15.87.12.70-7, 15.61.41.00-6, 15.41.20.00-9, 15.87.24.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ser żółty prawdziwy kg 30 2. Śmietana 22% 1000g szt 200 3. Mleko spożywcze 2% 1000ml karton szt. 25 4. Masło ekstra 200g szt 200 5. Monte zott deser 100g szt 2200 6. Ser twarogowy półtłusty 1 kg szt 400 7. Jogurt owocowy różne smaki 120g szt 880 8. Jogurt gratka do picia 180g szt 2200 9. Ser topiony kremowy 100g szt 1800 10. Serek homogenizowany 125g szt 2200 11. Danio 140g szt 1760 12. Deser budyń czekoladowy 170g szt 2200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5, 15.51.20.00-0, 15.51.10.00-0, 15.51.10.00-3, 15.53.00.00-2, 15.54.21.00-0, 15.55.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.