eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łomża › Dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-12-13

Ogłoszenie nr 510273697-N-2019 z dnia 13-12-2019 r.

Zakład Karny Czerwony Bór 2: Dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 615125-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny Czerwony Bór 2, Krajowy numer identyfikacyjny 45109521500000, ul. Czerwony Bór 2, 18-400 Łomża, woj. podlaskie, państwo Polska, tel. 086 215 35 83, e-mail zk_czerwony_bor@sw.gov.pl, faks 086 215 35 83 wew. 510.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: jednostka organizacyjna nie posiadajaca osobowości prawnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

DKW.2232.8.2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze przez okres 12 miesięcy w ilościach i według poniższego zestawienia: Część 1 1.Kotlet, burger rybny- CPV 15229000-9 - 5000 kg 2. Paprykarz rybny - CPV 15240000-2 - 2900 kg 3. Sałatka makrelowa z warzywami - 3600 kg 4. Filet śledziowy solony - CPV 15230000-9 - 5000 kg 5. Kalafior mrożony- CPV 15331170-9 - 1 200 kg 6. Mieszanka warzywna - CPV 15331170-9 - 2000 kg 7. Filet rybny z mintaja CPV 15230000-9 - 1300 kg 8. Filet rybny z morszczuka CPV 15230000-9 - 300kg 9. Leczo warzywne - CPV 15331170-9 - ilość 900kg Część 2 1. Sól warzona spożywcza jodowana -CPV 15872400-5 - ilość 1500 kg 2. Herbata czarna, CPV 15863000-5 - ilość 1500 kg 3. Ketchup łagodny - CPV 15871230-5 - ilość 900 kg 4. Przyprawa do zup w płynie - CPV 15871270-7 - ilość 1400 kg 5. Przyprawa warzywna w proszku - CPV 15872270-7 - ilość 800 kg 6. Koper nać suszona - CPV 15893000-4 - ilość 50 kg 7. Pietruszka nać suszona- CPV 15893000-4 - ilość 50 kg 8. Czosnek mielony- CPV 15870000-7 - ilość 20 kg 9. Liść laurowy- CPV 15872200-3 ilość 40 kg 10. Majeranek otarty- CPV 15800000-6 - ilość 50 kg 11. Papryka mielona słodka - CPV 15872200-3 - ilość 15 kg 12. Pieprz czarny naturalny mielony CPV 15872100-2 - ilość 60 kg 13. Pieprz ziołowy- CPV 15872100-2 - ilość 20 kg 14. Ziele angielskie- CPV 15870000-7 - ilość 40 kg 15. Kwasek cytrynowy- CPV 15870000-7 - 100 kg 16. Ocet 10% -CPV 15871100-5 - ilość 280 litrów 17.Majonez - CPV 15871273 - ilość 800 kg 18. Musztarda- CPV 15871250-1 - ilość 800 kg 19. Chrzan tarty- CPV 15331400-1 - ilość 450 kg 20. Szczaw konserwowy - CPV 15332170-6 - ilość 800kg 21.Włoszczyzna suszona- CPV 15331110-1 - ilość 1500 kg 22. Koncentrat pomidorowy 30%- CPV 15331427-6 - ilość 3600 kg 23. Zupa żurek - CPV 15891400-4 ilość 350 kg 24. Cukier kryształ - CPV 15831000-2 - ilość 15000 kg 25.Woda mineralna niegazowana -CPV15981000-7 - ilość 4500 litrów 26.Przecier ogórkowy - CPV 15331000-7 - ilość 700 kg 27.Sałatka obiadowa waga bez zalewy, CPV 15331000-7 - ilość 4000 kg 28.Ogórek konserwowy waga bez zalewy, CPV 15331500-2 - ilość 4000 kg 29. Bulion drobiowy CPV 15891400-4 - ilość 600 kg 30.Bulion warzywny- CPV 15891400-4 - ilość 600 kg 31.Zupa barszcz biały- CPV 15891400-4 - ilość 300 kg 32. Wafle ryżowe naturalne - CPV 15820000-2 - ilość 80 kg 33.Syrop owocowy - CPV 15321800-2 - ilość 9 000 litrów 34.Sos boloński - CPV 15871260-4 - ilość 100 kg 35. Kawa zbożowa - , CPV 15860000-4 - ilość 300 kg

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15229000-9


Dodatkowe kody CPV: 15331100-8, 15800000-7, 15900000-7

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawa mrożonek i produktów rybnych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/11/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 32613.71
Waluta EURO

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: ABER Sp. zo.o. Oddział Olsztyn
Email wykonawcy: marketing@aber.pl
Adres pocztowy: ul. Sprzętowa 3
Kod pocztowy: 10-467
Miejscowość: Olsztyn
Kraj/woj.: warmińsko - mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 142228
Oferta z najniższą ceną/kosztem 142228
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 185606.40
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/11/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 32646
Waluta EURO

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 5
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy: psiekierko@op.pl
Adres pocztowy: ul.Szpitalna 24
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 167239
Oferta z najniższą ceną/kosztem 167239
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 204234.25
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.