eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-03-09

Warszawa: Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Numer ogłoszenia: 52906 - 2016; data zamieszczenia: 09.03.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Usług Logistycznych , ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 601 33 29, faks 22 601 50 11.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cul.com.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.cul.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część nr 1 Warszawa 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 240 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500 3. Bułka wieloziarnista kg 100 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800 6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150 7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 120 Część nr 2 Polańczyk 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120 2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300 3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102 4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372 5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425 6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620 7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 825 Część nr 3 Poznań 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650 3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650 5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 50 6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160 7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150 8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400 9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100 10. Ciasto kostka migdałowa kg 30 11. Tort kg 20 Część nr 4 Ustka 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300 3. Chleb kaszubski 1500g kg 300 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250 6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40 7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40 8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 3 9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40 10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60 11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15 12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60 13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 10 Część nr 5 Wrocław 1. Bułka grahamka 70g kg 400 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000 3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200 5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia - nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia - nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia - nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia - nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ww.cul.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.03.2016 godzina 09:00, miejsce: Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba, pkt. recepcja.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1.2.1. Część nr 1 Warszawa - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektu Hotel Karat w Warszawie, położonego przy ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, do obiektu Hotel Łazienkowski w Warszawie, położonego przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa oraz do obiektu Bufet Puławska położonego przy ul. Puławska 148/150, 02-624 Warszawa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 240 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500 3. Bułka wieloziarnista kg 100 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800 6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150 7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część nr 2 Polańczyk.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120 2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300 3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102 4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372 5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425 6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620 7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 825.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część nr 2 Poznań.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650 3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650 5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 50 6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160 7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150 8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400 9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100 10. Ciasto kostka migdałowa kg 30 11. Tort kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Część nr 4 Ustka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300 3. Chleb kaszubski 1500g kg 300 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250 6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40 7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40 8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 3 9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40 10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60 11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15 12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60 13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Część nr 5 - Wrocław.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka grahamka 70g kg 400 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000 3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200 5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.