eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łomża › Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-01-21

Ogłoszenie nr 510406310-N-2021 z dnia 2021-01-21 r.
Zakład Karny Czerwony Bór 2:

Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 761825-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny Czerwony Bór 2, krajowy numer identyfikacyjny 45109521500000, Czerwony Bór 2, 18-400 Łomża, woj. podlaskie, państwo Polska

telefon: 086 215 35 83
faks: 086 215 35 83 wew. 510
e-mail: zk_czerwony_bor@sw.gov.pl
www: www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): DKW.2232.12.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia:
Część 1 - wędliny wieprzowe
1.Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-ilość 3000kg
2. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-ilość 3000kg
3. Mortadela - CPV 15131130-5 -ilość 3500kg
4. Pieczeń rzymska - CPV 15131130-5 -ilość 3000kg
5. Kiełbasa parówkowa - CPV 15131130-5 ilość 3000kg
6. Kiełbasa targowa - CPV 15131130-5 -ilość 3200kg
7. Salceson wieprzowy - CPV15131400-9 ilość 3000kg
8. Mielonka wieprzowa CPV15131130-3 ilość 3000kg
9. Pasztet wieprzowy– CPV 151311310-1 ilość 2500kg
10. Pachwina wędzona – CPV 15131130-5 ilość 1000kg
11. Szynka tyrolska – CPV 15131130-5 ilość 4000kg
12.Parówki wieprzowe cienkie – CPV 15131130-5 ilość 5000kg
13. Kiełbasa kanapkowa- CPV 15131130-5 ilość 4200kg
14. Pulpety wieprzowe - CPV 15131130-5 ilość 1500kg
15. Kiełbasa krakowska parzona- CPV 15131130-5 ilość 1500kg
16. Pasztetowa wieprzowa podwędzana CPV 15131130-5 ilość 2500kg
17. Kaszanka wieprzowa jęczmienna- CPV 15131134-3 ilość 800kg
18. Baleron wieprzowy- CPV 15131130-5 ilość 200kg
19. Kiełbasa żywiecka parzona – CPV 15131130-5 ilość 250kg
20. Schab wieprzowy parzony - CPV 15131130-5 ilość 100kg
21. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 ilość 200kg
22. Szynka wieprzowa parzona CPV 15131130-5 ilość 150kg
23. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 ilość 1700kg
24. Kiełbasa zielonogórska CPV 15131130-5 ilość 300kg


Część 2 - Mięso wieprzowe
1.Łopatka bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2700 kg
2. Schab bez kości – CPV 15113000-3 – ilość 2000kg
3. Wątroba – CPV 15114000-0 – ilość 3500kg
4. Mięso mielone wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 3500kg
5. Mięso drobne wieprzowe - CPV 15113000-3 – ilość 2500kg

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.11.30.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 94375.31 euro

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego KBS Sp. z o.o.
Email wykonawcy: biuro@kbsmonki.pl
Adres pocztowy: Potoczyzna 33A
Kod pocztowy: 19-100
Miejscowość: Mońki
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 369292

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 369292
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 430120.43
Waluta:
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 36853.23 euro

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego ZAGŁOBA Zbigniew Łaguna i Wspólnicy, Spółka Jawna
Email wykonawcy: biuro@zpmzagloba.pl
Adres pocztowy: ul.Magazynowa 2
Kod pocztowy: 19-200
Miejscowość: Grajewo
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 100401

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 100401
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 133260.75
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.