eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Konin › Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-03-14

Konin: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie.
Numer ogłoszenia: 52854 - 2008; data zamieszczenia: 14.03.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Zespolony, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, woj. wielkopolskie, tel. 063 2404133, fax 063 2404134.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pozycja 1 - Mleko pasteryzowane 2% folia - 132000 L w 12 m-c Pozycja 2 - Śmietana 18% folia - 5040 L w 12 m-c Pozycja 3 - Maślanka folia - 3360 L w 12 m-c Pozycja 4 - Zakwas (op. 500g) - 360 L w 12 m-c Pozycja 5 - Ser twarogowy półtłusty kl. I ( op. pergamin-wosk) - 8880 kg w 12 m-c Pozycja 6 - Masło śmietankowe (200g) - 4500 kg w 12 m-c Pozycja 7 - Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski) - 480 kg w 12 m-c Pozycja 8 - Ser topiony (50g - 100g) op. folia aluminiowa - 2040 kg w 12 m-c Pozycja 9 - Jogurt owocowy 125g - 1200 szt. w 12 m-c Pozycja 10 - Jogurt naturalny 200g - 6000 szt. w 12 m-c

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Nie zastosowano..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163 z późn. zm.) o udzielenie zamówienia mogą ubiegać sie Wykonawcy, którzy: a) są uprawnieni do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, c) znajdują sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podlegaja wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia . Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na zasadzie oceny spełnia/nie spełnia w oparciu o przedłozone dokumenty i oświadczenia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu na podst. art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r., - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U z 2006 r., Nr 164, poz. 1163 z późn. zm)i zgodnie z § 9 i 10 SIWz nr 23/08. 2. Aktualny odpis z własciwego rejstru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do działalności gospodarczej wystawionego nie wczesniej niz 6 miesiecy przed upływem terminu składania ofert. 3. Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania , składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej, lub Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli 9 art. 64 ust. 1 ustawy z dnia 26.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.03.2008 godzina 10:00, miejsce: Kancelaria WSZ w Koninie ul. Szpitalna 45 62-504 Konin.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mleko pasteryzowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko psteryzowane 2% folia - 132000L w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Śmietana 18%.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 18% folia - 5040L w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Maslanka folia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Maslanka folia - 3360 L w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakwas.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwas op. 500g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ser twarogowy półtłusty kl. I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser twarogowy półtłusty kl. I (op. pregamin-wosk) - 8880 kg w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Masło śmietankowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło śmietankowe (200g) - 4500 kg w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ser twardy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski) - 480 kg w 12 m--c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ser topiony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser topiony (50g-100g) - 2040 kg w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jogurt owocowy (125g).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy (125g) - 1200 szt. w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jogurt naturalny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt naturalny (200g) - 6000 szt. w 12 m-c.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.